Владислав Володимирович Забранський відгуки
|
|
ArrinA | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:19 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Владислав Володимирович Забранський відгуки
Здраствуйте відвідувачі сайту! Хто з Вас лікувався у мануального терапевта Забранського В.В? Залиште свої коментарі. Як проходило ваше лікування? Чи залишилися ви задоволені відвідуванням цього фахівця?
|
|
| |
Maislav | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:19 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| ArrinA, я до Владислава Володимировича потрапила випадково, шукали фахівця з мануальної терапії. Початкове враження склалося двоїсте, але лікар дохідливо пояснив свій підхід і методи лікування і, що найголовніше, допоміг з вирішенням моїх проблем зі здоров'ям. Сміливо звертайтеся до нього.
|
|
| |
Майя5 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:20 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мій діагноз - міжхребцеві грижі поперекового відділу хребта. У мене досі лежать 2 направлення на операцію, які виписали два лікарі, сказавши, що тільки операція мені допоможе. Але я вирішила знайти альтернативу операції. І знайшла - це лікар Забранський В.В., який взявся мені допомогти. Я йому дуже вдячна, за те, що зараз знову живу колишнім життям без болю і згадуючи час минулого року, мені здається, що це було не зі мною.
|
|
| |
Spiller | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:20 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Головний показник для мене те, що я приходжу до Владислава Володимировича в перекошеному стані, а йду рівна і без болю. Ще консультуюся в нього як у психолога-сексолога, і моє сексуальне життя заграло новими барвами.
|
|
| |
Гладкова | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:20 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Після курсу лікування у Владислава самопочуття чудове, зникли жахливі болі в спині, коли до нього прийшла, просто ледве пересувала ліву ногу, але зараз все позаду і мені навіть не віриться. Сміливо звертайтеся, думаю він і вам допоможе.
|
|
| |
Аюна | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:20 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Моє ставлення до мануальної терапії було досить скептичним. Прийшла до Владислава Забранського за рекомендацією знайомої, яку він врятував від пекельних головних болів, які ніхто не міг вилікувати рік. Була вражена результатами. А в мене болів куприк півроку після невдалого падіння, лікарі теж розводили руками. Досі не розумію, як це працює, але, як за помахом чарівної палички, все минуло!
|
|
| |
Лера | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:21 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Лікар прекрасний! Поставив мене на ноги. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Усім рекомендую.
|
|
| |
AlanD56 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:21 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мабуть, найкращий мануальний терапевт у місті. Звернулася до нього із загостренням грижі в поперековому відділі... Скрутило так, що ходити не могла... Уже після кількох сеансів мені стало краще, а після курсу я зовсім забула про свою проблему!
|
|
| |
KanekiKenn | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:21 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Неодноразово звертався до лікаря Забранського з проблемами в шиї та хребті, щоразу отримував якісне лікування і позитивний результат.
|
|
| |
hloya88 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:22 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Владислав Володимирович неодноразово допомагав мені та моїй родині. Він професіонал у своїй справі.
|
|
| |
zlatayaKarina | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:22 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дивлюся, багато хто задоволений роботою лікаря Забранського, залиште його контакти.
|
|
| |
Лера | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:22 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Ділюся з Вами - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792, обов'язково звертайтеся, він точно допоможе.
|
|
| |
Неллі | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:22 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Професіонал із великої літери! Зараз дуже мало таких лікарів. І головне, що результат очевидний.
|
|
| |