Кардіолог Павлов Сергій Володимирович відгуки
|
|
МайяЛ | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:55 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кардіолог Павлов Сергій Володимирович відгуки
Мене почала турбувати задишка без фізичного навантаження. Знайомі радять звернутися до кардіолога Павлова Сергія Володимировича. Є люди, які проходили лікування у цього лікаря?
|
|
| |
КоляН | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:56 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Правильно вам радять звернутися до Павлова Сергія Володимировича. Знаючий і грамотний кардіолог. Мені допоміг нормалізувати артеріальний тиск. Провів діагностику і призначив ефективне лікування. Зараз у мене все чудово. Рекомендую звертатися до Павлова Сергія Володимировича.
|
|
| |
ДинаД | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:56 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я проходила лікування у Павлова Сергія Володимировича. Дуже хороший і грамотний кардіолог. Я зверталася з хворобливим відчуттям у ділянці серця. Сергій Володимирович призначив комп'ютерну кардіограму. Знайшов причину і призначив ефективне медикаментозне лікування. Тепер у мене все чудово.
|
|
| |
ПетяЛ | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:56 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| До Павлова Сергія Володимировича я звертався з проблемою, пов'язаною із запамороченням. Лікар першокласний. Призначив кольоровий доплер. Пройшов точну діагностику. Сергій Володимирович призначив спостереження і лікування. Лікар повністю зміг прибрати запаморочення. На даний момент я повністю здорова людина.
|
|
| |
ХристинаХ | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:57 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я вам сміливо можу порекомендувати звернутися до Павлова Сергія Володимировича. Цей лікар зміг запобігти інфаркту в моєї мами. Пощастило, що ми відразу звернулися до справжнього професіонала. Сергій Володимирович призначив комп'ютерну діагностику і рекомендував термінову госпіталізацію. Величезна подяка Павлову Сергію Володимировичу за допомогу.
|
|
| |
ОлегБ | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:57 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене була така сама проблема зі здоров'ям як і у вас. Мене вилікував кардіолог Павлов Сергій Володимирович. Я пройшов різні дослідження включно з комп'ютерними. Сергій Володимирович призначив мені консервативне і дуже хороше лікування. Я повністю забув про задишку. Велике спасибі за кваліфіковану медичну допомогу Павлову Сергію Володимировичу.
|
|
| |
АлісаЛ | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:57 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Моїй мамі дуже допоміг кардіолог Павлов Сергій Володимирович. У мами з віком почалися проблеми з високим тиском і серцебиттям. Сергій Володимирович підібрав індивідуальне лікування, дуже результативне та ефективне. У мами повністю нормалізувався стан здоров'я. Відмінний кардіолог.
|
|
| |
НазарН | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:58 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я проходив курс лікування у кардіолога Павлова Сергія Володимировича. Відразу хочу сказати, що це чудовий фахівець. Лікар зміг вилікувати мене від тахікардії. Призначив правильне і хороше лікування. Я вам рекомендую звернутися до Павлова Сергія Володимировича. Відмінний кардіолог.
|
|
| |
РумянаХ | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:59 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Моєму батькові поставив правильний діагноз - кардіосклероз Павлов Сергій Володимирович. Найкращий кардіолог. Чудова людина, чудовий професіонал. Зміг стабілізувати негативні процеси в організмі в тата. Призначив хороше лікування. У тата повністю нормалізувався стан. Дякую Сергію Володимировичу.
|
|
| |
СлаваЛ | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:59 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я проходив курс лікування у кардіолога Павлова Сергія Володимировича. У мене була сильна пітливість і серцебиття. Лікар призначив комп'ютерну діагностику та аналізи. Тільки потім призначив лікування. Після курсу лікування я повністю забув про проблеми з якими звертався. Дуже задоволений роботою Павлова Сергія Володимировича. Хороший і обізнаний лікар.
|
|
| |
РусланаД | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:59 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я хочу записатися на консультацію до Павлова Сергія Володимировича. Мене замучила гіпертонія. Упевнена, що Сергій Володимирович зможе мені допомогти. Будь ласка напишіть мені де веде прийом кардіолог Павлов Сергій Володимирович.
|
|
| |
МайяЛ | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:59 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Бачу багатьом людям зміг допомогти Павлов Сергій Володимирович. Звичайно піду на прийом до цього фахівця. Будь ласка напишіть мені номер телефону лікаря. Усім величезна подяка.
|
|
| |
АлісаЛ | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 17:00 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Кардіолог Павлов Сергій Володимирович працює в клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60. Телефон лікаря 0949173422. Телефонуйте та записуйтеся на прийом.
|
|
| |