menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Прикладний кінезіолог мануальний терапевт Одеса
МіяДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:31 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Прикладний кінезіолог мануальний терапевт Одеса

Порекомендуйте, будь ласка, прикладного кінезіолога-мануального терапевта в Одесі. Якщо хтось має досвід лікування у цього фахівця - прошу поділиться - результатом лікування.

НікольДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:31 | Повідомлення # 2
Сержант
Рекомендую Забранського Владислава Володимировича - грамотний, досвідчений фахівець із широким набором методик відновлення і підтримки здоров'я. Відмінно реабілітує за допомогою прикладної кінезіології.

Ася1976Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:32 | Повідомлення # 3
Сержант
Я колишня професійна спортсменка, травми даються взнаки з віком, проходила лікування у Кірдогло і Семашка, полегшення було на 1 тиждень максимум.  І ось зовсім випадково потрапила на прийом до Владислава Володимировича, не передати словами мого захоплення, лікар від Бога! Тепер живу повноцінно, встала знову на лижі, 2 рази на рік ходжу на профілактичну терапію і радію життю! Рекомендую всім! Особливо хто зневірився.

LubomyrДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:32 | Повідомлення # 4
Рядовий
Мені сподобався лікар Забранський Владислав Володимирович. Відразу видно, що людина розуміє і розбирається у своїй справі! Рекомендую!

ЗлатаДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:32 | Повідомлення # 5
Рядовий
Звернулася до Владислава Забранського з болями в спині. Було призначено курс прикладної кінезіології. Спочатку не повірила, що цей метод лікування може допомогти, але вже після третього сеансу відчула поліпшення.  Не очікувала, але лікування дало позитивний результат, рекомендую лікування цим методом.

ІраїдаДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:32 | Повідомлення # 6
Рядовий
Грамотний, чуйний лікар! До кожного пацієнта може знайти індивідуальний підхід. Я завжди отримую вичерпну інформацію щодо проблеми, яка виникла у мене, про причини її виникнення та шляхи її вирішення і лікування. Рекомендую!

Evgeny1998Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:33 | Повідомлення # 7
Рядовий
Я проходжу лікування прикладною кінезіологією у Владислава Забранського. Після третього сеансу мені стало легше і з кожним сеансом я поступово поверталася до нормального повноцінного життя без болю.

ВдовинаДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:33 | Повідомлення # 8
Рядовий
Допоміг впоратися з хворобою. Випадок був досить складний, але для професіонала це не проблема. Треба сказати, що Семашко, Петровський, Кірдогло нічим мені не допомогли, і тільки коли почала лікування у Владислава Володимировича, почала помічати невеликі зрушення, самопочуття покращилося. Взагалі до цього лікаря відчуваю почуття глибокої поваги, вдячності та подяки за все, що він зробив особисто для мене і робить щодня для інших пацієнтів.

ВіолаДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:33 | Повідомлення # 9
Сержант
Сидячий спосіб життя має свої наслідки у вигляді хворої спини та шиї, так от, Владислав Володимирович швидко знімає біль, потім довгий час нічого не турбує. Рекомендую звертатися саме до нього!

MaislavДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:33 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете поділитися контактним телефоном Владислава Забранського?

ІраїдаДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:34 | Повідомлення # 11
Рядовий
0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович Забранський.

roshel37Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:34 | Повідомлення # 12
Сержант
Допоміг мені в обох випадках, використовуючи метод прикладної кінезіології. Дуже уважний, чуйний і завжди відповість на всі запитання. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: