Мануальний терапевт кінезотерапевт Одеса
|
|
Svetlana77 | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт кінезотерапевт Одеса
Добрий день! Можете підказати лікаря, який займається реабілітацією за допомогою кінезотерапії та мануальної терапії. Буду дуже вдячна
|
|
| |
Валеріана | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:17 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Для своєї сім'ї я відкрила хорошого фахівця-кінезіотерапевта Забранського, який може допомогти з різними недугами. Слідом за мною до лікаря зверталася вже і моя свекруха, і сестра чоловіка. Я сама впевнена в професіоналізмі лікаря, тому сміливо можу його радити.
|
|
| |
Ріана | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:17 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Забранський В.В. - досвідчений і грамотний фахівець. У моєму випадку він допоміг просто ідеально. Мені його рекомендував знайомий лікар, але зовсім з іншої сфери медицини. Я не пошкодував, що звернувся до цього кінезотерапевта. Поправив мої м'язи й кістки, позбавив болю. Курс лікування був ефективним. Рекомендую.
|
|
| |
Аврор | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Пришкандибала до Владислава абияк, вся перекошена, просто не могла ходити, він поставив на ноги за курс кінезотерапії. Лікар просто чудовий з алмазними руками.
|
|
| |
Альфредик | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Раніше я вірила тільки в пігулки і мазі, але лікар своїм лікуванням переконав, що є ще й інші ефективні методи. Мені знайома підказала кінезотерапевта. Я звернулася до Владислава Володимировича і потім анітрохи не пошкодувала. Як з'ясувалося, корінь моїх бід був у шиї. Лікар ніби на місце щось поставив. І болі відпустили, зараз уже зовсім не турбує. Нарешті кинула свої знеболювальні мазі. Я рекомендую лікуватися в нього.
|
|
| |
1sola1 | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:18 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Потрапив до Владислава після травми. До цього був у Батиря Ю. він не зміг допомогти. Владислав Володимирович допоміг відновити плече, без операції. Залишив про себе приємне враження.
|
|
| |
Vinnychenko | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:19 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Сподобався комплексний підхід, людина, яка знає і вміє знаходити причину захворювання, а не наслідки. Один із небагатьох, кому можна довіряти. Рекомендую!
|
|
| |
Аристарх | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:19 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| З моїми проблемами тільки Владислав Володимирович зміг реально допомогти. У нього знання глибокі й мислення розвинене, тобто він бачить, що з чим пов'язано в організмі, розглядає його цілком, а не окремо, якісь системи й органи. У мене цілий букет проблем був, лікувалася в центрі Буновського і Євмінова, була в кінезіотерапевтів Галини Гончар і в Сергія Арнаутова, а коли до Забранського прийшла, зрозуміла, що він один може багатьох замінити. Дійсно професіонал. Він розписав мені діагностику, потім лікування і після цього все стало налагоджуватися. Не знаю, як у нього все це так виходить, але бачу результат, мені цього достатньо, щоб поважати людину і вважати його талановитим медиком.
|
|
| |
Анісіма | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:19 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звернулася з болем у стегна, провели курс кінезотерапії. Тепер стегно не турбує. Плюс у тому, що розглядається не окремо тільки стегно, а загалом весь організм. З'ясовується причина виникнення, а не лікування симптомів. Однозначно рекомендую.
|
|
| |
Катаріна | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Поділіться, будь ласка, контактами Владислава Забранського?
|
|
| |
Аврор | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
AnToNiNa | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:20 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - золотий лікар, яких треба пошукати. Поставив мене на ноги, до сеансів ледве вставала з ліжка. раджу всім!
|
|
| |