menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кінезотерапевт Одеси відгуки
ЛераДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:46 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кінезотерапевт Одеси відгуки

Здрастуйте! Уже кілька місяців мучать сильні болі в правій нозі, які то посилюються, то відступають. Хочу проконсультуватися з кінезотерапевтом з приводу лікування.  До кого мені краще звернутися?

daneliaaaДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:46 | Повідомлення # 2
Рядовий
З методикою кінезіо лікування познайомилася за рекомендацією лікаря-невролога.  Звернулася до Забранського Владислава з найсильнішими болями в спині та обмеженою рухливістю. З упевненістю можу сказати, методика дієва й ефективна, і цей лікар нею досконально володіє. Рекомендую!

АльміраДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:46 | Повідомлення # 3
Рядовий
На сьогоднішній день кінезіолікування - найефективніший спосіб зняття болю і відновлення правильного рухового потенціалу для мене! Завдяки знанням і професійним навичкам Владислава Володимировича швидко справляюся із загостреннями захворювання. Щиро рекомендую фахівця!

ВдовинаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:47 | Повідомлення # 4
Рядовий
Дуже сильно турбували болі в шиї та попереку впродовж 7 років, звертався до кінезотерапевтів Галини Гончар, Володимира Ромчука та Юлії Азарової, але явних поліпшень не було.  За рекомендацією знайомих звернулася до Забранського. Після лікування в нього, вже після третьої процедури відчув полегшення! А після проходження курсу зникли болі, які мене так довго мучили і я нарешті відчув себе повноцінною здоровою людиною! Періодично звертаюся як профілактика.

ШакіраДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:47 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже уважний лікар, ввічливий, досвідчений. Ретельно вивчив МРТ, призначив курс кінезотерапії. Проходжу лікування, результати вже видно.  Рекомендую!

AlanD56Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:47 | Повідомлення # 6
Рядовий
Приходити до Владислава на сеанси було одне задоволення, адже я відчувала поліпшення у своєму стані після кожного сеансу.  Дуже його рекомендую за золоті руки і приголомшливий результат! Буду рекомендувати, як відмінного кінезотерапевта.

ShukPavelДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:48 | Повідомлення # 7
Рядовий
У мене боліло все тіло і голова, тому я вирішила записатися до кінезотерапевта. А після всіх маніпуляцій Владислава Володимировича, я встаю з легкістю вранці, почуваюся набагато краще.  Вважаю, що він справжній професіонал у своїй справі. Буду дотримуватися всіх його рекомендацій.

Parksons25Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:48 | Повідомлення # 8
Рядовий
Швидко, чітко, по справі. Поставив на ноги і розв'язав проблему за курс із 10 сеансів, хоча я кілька років переходила до кінезотерапевтів Арнаутова і Сагай, і ніхто не зміг повністю розв'язати проблему, тільки знімали симптоми.

RabbitSvДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:49 | Повідомлення # 9
Рядовий
Забранський Владислав - дуже уважний, грамотний професіонал. Він - єдиний з багатьох лікарів, який не тільки прочитав висновки моїх обстежень, але й детально переглянув усі мої МРТ з дисків, пояснив мені мої проблеми, розписав мені курс, який я пройшла й отримала вперше за довгий час хвороби стійкий позитивний результат.

KanekiKennДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:49 | Повідомлення # 10
Рядовий
Надайте контактний телефон цього лікаря?

АльміраДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:49 | Повідомлення # 11
Рядовий
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.

bigmomДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:50 | Повідомлення # 12
Рядовий
Очень хороший доктор, профессионал своего дела, опытный врач, быстро помог мне восстановиться и решить мою проблему, советую этого врача.  У него много разных методов для решения каждой отдельно взятой проблемы. Классный специалист.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: