Лікар кардіолог Одеса
|
|
Ярдена | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:46 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар кардіолог Одеса
У мене ішемічна хвороба серця, підкажіть грамотного кардіолога для консультації.
|
|
| |
janee66 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:46 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У 2019 році Павлов Сергій Володимирович допоміг вирішити проблему з аритмією. Грамотний, досвідчений і відповідальний лікар, дуже уважна до пацієнтів, любить свою роботу. Рекомендую!
|
|
| |
Жанна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:47 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене вперше в житті виявили після сильного стресу аритмію. Три роки я бігала по лікарях Соломко, Шевченко, Азізов, поголовно всі лікарі грішили на мій вік, що в молодому віці це нормально, призначали препарати для відновлення ритму, ефекту від яких абсолютно не було. Три роки я мучилася, ставав гіршим мій стан, падала часто в непритомність, не могла вночі спати через неправильний ритм серця. Потім мені порадили цього чудового лікаря - Павлова С.В.. Не церемонячись зі мною, чітко дав зрозуміти, що напихати пігулками в моєму випадку - марна трата часу і грошей, швидко призначив мені всі аналізи і грамотно провів лікування. Я тепер здорова і все завдяки цьому чудовому лікарю.
|
|
| |
magicAnna | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:47 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Сергій Володимирович - найкращий кардіолог! Завжди дуже уважний до пацієнтів! Головне, що важливо - вміє підтримати і підбадьорити пацієнта, адже захворювання, пов'язані з серцевим ритмом, досить серйозні, і якраз таки підтримка, зацікавленість лікаря в лікуванні та підтримці загального психоемоційного стану дуже важливі для самого хворого! Це дійсно гідний лікар, який підбере правильне лікування і в короткі терміни приведе стан хворого в норму!
|
|
| |
oksaanochhka | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:49 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Сергій Володимирович - чудовий лікар, дуже уважний, грамотний фахівець. Звернулася за консультацією з приводу тахікардії та гіпертонії. Кілька місяців спостерігалося підвищене серцебиття і тиск. Сергій Володимирович рекомендував пройти низку необхідних досліджень і дав попередні рекомендації щодо препаратів. Усе чітко, по справі, нічого зайвого! Надалі Сергій Володимирович відповідно до стану, коригував лікування. Нині пульс і артеріальний тиск значно нижчі, почуваюся краще! Прекрасний лікар, чуйна людина! ! Обов'язково звертатимусь і далі до Сергія Володимировича!
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:49 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже приємний, уважний, чуйний лікар. Видно, що він живе тим, чим займається, і йому це подобається. До своєї професії Сергій Володимирович ставиться з усією душею. Поки є в нашій країні такі лікарі, наша медицина буде найкращою. Сергій Володимирович - дуже грамотний фахівець. І в разі чого, він буде першим, до кого я звернуся.
|
|
| |
Регіна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:49 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені дуже сподобався лікар. Уважний, чуйний, професійно провів огляд. Рекомендації були на високому рівні. Я задоволена, що обрала цього фахівця!
|
|
| |
RabbitSv | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:51 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Шукала кардіолога для тата, вибрала за відгуками лікаря Павлова С.В. Про свій вибір не пошкодувала. Лікар уважно вислухав, відповів на всі питання, які нас цікавили. Призначив необхідні додаткові обстеження для уточнення діагнозу. Мені й татові лікар сподобався. Надалі будемо звертатися до лікаря Павлова знову. Рекомендую.
|
|
| |
Agent007 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:51 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Звертався особисто. Хороший док. Усе пояснив, показав, розжував, заспокоїв. Видно, що фахівець знає і розуміє толк у своїй справі. Однозначно... Рекомендую!
|
|
| |
Устинья | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:52 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати контактні дані Сергія Володимировича?
|
|
| |
oksaanochhka | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:52 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - за цими номерами ви можете записатися на прийом.
|
|
| |
Русаліна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:52 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Була двічі на прийомі у Сергія Володимировича, залишилася задоволена. Дуже уважний, грамотний, високопрофесійний лікар, який вміє вислухати хворого. Подивився результати обстеження, все доступно пояснив, призначив лікування. Приймаю ліки вже місяць, результат дуже хороший.
|
|
| |