Аритмолог кардіолог Одеса
|
|
Федора | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:26 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Аритмолог кардіолог Одеса
Зі слів районного кардіолога в мене здорове серце. Але частенько прихоплює. Сильно коле в грудях і дихати стає несила. Підкажіть до якого кардіолога краще звернутися?
|
|
| |
Бьянка | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:27 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зверталася до Павлова Сергія Володимировича двічі. Грамотний лікар, дуже зрозуміло все викладає, пояснює причини і наслідки, надає кілька варіантів подальшого лікування. Не можу не відзначити, що роз'яснення пацієнту супроводжується графіками/малюнками, і людині без медичної освіти все одразу видається зрозумілим і ясним. Сергій Володимирович дуже чуйний, завжди відповість на додаткові запитання, що виникли вже після прийому. Відмінний фахівець. Рекомендую!
|
|
| |
Ріна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:27 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Спеціально хотів потрапити на прийом саме до Павлова С.В. і не помилився. Дуже уважний і приємний у спілкуванні лікар. Призначив комплексне обстеження, детально прокоментував усі отримані результати, поставив діагноз. Не шкодує часу на пацієнта і спокійно відповідає на всі запитання. Усім рекомендую
|
|
| |
Софія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:32 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Перш ніж потрапити до Сергія Володимировича, побувала у трьох кардіологів: Соломко, Стах, Кундельської. Не те, щоб я люблю ходити по лікарях, просто я з тих пацієнтів, які не довіряють думці одного фахівця. І як з'ясувалося не дарма. Ставили діагноз: серцева недостатність, гіпертонія 2 ступеня, а порушення серцевого ритму ніхто не виявив. А я то відчуваю, що щось не так із ритмом. І тільки завдяки уважності та чуйності Сергія Володимировича вдалося виявити миготливу аритмію. Він призначив адекватне лікування, нічого зайвого, все по справі. Знову почуваюся як раніше. Хотілося б відзначити високий професіоналізм, компетентність, ввічливе поводження, добре ставлення до мене як до пацієнта.
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:34 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Хочу рекомендувати чудового професіонала своєї справи, кардіолога-аритмолога - Павлова Сергія Володимировича! Звернувся зі своєю нестандартною проблемою, від якої відмовилися. Шеченко і Азізов Доктор уважно вислухав, заглибився в мою проблему, все мені дохідливо розповів, наочно її змалював і запропонував настійно провести додаткове дообстеження, пояснивши для чого це потрібно. І, в кінцевому підсумку, розробив схему подальшого лікування і моїх дій. Рекомендую!
|
|
| |
73zhasmine | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:34 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Сергій Володимирович мені сподобався. Проведеним оглядом я задоволена. Я прийшла до нього з готовими аналізами і отримала за ними консультацію. Хочу сказати, що Сергій Володимирович уважний і товариський. На всі мої запитання відповів і призначив мені лікування.
|
|
| |
zoyazzzi | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:35 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Павлов Сергій Володимирович на моєму первинному прийомі здався мені доволі компетентною та професійною людиною. Він більш ніж у повному обсязі провів мені консультацію. Усе мені роз'яснив і дав рекомендації. Мене все влаштувало. Я планую знову його відвідати.
|
|
| |
Джулія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:35 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можна дізнатися де приймає доктор Павлов і вартість прийому?
|
|
| |
Ріна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:35 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Сергій Володимирович приймає в клініці Лікаріум, прийом коштує 500 грн.
|
|
| |
Руслана | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:35 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дайте телефончик, за яким можна записатися?
|
|
| |
Софія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:36 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88
|
|
| |
Міка | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:36 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Сергій Володимирович хороший лікар. Дуже уважний і тямущий фахівець. Усе мені пояснив і відкоригував моє лікування. Достатньо часу приділив на прийом. Порадив додаткове обстеження. Прийомом я задоволена.
|
|
| |