Владислав Забранський відгуки
|
|
irenochkaaa | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:13 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Владислав Забранський відгуки
Вітаю всіх! Є проблеми зі спиною, шукаю мануального терапевта, мій невролог направив до Забранського Владислава Володимировича. Скажіть, це хороший мануальщик?
|
|
| |
36Жасмин | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:13 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Після лікування у Владислава Володимировича підвищилася якість життя, відчула себе наново народженою. Усім рекомендую!
|
|
| |
valerriia | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже хороший фахівець! Були порушення в шийному відділі та поперековому відділі хребта, запаморочення, болі. Владислав Забранський позбавив мене проблем і полегшив стан.
|
|
| |
Sebastian21 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звернувся по допомогу з болями в грудному та шийному відділі хребта. Відмінний фахівець, усе розповів і показав. Пояснив причини. Провів курс сеансів. За підсумком - значне поліпшення самопочуття!
|
|
| |
Альфредик | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Приходжу до Владислава Забранського вже 4-й раз, результати чудові, був до цього в багатьох мануальних терапевтів, ніщо не допомагало на відміну від нього. Дуже грамотний і хороший фахівець у своїй справі, з остеохондрозом тільки до нього, різницю відчув уже після курсу сеансів, однозначно рекомендую!
|
|
| |
1sola1 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Періодично бувають проблеми зі спиною. Бувала на прийомі у різних лікарів, результати завжди були спірні. Владислав Володимирович Забранський - реально мені допоміг!
|
|
| |
Vinnychenko | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:16 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Заболіла спина. Біль такий, що спати не міг ночами. За порадою друзів звернувся до Владислава. Усе докладно пояснив, спину поправив, рекомендації дав. Лікар просто чудовий!
|
|
| |
Аристарх | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:16 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Справжній професіонал. Відмінний лікар. Мануальщик дуже хороший, переконався на власному досвіді. Рекомендую всім знайомим.
|
|
| |
Чулпан | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:17 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звернувся з гострим нападом болю в поперековому відділі хребта, сам був на лікарняному вже 2 тижні в невролога, лікування не допомагало. Після першого ж сеансу відчув полегшення. Після курсу біль минув зовсім.
|
|
| |
Адоніс | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:17 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - один із небагатьох фахівців, який відповідає своєму амплуа. Повний професіоналізм і знання. Мучився з гострим хребетним болем, друзі порадили звернутися і не пошкодував. Став, як новенький, зараз активно займаюся спортом. Усім рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
Шепард | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:18 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Здрастуйте, залиште мені контакти цього лікаря.
|
|
| |
Vinnychenko | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:18 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Записатися на прийом можете за цими телефонами - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792. Владислав Володимирович приймає тільки за попереднім записом за адресою Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Арефія | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:19 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм захопленим відгуком про психолога Владислава Забранського! Він справжній професіонал своєї справи. Завдяки його підтримці та мудрим порадам, я зміг розібратися в складнощах, які мене терзали. Владислав створив довірчу атмосферу і дав мені змогу почуватися комфортно і в безпеці. Він щиро піклується про благополуччя своїх клієнтів і допомагає знайти шляхи до особистого розвитку і щастя. Рекомендую його всім, хто шукає кваліфіковану допомогу та підтримку!
|
|
| |