menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сергій Володимирович Павлов Одеса відгуки
TopalAlinaДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:45 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Сергій Володимирович Павлов Одеса відгуки

Хочу звернутися до Вас, форумчани, з таким питанням: мене останнім часом стало сильно турбувати серце, хочу пройти обстеження саме в грамотного лікаря, багато хорошого чула про кардіолога Павлова Сергія Володимировича. Що ви мені можете розповісти про цього лікаря?

СофіяДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:47 | Повідомлення # 2
Рядовий
Сергій Володимирович Павлов - це лікар із великої літери! Людина, яка щиро любить свою справу, думає, занурена в процес, небайдужа, привітна, інтелегентна, вміє викликати прихильність до себе будь-якого пацієнта, працює на результат!

РадійДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:48 | Повідомлення # 3
Рядовий
На мій погляд, дуже компетентний фахівець, призначене лікування показало ефективність уже на другий день. За необхідності обов'язково звернуся тільки до Сергія Володимировича і Вам рекомендую.

SmyshlyaevДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:50 | Повідомлення # 4
Рядовий
Це єдиний лікар, який чітко і конкретно відповідав на всі мої запитання. Сергій Володимирович професіонал у своїй справі. Мені дуже сподобався його грамотний підхід до моєї проблеми.

roshel37Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:51 | Повідомлення # 5
Сержант
Я був у багатьох лікарів і цей виявився найкращим. Інший раз складається враження, що всі лікарі працюють за якоюсь формулою, а в цього був індивідуальний підхід, і мене особисто це дуже порадувало.

PollysweetДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:51 | Повідомлення # 6
Рядовий
Пішов до Сергія Павлова з діагнозом - миготлива аритмія. Безуспішно протягом року до цього намагався за допомогою різних фахівців підібрати лікарську терапію. Вдумливо й уважно, використовуючи власний досвід, доктор Павлов допоміг мені впоратися з проблемою. Сергій Володимирович у своїй особі поєднує прекрасну, чуйну інтелігентну людину і професіонала найвищого рівня! Будь-яка проблема вирішується вдумливо, завжди готується комплексне рішення. І можна бути впевненим, допомога прийде!

АлімДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:52 | Повідомлення # 7
Рядовий
Найкращий лікар, який мені коли-небудь траплявся, уважний, тактовний, розумний, і найголовніше, професійний. Пояснює кожну знайдену проблему в найдоступнішій формі, розшифровує аналіз на раз-два, приділяє максимально можливий час на прийом пацієнта, справжній доктор Хаус. Дуже подобається його підхід до лікування. Такому лікарю абсолютно не страшно довірити своє здоров'я. Найголовніше - лікує причину, а не симптоми.

АлексКлінтонДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:53 | Повідомлення # 8
Рядовий
Давно лікуюся у Павлова С.В. Дуже уважний лікар-кардіолог. Компетентний, доброзичливий. Завжди вислухає, порадить як потрібно правильно лікуватися, щоб уникнути негативних наслідків.

SpillerДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 9
Рядовий
Хороший кардіолог, спостерігаюся вже тривалий час, допоміг адаптуватися після інфаркту. Дуже добре знає професію і вміє допомагати хворим.

73zhasmineДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 10
Рядовий
Найкращий лікар-кардіолог, професіонал своєї справи, уважний, чуйний, чуйний, все роз'яснив, пояснив - зрозуміло і просто, одразу ж поставив правильний діагноз, все чітко і по справі. Призначає хороші препарати, які дійсно допомагають.

МаркДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 11
Рядовий
У когось залишилися контакти цього лікаря, поділіться зі мною.

roshel37Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 12
Сержант
096 388-18-99, 095 751-31-63, 093 542-94-87 - це контакти клініки Лікаріум, де приймає кардіолог Павлов, клініка розташована на вул. Генуезькій, 1/2.

ХакімДата: Понеділок, 29.04.2024, 16:55 | Повідомлення # 13
Рядовий
Професіонал! Великий стаж! Уважний, компетентний, прекрасно володіє професією, знаннями, новими технологіями. Раджу!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: