menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Прикладний кінезіолог Одасса
КарлушаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:26 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Прикладний кінезіолог Одасса

Хто знає, що таке прикладна кінезіологія? Хто на прийомі був? До кого краще звернутися? Поділіться!!!

ПавлинаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:26 | Повідомлення # 2
Рядовий
Прикладна кінезіологія - найефективніший сучасний метод діагностики та безмедикаментозного лікування. Серед кінезіологів рекомендую Забранського В.В.

ГогаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:26 | Повідомлення # 3
Рядовий
Неодноразово зверталися в центр Бубновського і в клініку Семашка, турбували болі в спині. Ефекту не було. Пропонували обмежити заняття спортом. До цього я займався дзюдо, але через біль у спині вже протягом півроку не відвідував заняття. Потім з інтернету дізнався про кінезіолога Забранського, записався до нього на прийом. Після семи сеансів я почуваюся набагато краще і вже був на першому тренуванні. Спина не турбувала. Крім того, Владислав Володимирович детально відповідав на всі мої запитання, розповів, що потрібно робити надалі для профілактики. Я дуже радий, що потрапив до цього лікаря і тепер знову можу займатися спортом.

RamonДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:29 | Повідомлення # 4
Рядовий
Владислава Володимировича нам рекомендували друзі. Чоловік довго лікував спину в невролога Лаврової, медикаментозне лікування давало слабкий ефект, після 10 відвідування Владислава Володимировича став вільно ходити, біль зменшився.

НіккіДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:29 | Повідомлення # 5
Сержант
У минулому професійно займався спортом. Рік тому після фізичних навантажень у мене почалися запаморочення, став задихатися після вправ. І просто не міг далі тренуватися. Випадково в інтернеті знайшов лікаря Забранського В.В. Прочитавши багато позитивних відгуків, записався на прийом. На сеансах Владислав Володимирович використовував метод прикладної кінезіології, який виявився дуже ефективний і дієвий. Під час сеансу включалися м'язи, які, як виявилося, могли не працювати багато років. Це дуже дивно, коли бачиш такий результат на власні очі.

moollyДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:29 | Повідомлення # 6
Рядовий
Радіє душа, що залишилися в нас у медицині такі професіонали. 3 місяці не піднімалася рука, Владислав Володимирович провів курс прикладної кінезіології, і плече почало працювати. І це після 3 місяців безрезультативного лікування в центрі Бубновського. Дуже раджу доктора. Потрапив до нього після рекомендації мого колеги.

yastrubbbdariaДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:30 | Повідомлення # 7
Рядовий
Завдяки Владиславу Володимировичу і методу прикладної кінезіології, було повністю відновлено плече, виявлено та усунуто причину частих головних болів. Рекомендую!

ЖеневаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:30 | Повідомлення # 8
Рядовий
Проблема була в поперековому відділі, після лікування у доктора Забранського і виконання всіх рекомендацій болі в суглобі повністю зникли. Можу точно сказати, що Владислав Володимирович диво доктор і володіє диво методом прикладної кінезіології.

АлікааДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:30 | Повідомлення # 9
Рядовий
Чудовий фахівець і людина, завжди чуйний і доброзичливий. Неодноразово допомагав при травмах і швидко відновлював. Рекомендую!

nadyafadeevaДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:31 | Повідомлення # 10
Сержант
Можете поділитися номером телефону Владислава Забранського?

НіккіДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:31 | Повідомлення # 11
Сержант
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.

АюнаДата: Вівторок, 30.04.2024, 22:31 | Повідомлення # 12
Рядовий
Двічі зверталася до Владислава Забранського. Дуже задоволена за увагу та професіоналізм.  Рекомендую, отримаєте 100% результат.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: