Кардіолог аритмолог Одеса
|
|
Новела | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:41 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кардіолог аритмолог Одеса
Підкажіть хорошого лікаря, до якого можна звернутися із синусовою аритмією. Потрібне грамотне лікування, а не усунення симптомів.
|
|
| |
AlanD56 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:43 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можу порекомендувати Павлова Сергія Володимировича, спостерігаємося в нього вже рік, професіонал своєї справи, уважний, є відповіді на всі запитання щодо захворювання.
|
|
| |
Світлана | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:43 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Сергій Володимирович - лікар просто від бога. Я потрапила до нього після тривалого лікування аритмії у Шевченка А.М.. Ритм так і не був відновлений. Сергій Володимирович дуже уважно вислухав, переглянув усі мої аналізи, виписки і призначив лікування на місяць. Дуже чітко і зрозуміло все прокоментував. На повторному прийомі через місяць призначив подальший прийом препаратів, усе пояснив. Я тепер продовжую лікування тільки в цього чудового лікаря і рекомендую як дуже грамотного, уважного фахівця, зацікавленого в результаті лікування.
|
|
| |
Smirikk | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:43 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Була на прийомі у Павлова Сергія Володимировича. Такому лікарю можна довірити найцінніше, що є, - здоров'я. Справжній професіонал! Доктор Павлов дуже уважний і грамотний фахівець! Усім раджу, якщо потрібен фахівець, йдіть до кращого.
|
|
| |
Chernyavskaya456 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:43 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лікар - професіонал. Дуже уважний. Усе роз'яснив по поличках мені про моє захворювання. Призначення виписав. Відчула, що я тут зі своєю хворобою не байдужа. З великою повагою ставишся до таких лікарів.
|
|
| |
Верося | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:44 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Прийшла до нього в розпачі і нервовим зривом після двох кардіологів Соломко і Шевченка. Він все вислухав терпляче, всі аналізи і призначення переглянув, відповів на всі запитання, розклав усе по поличках і дав чітке лікуванням, алгоритм дій. Пішла спокійна, з повним розумінням загальної картини свого здоров'я і що потрібно робити. Раджу цього лікаря, як грамотного професіонала. Все розжує, розповість і розпише!
|
|
| |
Parksons25 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:44 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Висококласний професіонал. Дуже уважно вислухав, доступно розповів про причини захворювання і перспективи лікування, до того ж підібрав ефективне і за коштами. Залишив про себе чудове враження. І найголовніше - призначене ним лікування допомогло.
|
|
| |
Фанта | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:44 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Професіонал високого рівня. Під час першого відвідування призначив лікування, в результаті якого протягом 3 тижнів відновився серцевий ритм. ЕКГ підтвердила, що серцевий ритм повністю відновився. У кого є подібна проблема, рекомендую, не пошкодуєте.
|
|
| |
Аманда | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:45 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися до Павлова С.В.?
|
|
| |
Ксенія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:45 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Через администратора Наталью: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88
|
|
| |
Віола | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:45 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дуже хороший, абсолютно, компетентний і ввічливий лікар із лікарською етикою. Він зробив огляд, поставив діагноз і призначив мені лікування. Усе було так, як я очікувала. Рекомендую Павлова С.В.!
|
|
| |