menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кардіолог аритмолог Одеса
НовелаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:41 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кардіолог аритмолог Одеса

Підкажіть хорошого лікаря, до якого можна звернутися із синусовою аритмією. Потрібне грамотне лікування, а не усунення симптомів.

AlanD56Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:43 | Повідомлення # 2
Рядовий
Можу порекомендувати Павлова Сергія Володимировича, спостерігаємося в нього вже рік, професіонал своєї справи, уважний, є відповіді на всі запитання щодо захворювання.

СвітланаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:43 | Повідомлення # 3
Сержант
Сергій Володимирович - лікар просто від бога. Я потрапила до нього після тривалого лікування аритмії у Шевченка А.М.. Ритм так і не був відновлений. Сергій Володимирович дуже уважно вислухав, переглянув усі мої аналізи, виписки і призначив лікування на місяць. Дуже чітко і зрозуміло все прокоментував.  На повторному прийомі через місяць призначив подальший прийом препаратів, усе пояснив. Я тепер продовжую лікування тільки в цього чудового лікаря і рекомендую як дуже грамотного, уважного фахівця, зацікавленого в результаті лікування.

SmirikkДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:43 | Повідомлення # 4
Рядовий
Була на прийомі у Павлова Сергія Володимировича. Такому лікарю можна довірити найцінніше, що є, - здоров'я. Справжній професіонал! Доктор Павлов дуже уважний і грамотний фахівець! Усім раджу, якщо потрібен фахівець, йдіть до кращого.

Chernyavskaya456Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:43 | Повідомлення # 5
Рядовий
Лікар - професіонал. Дуже уважний. Усе роз'яснив по поличках мені про моє захворювання. Призначення виписав. Відчула, що я тут зі своєю хворобою не байдужа. З великою повагою ставишся до таких лікарів.

ВеросяДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:44 | Повідомлення # 6
Рядовий
Відмінний лікар! Прийшла до нього в розпачі і нервовим зривом після двох кардіологів Соломко і Шевченка. Він все вислухав терпляче, всі аналізи і призначення переглянув, відповів на всі запитання, розклав усе по поличках і дав чітке лікуванням, алгоритм дій. Пішла спокійна, з повним розумінням загальної картини свого здоров'я і що потрібно робити. Раджу цього лікаря, як грамотного професіонала. Все розжує, розповість і розпише!

Parksons25Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:44 | Повідомлення # 7
Рядовий
Висококласний професіонал. Дуже уважно вислухав, доступно розповів про причини захворювання і перспективи лікування, до того ж підібрав ефективне і за коштами. Залишив про себе чудове враження. І найголовніше - призначене ним лікування допомогло.

ФантаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:44 | Повідомлення # 8
Рядовий
Професіонал високого рівня. Під час першого відвідування призначив лікування, в результаті якого протягом 3 тижнів відновився серцевий ритм. ЕКГ підтвердила, що серцевий ритм повністю відновився. У кого є подібна проблема, рекомендую, не пошкодуєте.

АмандаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:45 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як можна записатися до Павлова С.В.?

КсеніяДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:45 | Повідомлення # 10
Рядовий
Через администратора Наталью: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88

ВіолаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:45 | Повідомлення # 11
Сержант
Дуже хороший, абсолютно, компетентний і ввічливий лікар із лікарською етикою. Він зробив огляд, поставив діагноз і призначив мені лікування. Усе було так, як я очікувала. Рекомендую Павлова С.В.!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: