menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кардіолог аритмолог Одеса відгуки
АнгелінаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:37 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кардіолог аритмолог Одеса відгуки

Шукаю грамотного кардіолога, який зможе поставити діагноз. З діагнозом не складається, вже півроку бігаю по лікарях, а толку немає, тільки гірше стає.  Порекомендуйте хорошого і перевіреного лікаря.

RomaNenkoДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:38 | Повідомлення # 2
Рядовий
За багато років неодноразово зверталися саме до лікаря Павлова Сергія Володимировича. Жодних нарікань немає. Також важливу роль відіграють людські якості. Все на вищому рівні! Рекомендую!

ЯринаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:38 | Повідомлення # 3
Рядовий
Павлов С.В. - прекрасний лікар! Привозила свою маму на прийом із проблемами серця і пульсу. Лікар приділив нам багато часу, дуже уважно вивчив попередні аналізи, зробив кардіограму серця, призначив необхідні препарати. Мамі стало набагато краще. Від прийому залишилися найпозитивніші враження. Чудовий лікар. Будемо й надалі спостерігатися в нього.

GepardArtemДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:38 | Повідомлення # 4
Рядовий
Лікар дуже уважний. Усі обстеження досконально вивчає в динаміці. Потрапила на прийом випадково. Тепер зрозуміла, що мені пощастило. Лікар - професіонал. Розбереться з усіма нюансами. Лікування пояснює зрозуміло. Рекомендую!

ПальміраДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:39 | Повідомлення # 5
Рядовий
Мучуся з аритмією багато років, у багатьох лікарів була - Шевченко А.М., Кундельська О.В., Стах О.М..  Сергія Володимировича мені рекомендували, як найкращого кардіолога. Розповів усе докладно і заспокоїв. Розібрали всі мої аналізи і підібрав грамотне лікування. Від нього я вийшла вже здоровою людиною. Тепер я і вся моя сім'я будемо обстежуватися тільки в нього.

АлексаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:39 | Повідомлення # 6
Рядовий
Сергій Володимирович своєю впевненістю вселив оптимізм, а ситуація непроста. Чіткі та конкретні відповіді на всі запитання, простою мовою про складне. Реальна допомога у вигляді корекції призначень. Рекомендую!

Tyleshova9Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:39 | Повідомлення # 7
Рядовий
Спостерігався в Азізова В.Б. і зрозумів, що не дуже він лікує. За рекомендацією потрапив до Сергія Володимировича. Уважний і ввічливий лікар.  Призначив лікування і дав потрібні рекомендації. Рекомендую!

ChillMaryДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:39 | Повідомлення # 8
Рядовий
Був на прийомі у Сергія Володимировича, сподобалося, дуже грамотний лікар. Мені пощастило, що звернувся до нього, уважно вислухав мої проблеми і призначив лікування. Це розумний, грамотний лікар. Буду його рекомендувати!

леяДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:40 | Повідомлення # 9
Рядовий
У якій клініці приймає Сергій Володимирович, де вона розташована і яка вартість прийому?

АлексаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:40 | Повідомлення # 10
Рядовий
Сергій Володимирович приймає в клініці Лікаріум, розташована вона на Французькому бульварі 60. Прийом коштує 500 грн.

ВалеріДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:40 | Повідомлення # 11
Рядовий
Можете дати телефон цієї клініки?

RomaNenkoДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:41 | Повідомлення # 12
Рядовий
094-917-34-22, 709-34-22,  094-917-34-88, 709-34-88

орлиДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:41 | Повідомлення # 13
Рядовий
Сергій Володимирович професійно і детально розповів про мою проблему і шляхи її вирішення, призначив необхідне лікування. Буду всім рекомендувати!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: