Масажист прикладний кінезіолог Одеса
|
|
houseofmemories | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:56 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масажист прикладний кінезіолог Одеса
Підкажіть, де можна знайти хорошого прикладного кінезіолога-масажиста. У мене сильні болі в попереку, хочеться спробувати цей новий метод, може допоможе. Якщо хто в курсі відгукніться, будь ласка.
|
|
| |
Юстин | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:56 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Рекомендую звернутися до Забранського В.В., у нього хороша методика прикладної кінезіології з приголомшливим ефектом!
|
|
| |
Pollysweet | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:56 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені допомогло лікування у Владислава Володимировича, яке він провів як прикладний кінозіолог! Спина боліти перестала. Цей метод був дуже корисний для мене. Тепер буду регулярно проходити і вам рекомендую звернутися.
|
|
| |
yastrubbbdaria | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:57 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Побільше б таких лікарів! Руки золоті, знання та вміння на вищому рівні. Хто страждає від болю - всі до Владислава Володимировича, він допоможе і вилікує. Такого володіння навичками, методиками як у нього ще ніде не бачила. Дуже швидко розібрався в моєму питанні. Яке щастя не відчувати більше болю! Лікар просто повернула мене до життя.
|
|
| |
Арсенія | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:57 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дізналася про доктора Забронського і про такий незвичний метод лікування від своєї знайомої, яка вже не перший рік періодично звертається до Владислава Володимировича. Мене довгий час мучили болі в спині під лопаткою і поганий сон. Намагалася спочатку лікуватися у кінезіолога Сагай, але результату не було, як же я була здивована, коли після перших сеансів у Владислава Володимировича мені стало значно легше. Дивовижне лікування, але ще більш дивовижно, що воно працює.
|
|
| |
Анеліса | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:57 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Забранський Владислав - найкласніший кінезіолог в Одесі! Тільки його золоті ручки рятують мене, коли прихоплює остеохондроз!
|
|
| |
Всеслава | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:58 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Техніка Владислава Забранського дещо відрізняється від технік кінезіологів Петровського і Зибіна, у яких я раніше безрезультатно лікувалася. Ефект приголомшливий, хоча я пройшла всього один курс! Усім рекомендую відвідати саме Владислава Володимировича!
|
|
| |
Алім | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:58 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Хочеться написати багато добрих слів на адресу лікаря з великої літери - Забранського Владислава Володимировича. Ті, хто не спить ночами від болю, зрозуміють мої слова. Нарешті почав спати і висипатися, і не стало цього болісного очікування ночі. Усім рекомендую не терпіти, а звертатися до Владислава Володимировича, він допоможе!
|
|
| |
Потап | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:58 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Вперше звернулася до прикладного кінезіолога Забранського. Залишилася дуже задоволена лікарем. Добрий, відкритий, розумний і головне - компетентний лікар. Призначеному лікуванню довіряю і буду дотримуватися всіх рекомендацій, вже видно поліпшення.
|
|
| |
АлексКлінтон | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:58 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Залиште, будь ласка, номер телефону Владислава Володимировича?
|
|
| |
Арсенія | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:59 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Владислав Забранський - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Будимир | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:59 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Якщо у вас раптом виникли проблеми з хребтом, то вам дорога до Владислава Забранського. Перевірено на собі. Працює.
|
|
| |