menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Масажист прикладний кінезіолог Одеса
houseofmemoriesДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:56 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Масажист прикладний кінезіолог Одеса

Підкажіть, де можна знайти хорошого прикладного кінезіолога-масажиста.  У мене сильні болі в попереку, хочеться спробувати цей новий метод, може допоможе. Якщо хто в курсі відгукніться, будь ласка.

ЮстинДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:56 | Повідомлення # 2
Рядовий
Рекомендую звернутися до Забранського В.В., у нього хороша методика прикладної кінезіології з приголомшливим ефектом!

PollysweetДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:56 | Повідомлення # 3
Рядовий
Мені допомогло лікування у Владислава Володимировича, яке він провів як прикладний кінозіолог! Спина боліти перестала. Цей метод був дуже корисний для мене. Тепер буду регулярно проходити і вам рекомендую звернутися.

yastrubbbdariaДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:57 | Повідомлення # 4
Рядовий
Побільше б таких лікарів! Руки золоті, знання та вміння на вищому рівні. Хто страждає від болю - всі до Владислава Володимировича, він допоможе і вилікує. Такого володіння навичками, методиками як у нього ще ніде не бачила. Дуже швидко розібрався в моєму питанні. Яке щастя не відчувати більше болю! Лікар просто повернула мене до життя.

АрсеніяДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:57 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дізналася про доктора Забронського і про такий незвичний метод лікування від своєї знайомої, яка вже не перший рік періодично звертається до Владислава Володимировича. Мене довгий час мучили болі в спині під лопаткою і поганий сон.   Намагалася спочатку лікуватися у кінезіолога Сагай, але результату не було, як же я була здивована, коли після перших сеансів у Владислава Володимировича мені стало значно легше.  Дивовижне лікування, але ще більш дивовижно, що воно працює.

АнелісаДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:57 | Повідомлення # 6
Рядовий
Забранський Владислав - найкласніший кінезіолог в Одесі! Тільки його золоті ручки рятують мене, коли прихоплює остеохондроз!

ВсеславаДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:58 | Повідомлення # 7
Рядовий
Техніка Владислава Забранського дещо відрізняється від технік кінезіологів Петровського і Зибіна, у яких я раніше безрезультатно лікувалася. Ефект приголомшливий, хоча я пройшла всього один курс! Усім рекомендую відвідати саме Владислава Володимировича!

АлімДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:58 | Повідомлення # 8
Рядовий
Хочеться написати багато добрих слів на адресу лікаря з великої літери - Забранського Владислава Володимировича. Ті, хто не спить ночами від болю, зрозуміють мої слова. Нарешті почав спати і висипатися, і не стало цього болісного очікування ночі. Усім рекомендую не терпіти, а звертатися до Владислава Володимировича, він допоможе!

ПотапДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:58 | Повідомлення # 9
Рядовий
Вперше звернулася до прикладного кінезіолога Забранського. Залишилася дуже задоволена лікарем. Добрий, відкритий, розумний і головне - компетентний лікар. Призначеному лікуванню довіряю і буду дотримуватися всіх рекомендацій, вже видно поліпшення.

АлексКлінтонДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:58 | Повідомлення # 10
Рядовий
Залиште, будь ласка, номер телефону Владислава Володимировича?

АрсеніяДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:59 | Повідомлення # 11
Рядовий
Владислав Забранський - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.

БудимирДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:59 | Повідомлення # 12
Рядовий
Якщо у вас раптом виникли проблеми з хребтом, то вам дорога до Владислава Забранського. Перевірено на собі. Працює.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: