Кардіологи аритмологи Одеса відгуки
|
|
Корнелія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:00 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кардіологи аритмологи Одеса відгуки
Чоловік часто скаржиться на болі в середині грудної клітки. Описує біль як клубок, що знаходиться приблизно на три пальці нижче ключиць, що заважає зітхнути, ковтати. Цей стан то минає, то повертається, я так розумію це серце. Порекомендуйте до якого кардіолога мені краще звернутися?
|
|
| |
Аліза | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:02 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Павлов С.В. - це третій кардіолог, до якого я звернулася, після Кундельської, Шевченка та Азізова. Цей лікар докладно і терпляче вислухає, а потім зі знанням своєї справи призначить адекватне лікування. Я прийняла рішення спостерігатися надалі тільки в нього і вам раджу!
|
|
| |
Джесіка | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:02 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Прочитавши відгуки про кардіологів, вибрала Павлова С.В., записалася на прийом, уважно вислухав, поставив уточнювальні запитання, все зрозуміло пояснив, призначив тільки необхідні аналізи, дав чіткі та ясні рекомендації. Рекомендую, грамотний фахівець!
|
|
| |
kariiine1 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:03 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Талановитий, високопрофесійний, сучасний кардіолог, який виконує свою роботу бездоганно. Уважний, чуйний і вдумливий лікар. Мені пощастило потрапити саме до нього! Відвідував його два рази і залишився дуже задоволений. Індивідуальний підхід до пацієнта. Раджу і рекомендую всім, кому це необхідно.
|
|
| |
Marikk82 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:03 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| По-перше, це людина з великої літери, професіонал, тільки позитивні емоції і результат після його призначень! Правильна діагностика, нічого зайвого, підхід до пацієнта, повноцінне лікування. Рекомендую всім. Будете в надійних руках! Прийшов зі скаргами на високий тиск, при повільному битті серця, після мікроінсульту, мучили запаморочення, після місяця приймання призначених препаратів, я просто ожив і збираюся ще довго жити!
|
|
| |
roshel37 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:03 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже тонко вловлює нюанси, які не бачили попередні кардіологи Шевченко і Стах. Швидко вникає в суть обстежень. Уважний. Дуже сучасний.
|
|
| |
Фрума | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:06 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Доктора я знаю. Можу відзначити його хороші професійні якості. Сергій Володимирович по відношенню до пацієнта уважний і турботливий. На даний момент я отримав всю консультацію і подальші рекомендації. Дуже хороший фахівець.
|
|
| |
Карина | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:06 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відразу видно професіонала. Вислухав, подивився всі виписки, послухав, дав призначення і виписав лікування. Усе докладно розповідає про діагноз, немає незрозумілих фраз. Стало легше з 2 дня, як і сказав Сергій Володимирович. Обов'язково звернуся ще.
|
|
| |
KkseniaA | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:15 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Сергій Володимирович - дуже хороший і грамотний фахівець. Зверталася до лікаря 2 рази. Дуже уважно вислуховує проблеми, фахово оглядає і вивчає аналізи та дослідження. Не боїться змінювати діагнози і приймати власні, причому правильні рішення. Рекомендувала цього лікаря всім своїм знайомим.
|
|
| |
Віталій | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:16 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати телефон для запису?
|
|
| |
kariiine1 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - администратор Наталья.
|
|
| |
Франческа | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Сергій Володимирович - прекрасний, грамотний лікар, фахівець вищої марки, спокійний і розважливий. Ніяких зайвих аналізів, ніяких зайвих ліків. Усе чітко і грамотно.
|
|
| |