Найкращий прикладний кінезіолог Одеса
|
|
Світлана | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:25 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий прикладний кінезіолог Одеса Поділіться рекомендаціями хорошого фахівця в галузі прикладної кінезіології. Болить шия і плечі, від цього регулярні головні болі, хотілося б розібратися в причині. Була в остеопата, але щось не дуже допомогло.
|
|
| |
Фотій | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:26 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можу порекомендувати фахівця високого рівня - Забранського Владислава Володимировича. Провів діагностику, після чого було обрано напрямок лікування - прикладною кінезіологією, що надалі позбавило мене болю в спині та шиї.
|
|
| |
Smyshlyaev | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:27 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Владислав Володимирович Забранський, прикладний кінезіолог - просто чарівник. У мене болів поперек і віддавав у сідницю. Він працював з усім тілом, я пройшла тільки 7 сеансів. Це просто чудово, але нічого вже не болить.
|
|
| |
Агрофен | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:28 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже коректний фахівець, відчуваєш довіру і повагу, що сьогодні рідкість! Дуже вдячна і з задоволенням рекомендую гармонізувати своє тіло. Владислав - просто майстер!
|
|
| |
olesya7tkach | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:28 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мене наздогнав гострий біль у грудному відділі хребта. Зверталася до прикладних кінезіологів Азарова і Наталії Свєт, а користі не було, болі тільки посилювалися. Звернулася до Владислава Володимировича, він почув мої скарги й одразу знайшов причину, і швидко зняв больовий синдром. На всі мої запитання я отримала відповіді з докладним роз'ясненням. Настійно рекомендую!
|
|
| |
Олімпія | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:28 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Знайома з Владиславом уже багато років, і щоразу отримую від нього реальну допомогу. Можу сміливо рекомендувати!
|
|
| |
Іраїда | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:29 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Походи до неврологинь Лаврової, Коробейникової, Фернандес результатів не давали. Динаміки в лікуванні не було. Під час прийому Владислав Володимирович, уважно вислухавши, почав натискати на різні точки, поплескувати, поколювати плече і перевіряти реакцію м'язів. Я була дуже сильно здивована, бо ніколи не чула і не бачила такого лікування. Це був новий метод прикладної кінозіології і він виявився успішним.
|
|
| |
Раїса | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:29 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть будь ласка вартість сеансу?
|
|
| |
Агрофен | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:29 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ми платили за сеанс 600 грн.
|
|
| |
Шакіра | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:30 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна потрапити на сеанс?
|
|
| |
Фотій | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:30 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Записуйтеся - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Іскандер | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:30 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Порадили знайомі. Лікар - профі, знання свої застосовує грамотно. Не міг ходити, дуже сильно нога боліла й віддавала в поперек. За кілька сеансів усе поправили. Рекомендую!
|
|
| |