menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кардіологи аритмологи Одеса відгуки
КорнеліяДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:00 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кардіологи аритмологи Одеса відгуки

Чоловік часто скаржиться на болі в середині грудної клітки. Описує біль як клубок, що знаходиться приблизно на три пальці нижче ключиць, що заважає зітхнути, ковтати. Цей стан то минає, то повертається, я так розумію це серце. Порекомендуйте до якого кардіолога мені краще звернутися?

АлізаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:02 | Повідомлення # 2
Рядовий
Павлов С.В. - це третій кардіолог, до якого я звернулася, після Кундельської, Шевченка та Азізова. Цей лікар докладно і терпляче вислухає, а потім зі знанням своєї справи призначить адекватне лікування.  Я прийняла рішення спостерігатися надалі тільки в нього і вам раджу!

ДжесікаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:02 | Повідомлення # 3
Рядовий
Прочитавши відгуки про кардіологів, вибрала Павлова С.В., записалася на прийом, уважно вислухав, поставив уточнювальні запитання, все зрозуміло пояснив, призначив тільки необхідні аналізи, дав чіткі та ясні рекомендації.  Рекомендую, грамотний фахівець!

kariiine1Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:03 | Повідомлення # 4
Сержант
Талановитий, високопрофесійний, сучасний кардіолог, який виконує свою роботу бездоганно. Уважний, чуйний і вдумливий лікар. Мені пощастило потрапити саме до нього! Відвідував його два рази і залишився дуже задоволений. Індивідуальний підхід до пацієнта. Раджу і рекомендую всім, кому це необхідно.

Marikk82Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:03 | Повідомлення # 5
Рядовий
По-перше, це людина з великої літери, професіонал, тільки позитивні емоції і результат після його призначень! Правильна діагностика, нічого зайвого, підхід до пацієнта, повноцінне лікування. Рекомендую всім. Будете в надійних руках! Прийшов зі скаргами на високий тиск, при повільному битті серця, після мікроінсульту, мучили запаморочення, після місяця приймання призначених препаратів, я просто ожив і збираюся ще довго жити!

roshel37Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:03 | Повідомлення # 6
Сержант
Дуже тонко вловлює нюанси, які не бачили попередні кардіологи Шевченко і Стах. Швидко вникає в суть обстежень. Уважний. Дуже сучасний.

ФрумаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:06 | Повідомлення # 7
Рядовий
Доктора я знаю. Можу відзначити його хороші професійні якості. Сергій Володимирович по відношенню до пацієнта уважний і турботливий. На даний момент я отримав всю консультацію і подальші рекомендації. Дуже хороший фахівець.

КаринаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:06 | Повідомлення # 8
Рядовий
Відразу видно професіонала. Вислухав, подивився всі виписки, послухав, дав призначення і виписав лікування. Усе докладно розповідає про діагноз, немає незрозумілих фраз. Стало легше з 2 дня, як і сказав Сергій Володимирович. Обов'язково звернуся ще.

KkseniaAДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:15 | Повідомлення # 9
Рядовий
Сергій Володимирович - дуже хороший і грамотний фахівець. Зверталася до лікаря 2 рази. Дуже уважно вислуховує проблеми, фахово оглядає і вивчає аналізи та дослідження. Не боїться змінювати діагнози і приймати власні, причому правильні рішення. Рекомендувала цього лікаря всім своїм знайомим.

ВіталійДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:16 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете дати телефон для запису?

kariiine1Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 11
Сержант
094-917-34-22, 709-34-22,  094-917-34-88, 709-34-88 - администратор Наталья.

ФранческаДата: Понеділок, 29.04.2024, 17:24 | Повідомлення # 12
Рядовий
Сергій Володимирович - прекрасний, грамотний лікар, фахівець вищої марки, спокійний і розважливий. Ніяких зайвих аналізів, ніяких зайвих ліків. Усе чітко і грамотно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: