Владислав Володимирович Забранський Одеса відгуки
|
|
rassvet14 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 19:51 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Владислав Володимирович Забранський Одеса відгуки
Довго мучуся від болю в спині, напевно, знову остеохондроз прихопив. Знайомі порадили звернутися до мануальщика, їм свого часу допоміг забути на довгий час, щоправда координат у них не залишилося. Ось зараз намагаюся знайти такого, може підкажіть.
|
|
| |
Шура | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 20:59 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Можу порадити Забранського Владислава Володимировича. Прийшла до нього з болями в спині. Руки золоті! Пройшла курс і забула про болі!
Ще рекомендую його, як грамотного психолога: допоміг мені усвідомити коріння моїх проблем і запропонував практичні рішення, які я могла застосувати в повсякденному житті. Він допоміг мені відновити свою впевненість і знову насолоджуватися життям. Рекомендую його всім, хто шукає допомоги та підтримки.
|
|
| |
Ageeva | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:00 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Стала дуже боліти спина, все відтягувала похід до лікаря, думала, само пройде. У підсумку потрапила в руки Владислава Володимировича і вже після першого сеансу мені стало набагато легше!
|
|
| |
KAILY6 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:00 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| За 10 відвідувань зникли всі симптоми шийного остеохондрозу. Владислав Володимирович дуже уважний, розуміючий, професіонал своєї справи. Після прийому відчуття фізичного і психологічного розслаблення.
|
|
| |
Іраїда | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:02 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - професіонал своєї справи. Гарний як фахівець і як людина. Дуже ввічливий і приємний у спілкуванні. Допоміг мені з двома протрузіями і грижею. До десятого сеансу про свої проблеми я забув і це мене дуже потішило, оскільки спочатку був налаштований скептично. Рекомендую на всі 100%.
|
|
| |
evangelina95 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:02 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Відмінний мануальний терапевт. Після курсу сеансів з'явилися поліпшення в самопочутті і пройшли болі в спині - чудеса! Однозначно прийду ще до цього лікаря, видно, що Владислав Володимирович бореться за гарний результат у лікуванні та зацікавлений саме у здоров'ї пацієнта. Рекомендую.
|
|
| |
Радій | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:03 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Забранський - чудовий лікар! Я вперше йшла на мануальну терапію і дуже нервувала. Але Владислав Володимирович дуже викликає прихильність до себе, заспокоює, каже, що він буде робити. Уже після п'ятої процедури стало легше, а після курсу біль повністю зник.
|
|
| |
Калугін1993 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:04 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Забранський Владислав - чудовий мануальний терапевт, за один курс полегшив хронічні болі в шийному відділі. Професійний підхід дуже вражає, я отримала від нього корисні поради щодо подальшого лікування.
|
|
| |
Maislav | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:06 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Була приємно здивована, коли зрозуміла, що робота цього лікаря спрямована не на викачування грошей із пацієнта, а на те, щоб справді допомогти людині знайти здоров'я. Владислав Володимирович приголомшливий фахівець. Я про мануальну терапію раніше навіть не знала, якось не цікавилася, а коли спину прихопило, довелося шукати інформацію, лікарів. Потрапила до нього і вже після кількох сеансів відчула полегшення. Приємно, що така уважна, ввічлива людина, виявилася справжнім професіоналом.
|
|
| |
Гога | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:07 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Кілька років тому мені поставили діагноз - остеохондроз шийного відділу хребта. Хвороба поширена, але вкрай неприємна - майже постійні болі в шиї, голова болить і паморочиться, коли різко встаєш або нахиляєшся. Друзі порадили звернутися до мануального терапевта Забранського В.В. Позаду всього 4 сеанси, а я почуваюся вже набагато краще! Рекомендую!
|
|
| |
АлексКлінтон | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:07 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Скажіть як можна записатися до нього на прийом?
|
|
| |
KAILY6 | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:10 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає у себе в приватному кабінеті на Б. Хмельницького 49, контактні телефони - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Lubomyr | Дата: Вівторок, 30.04.2024, 21:11 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Владислав Володимирович націлений на реальну допомогу пацієнтові, не призначає більше, ніж потрібно, уважний, акуратний, все докладно і цікаво пояснює, та й просто приємна людина. Рекомендую!
|
|
| |