menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Владислав Забранський відгуки
irenochkaaaДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:13 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Владислав Забранський відгуки

Вітаю всіх! Є проблеми зі спиною, шукаю мануального терапевта, мій невролог направив до Забранського Владислава Володимировича. Скажіть, це хороший мануальщик?

36ЖасминДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:13 | Повідомлення # 2
Рядовий
Після лікування у Владислава Володимировича підвищилася якість життя, відчула себе наново народженою. Усім рекомендую!

valerriiaДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дуже хороший фахівець! Були порушення в шийному відділі та поперековому відділі хребта, запаморочення, болі. Владислав Забранський позбавив мене проблем і полегшив стан.

Sebastian21Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 4
Рядовий
Звернувся по допомогу з болями в грудному та шийному відділі хребта. Відмінний фахівець, усе розповів і показав. Пояснив причини. Провів курс сеансів. За підсумком - значне поліпшення самопочуття!

АльфредикДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 5
Рядовий
Приходжу до Владислава Забранського вже 4-й раз, результати чудові, був до цього в багатьох мануальних терапевтів, ніщо не допомагало на відміну від нього. Дуже грамотний і хороший фахівець у своїй справі, з остеохондрозом тільки до нього, різницю відчув уже після курсу сеансів, однозначно рекомендую!

1sola1Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:15 | Повідомлення # 6
Рядовий
Періодично бувають проблеми зі спиною. Бувала на прийомі у різних лікарів, результати завжди були спірні. Владислав Володимирович Забранський - реально мені допоміг!

VinnychenkoДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:16 | Повідомлення # 7
Рядовий
Заболіла спина. Біль такий, що спати не міг ночами. За порадою друзів звернувся до Владислава. Усе докладно пояснив, спину поправив, рекомендації дав. Лікар просто чудовий!

АристархДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:16 | Повідомлення # 8
Рядовий
Справжній професіонал. Відмінний лікар. Мануальщик дуже хороший, переконався на власному досвіді. Рекомендую всім знайомим.

ЧулпанДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:17 | Повідомлення # 9
Рядовий
Звернувся з гострим нападом болю в поперековому відділі хребта, сам був на лікарняному вже 2 тижні в невролога, лікування не допомагало. Після першого ж сеансу відчув полегшення. Після курсу біль минув зовсім.

АдонісДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:17 | Повідомлення # 10
Рядовий
Владислав Володимирович - один із небагатьох фахівців, який відповідає своєму амплуа. Повний професіоналізм і знання. Мучився з гострим хребетним болем, друзі порадили звернутися і не пошкодував. Став, як новенький, зараз активно займаюся спортом. Усім рекомендую цього фахівця.

ШепардДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:18 | Повідомлення # 11
Рядовий
Здрастуйте, залиште мені контакти цього лікаря.

VinnychenkoДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:18 | Повідомлення # 12
Рядовий
Записатися на прийом можете за цими телефонами - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792. Владислав Володимирович приймає тільки за попереднім записом за адресою Б. Хмельницького 49.

АрефіяДата: Вівторок, 30.04.2024, 21:19 | Повідомлення # 13
Рядовий
Хочу поділитися своїм захопленим відгуком про психолога Владислава Забранського! Він справжній професіонал своєї справи. Завдяки його підтримці та мудрим порадам, я зміг розібратися в складнощах, які мене терзали. Владислав створив довірчу атмосферу і дав мені змогу почуватися комфортно і в безпеці. Він щиро піклується про благополуччя своїх клієнтів і допомагає знайти шляхи до особистого розвитку і щастя. Рекомендую його всім, хто шукає кваліфіковану допомогу та підтримку!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: