Кінезотерапевт масажист Одеса
|
|
RomaNenko | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:09 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кінезотерапевт масажист Одеса
У мене 2 грижі в шийному відділі та в поперековому. Лікувалася у невролога результату немає і болі залишилися. Мені порадили звернутися до кінезотерапевта-масажиста, може хтось лікувався у такого фахівця, порекомендуйте.
|
|
| |
Басова | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:10 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я лікувалася у кінезотерапевта Забранського Владислава Володимировича - чудовий лікар, просто одним словом - чарівник! Раджу. Я думала, що моя ситуація зовсім безвихідна. Болі мучили мене, не відступаючи. Я не могла навіть лежати. Традиційна медицина не могла мені допомогти. Знайомі мені порадили відвідати Владислава Володимировича. Я, звісно, вже зовсім не вірила в успіх, але була налаштована використати цей останній шанс. Владислав Володимирович розібрався в ситуації, що склалася, і допоміг мені.
|
|
| |
ВалерійПанфіленко | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:13 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Знаю цього фахівця не перший рік. Владислав довів своєю методикою, що все в організмі взаємопов'язано. Звертаєшся з болем у спині. Має великий багаж знань, відкритий до нової інформації, майстер своєї справи. Рекомендую!
|
|
| |
valerriia | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Пів року турбували головні болі та болі в шиї. Зверталася до фахівців Наталії Свєт і Галини Гончар. Грошей витрачено багато, а поліпшень не було. Мені порадили звернутися до Владислава Володимировича, і я про це не пошкодувала. Уже після першого сеансу помітила позитивну динаміку. Виявилося, що першопричина була в слабкості м'язів шиї, через що зміщувалися хребці, внаслідок чого мозок недоотримував кисень. Лікар провів курс кінезотерапії для посилення цих м'язів і моя проблема вирішилася.
|
|
| |
Lidia18 | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лікар, яких пошукати! Один із найкращих в Одесі. Мені довелося 8 років шукати лікаря (а їх було чимало - Семашко, Кірдогло, Петровський, Батир), який зможе мені допомогти, і тільки Владислав допоміг розібратися з моєю проблемою!
|
|
| |
yunooona | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Забранський Владислав - справжній професіонал! Дуже рада, що потрапила до нього на прийом. Однозначно раджу цього фахівця. Потрапила в аварію, після чого не могла повертати голову, боляче було навіть лежати і вставати з ліжка, доводилося притримувати голову рукою. Після курсу, пройденого у Владислава Забранського, біль майже повністю минув і я відразу ж змогла встати без допомоги рук і без болю.
|
|
| |
36Жасмин | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:14 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - професіонал своєї справи. У нього просто золоті руки. Готовий з повною відповідальністю підійти до своєї роботи. Грамотно поставлена робота з кожною хвилинною, з кожним днем вона веде пацієнта до мети. Настійно рекомендую!
|
|
| |
Ульяна77 | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:15 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звернулася до Владислава Володимировича з болем у попереку. Уже на першому прийомі лікар виявив і виправив защемлення хребців у грудному відділі хребта, вийшовши з процедури відчула полегшення, і що плечі розправилися, перестала сутулитися. Після наступних відвідувань біль у попереку значно зменшився і покращилося загальне самопочуття. Лікар докладно все роз'яснює і приємний у спілкуванні. Дуже рада, що вдалося потрапити до грамотного фахівця й отримати позитивний результат щодо своєї проблеми. Усім, у кого є проблеми з хребтом, а вони є у всіх, рекомендую Владислава Володимировича, як професіонала своєї справи, здатного допомогти навіть у запущених випадках.
|
|
| |
tamarraa4 | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:15 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Приємно розуміти, що перебуваю з Владиславом Забранським в одному місті і в будь-який момент можу звернутися до нього за якісним лікуванням, результат якого буде в найкоротший термін.
|
|
| |
florentina | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:15 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Може у когось збереглися контакти Владислава Забранського, поділіться, будь ласка.
|
|
| |
valerriia | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Владислав Володимирович Забранський - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Sebastian21 | Дата: Середа, 01.05.2024, 02:16 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Вчасно потрапити «в руки» до досвідченого лікаря при болях у спині - велика удача. Це лікування безперечно було варте того, щоб пройти лікування у Владислава Володимировича.
|
|
| |