menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кардіолог Чорноморськ
ПрасяДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:04 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кардіолог Чорноморськ

З'явилися специфічні відчуття в ділянці серця. Хочу проконсультуватися з кардіологом, бажано в Чорноморську. Можете порекомендувати хорошого лікаря?

ЛераДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:04 | Повідомлення # 2
Сержант
Я в Чорноморську була в багатьох кардіологів, хороший і обізнаний мені не попався. Краще їхати в Одесу і бажано відразу до Павлова - дуже уважний лікар, відповідальний фахівець!

ІларіяДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:05 | Повідомлення # 3
Рядовий
Моя мама зверталася до лікаря Павлова, з її слів, можу зробити висновок, що це кваліфікований фахівець. Дуже грамотний, тактовний і комунікабельний. На консультації мама отримала необхідні рекомендації в лікуванні. Шкода, що таких, як Сергій Володимирович лікарів фахівців-кардіологів, важко знайти. Я рада, що мама нарешті потрапила до такого хорошого фахівця!

КлимДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:05 | Повідомлення # 4
Рядовий
Був у Сергія Володимировича на прийомі за порадою знайомих, після довгих пошуків адекватного кардіолога. Уважно вислухав і детально розпитав про мої відчуття. Провів огляд, призначив здачу аналізів. Після повторного відвідування з результатами аналізів, призначив лікування, виписав ліки, порадив дієту. Рекомендую!

АміраДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 5
Рядовий
Відмінний лікар, саме такий, яким і має бути лікар у моєму розумінні. Все докладно пояснить, розповість. Постарається переконати, а якщо треба буває суворий, що часто необхідно з недолугими пацієнтами. Вселяє надію і налаштовує на лікування.

ГенаДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 6
Рядовий
Комплексний підхід до обстеження та лікування. Детальний аналіз у динаміці. Чудове почуття гумору в поєднанні з почуттям такту - рідко зустрінеш лікаря, який може підняти настрій, незважаючи на всі проблеми. Рекомендую Сергія Володимировича!

БоженаДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 7
Рядовий
Сергій Павлов - дуже хороший лікар. Спостерігаюся в нього близько 2-х років, є проблеми з тиском і екстрасистолія. Успішно лікує мене: стабілізувався тиск і сильно зменшилися мої аритмії, якість життя покращилася в рази.  До нього було багато інших фахівців, але в них нічого не виходило. Дуже рекомендую!

ЯрославДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 8
Рядовий
У якій клініці приймає Сергій Павлов і як до нього можна записатися?

ЛераДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 9
Сержант
Сергій Володимирович приймає в клініці «Лікаріум», яка знаходиться на Французькому бульварі 60.

Записатися можна через адміністратора клініки Наталію: 094-917-34-22, 098-761-01-28.

ЮляДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:08 | Повідомлення # 10
Сержант
Скільки коштує консультація у доктора Павлова?

КлимДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:09 | Повідомлення # 11
Рядовий
Я платив за консультацію 500 грн.

ЄваДата: Понеділок, 29.04.2024, 18:09 | Повідомлення # 12
Рядовий
Павлов - чудовий лікар, справжній професіонал. Ввічливий, тактовний, усе дохідливо пояснює. До таких лікарів ходити дуже приємно. Рекомендації грамотні. Враження від відвідування чудове.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: