Прикладна кінезіологія Одеса
|
|
73zhasmine | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:00 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Прикладна кінезіологія Одеса
Хто лікувався прикладною кінезіологією, напишіть реальні відгуки і свої відчуття, хочу звернутися до такого лікаря. Поділіться своїми враженнями і порекомендуйте хорошого фахівця.
|
|
| |
Адоніс | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:00 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Звернувся до Владислава Забранського з болем у поперековому відділі, як до кінезіолога. Задоволений як обслуговуванням, так і грамотністю фахівця. На всі поставлені мною запитання я отримав повноцінні та грамотні відповіді. Питань, як і проблем, пов'язаних із болем, більше немає. Усім рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
Зіновія78 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:00 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - мислячий і небайдужий лікар, який має в арсеналі різні методики, зокрема нові. Звернувся до нього з довгими хронічними болями від старої травми. Курс прикладної кінезіології привели до бажаного результату, стало легше жити і працювати!
|
|
| |
Spiller | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:00 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звернувся до Владислава Володимировича з болем у попереку. Попередні звернення до лікарів Петровського та Кірдогло, результатів не дали. І тільки Владислав Володимирович зміг позбавити мене цих болісних болів. Ось, що значить потрапити до грамотного прикладного кінезіолога! Про болі я забув! Усім рекомендую! Звертайтеся, він допоможе!
|
|
| |
Perez | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:01 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| З жахливими головними болями мучилася понад 5 років. Описати словами, це нічого не сказати. Мені здавалося цьому ніколи не буде кінця. Численні походи до лікарів: мануальних терапевтів Коробейникова, Маврова, Ткаченка і неврологів Лаврової та Лубинець не давали стійкої позитивної динаміки. Здавалося б, я не впораюся з цим. Волею долі я потрапила до Владислава Володимировича. Він вселив надію, я повірила! Підходить дуже тонко і чітко до проблеми, до лікування, коригує. Я ніколи не зустрічала таких лікарів. Моя проблема вирішувалася. Не відразу, довелося пройти три курси. Але я вже без знеболювальних 4 місяць! Я дуже вдячна йому за особистий підхід до мене і чудовий результат.
|
|
| |
Novgorodtsev | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:01 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Можете поділитися контактом цього лікаря?
|
|
| |
Perez | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:01 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Тримайте - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Ageeva | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:01 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Владислав сподобалася своєю скрупульозністю у вирішенні та призначенні продуктивного лікування. Ввічливий, привітний, товариський і дуже позитивний лікар. Рекомендую всім лікаря, знімає біль на раз-два.
|
|
| |
Гладкова | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:02 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, де він приймає?
|
|
| |
Spiller | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:02 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У себе вдома по вулиці Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Калугін1993 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:02 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лікування проводить якісно, причому дуже ефективно. Мені дуже пощастило, я потрапив у хороші руки! Уже після п'ятого сеансу я не пам'ятав, де в мене і як боліло. Рекомендую!
|
|
| |
73zhasmine | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 22:02 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Спасибі всім за хороші поради, Владислав Володимирович допоміг мені впоратися з болем і прикладна кінезіологія ефективно в цьому допомагає!
|
|
| |