menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Масажист кінезотерапевт Одеса
АріанаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:42 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Масажист кінезотерапевт Одеса

Синові 25 років, хребет у жахливому стані! Сколіоз, сутулість знайомі порадили знайти хорошого масажиста-кінезотерапевта, кажуть дуже добре допомагає.  Порадьте фахівця, який зможе допомогти в цій проблемі.

АзадаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:42 | Повідомлення # 2
Рядовий
Владислав Володимирович Забранський - чудовий фахівець і дуже приємна людина, лікуватися у нього легко й ефективно. Усім рекомендую!

Ульяна77Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:43 | Повідомлення # 3
Рядовий
Зверталася до Владислава Володимировича з приводу постійного болю в ногах і попереку. Після третього ж сеансу настало значне полегшення, а після закінчення курсу забула про проблему на довгі роки.

ВітоДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:43 | Повідомлення # 4
Рядовий
Хороший фахівець. Звернувся з гострим болем у попереку, віддавало в ногу, грижу МРТ не показало! До цього був у кінезотерапевтів Арнаутова і Грапчевої, мені зовсім вони не допомогли. Владислав рекомендував пройти курс кінезолікування, після третього сеансу настало полегшення, а коли закінчився курс, болі пройшли повністю.  Цього лікаря можу рекомендувати.

РимаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:43 | Повідомлення # 5
Сержант
Забранський Владислав справжній професіонал і чудова людина. Допоміг і допомагає досі мені відновитися після аварії. Також у нього пройшли сеанси кінезотерапії багато моїх знайомих і всі дуже задоволені результатом.

Марьяна8Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:43 | Повідомлення # 6
Рядовий
Уважність - прекрасне лікування, після процедур одразу помітне поліпшення. У мене багато гриж. Було загострення, після двох місяців лікування в центрі Семашка і Євмінова, болі продовжували посилюватися - нічого не допомагало. Мені порадили звернутися до Владислава Володимировича. Після перших сеансів мені стало краще, закінчив курс і взагалі літати стала. Побільше таких уважних і грамотних лікарів.

ДашаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:44 | Повідомлення # 7
Сержант
Хороше лікування. Після сеансів одразу відчувається поліпшення. Прекрасний фахівець, який знає свою справу. Підтверджене покращення стану хребта. Раджу всім прекрасного лікаря.

3Карина3Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:44 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я потрапила на прийом до лікаря випадково. Поскаржилася доньці, що болять голова часто і шия... Вона сказала, що є чудовий лікар Забранський В.В., який може допомогти. І ось результат 8 сеансів лікування: легкість у тілі, зник головний біль і біль у попереку. Я дуже задоволена результатом лікування і навесні обов'язково продовжу курс! Я точно знаю тепер, кому можна довірити свій хребет, не побоюючись за наслідки.

АїшаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:44 | Повідомлення # 9
Рядовий
Прийшла з гострим болем у попереку, біль сковував усе тіло, не давав рухатися, я не могла працювати і навіть спати. Після курсу сеансів больові відчуття зникли, сон нормалізувався, захотілося жити й займатися улюбленими справами. Дуже рекомендую!

irenochkaaaДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:44 | Повідомлення # 10
Рядовий
Де я можу знайти Владислава Забранського або як записатися до нього на прийом?

Марьяна8Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:45 | Повідомлення # 11
Рядовий
Владислав Володимирович приймає у себе вдома по вул. Б. Хмельницького 49. Записатися можна за телефонами - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

КлавдіяШиферДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:45 | Повідомлення # 12
Рядовий
Владислав Забранський - талановитий лікар, добра, чуйна, розуміюча людина.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: