Кардіолог аритмолог Одеса відгуки
|
|
Ангеліна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:37 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кардіолог аритмолог Одеса відгуки
Шукаю грамотного кардіолога, який зможе поставити діагноз. З діагнозом не складається, вже півроку бігаю по лікарях, а толку немає, тільки гірше стає. Порекомендуйте хорошого і перевіреного лікаря.
|
|
| |
RomaNenko | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:38 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| За багато років неодноразово зверталися саме до лікаря Павлова Сергія Володимировича. Жодних нарікань немає. Також важливу роль відіграють людські якості. Все на вищому рівні! Рекомендую!
|
|
| |
Ярина | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:38 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Павлов С.В. - прекрасний лікар! Привозила свою маму на прийом із проблемами серця і пульсу. Лікар приділив нам багато часу, дуже уважно вивчив попередні аналізи, зробив кардіограму серця, призначив необхідні препарати. Мамі стало набагато краще. Від прийому залишилися найпозитивніші враження. Чудовий лікар. Будемо й надалі спостерігатися в нього.
|
|
| |
GepardArtem | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:38 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лікар дуже уважний. Усі обстеження досконально вивчає в динаміці. Потрапила на прийом випадково. Тепер зрозуміла, що мені пощастило. Лікар - професіонал. Розбереться з усіма нюансами. Лікування пояснює зрозуміло. Рекомендую!
|
|
| |
Пальміра | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:39 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мучуся з аритмією багато років, у багатьох лікарів була - Шевченко А.М., Кундельська О.В., Стах О.М.. Сергія Володимировича мені рекомендували, як найкращого кардіолога. Розповів усе докладно і заспокоїв. Розібрали всі мої аналізи і підібрав грамотне лікування. Від нього я вийшла вже здоровою людиною. Тепер я і вся моя сім'я будемо обстежуватися тільки в нього.
|
|
| |
Алекса | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:39 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Сергій Володимирович своєю впевненістю вселив оптимізм, а ситуація непроста. Чіткі та конкретні відповіді на всі запитання, простою мовою про складне. Реальна допомога у вигляді корекції призначень. Рекомендую!
|
|
| |
Tyleshova9 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:39 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Спостерігався в Азізова В.Б. і зрозумів, що не дуже він лікує. За рекомендацією потрапив до Сергія Володимировича. Уважний і ввічливий лікар. Призначив лікування і дав потрібні рекомендації. Рекомендую!
|
|
| |
ChillMary | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:39 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Був на прийомі у Сергія Володимировича, сподобалося, дуже грамотний лікар. Мені пощастило, що звернувся до нього, уважно вислухав мої проблеми і призначив лікування. Це розумний, грамотний лікар. Буду його рекомендувати!
|
|
| |
лея | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:40 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У якій клініці приймає Сергій Володимирович, де вона розташована і яка вартість прийому?
|
|
| |
Алекса | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:40 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Сергій Володимирович приймає в клініці Лікаріум, розташована вона на Французькому бульварі 60. Прийом коштує 500 грн.
|
|
| |
Валері | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:40 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете дати телефон цієї клініки?
|
|
| |
RomaNenko | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:41 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88
|
|
| |
орли | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:41 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Сергій Володимирович професійно і детально розповів про мою проблему і шляхи її вирішення, призначив необхідне лікування. Буду всім рекомендувати!
|
|
| |