Сергій Володимирович Павлов Одеса відгуки
|
|
TopalAlina | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:45 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сергій Володимирович Павлов Одеса відгуки
Хочу звернутися до Вас, форумчани, з таким питанням: мене останнім часом стало сильно турбувати серце, хочу пройти обстеження саме в грамотного лікаря, багато хорошого чула про кардіолога Павлова Сергія Володимировича. Що ви мені можете розповісти про цього лікаря?
|
|
| |
Софія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:47 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Сергій Володимирович Павлов - це лікар із великої літери! Людина, яка щиро любить свою справу, думає, занурена в процес, небайдужа, привітна, інтелегентна, вміє викликати прихильність до себе будь-якого пацієнта, працює на результат!
|
|
| |
Радій | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:48 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| На мій погляд, дуже компетентний фахівець, призначене лікування показало ефективність уже на другий день. За необхідності обов'язково звернуся тільки до Сергія Володимировича і Вам рекомендую.
|
|
| |
Smyshlyaev | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:50 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Це єдиний лікар, який чітко і конкретно відповідав на всі мої запитання. Сергій Володимирович професіонал у своїй справі. Мені дуже сподобався його грамотний підхід до моєї проблеми.
|
|
| |
roshel37 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:51 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я був у багатьох лікарів і цей виявився найкращим. Інший раз складається враження, що всі лікарі працюють за якоюсь формулою, а в цього був індивідуальний підхід, і мене особисто це дуже порадувало.
|
|
| |
Pollysweet | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:51 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Пішов до Сергія Павлова з діагнозом - миготлива аритмія. Безуспішно протягом року до цього намагався за допомогою різних фахівців підібрати лікарську терапію. Вдумливо й уважно, використовуючи власний досвід, доктор Павлов допоміг мені впоратися з проблемою. Сергій Володимирович у своїй особі поєднує прекрасну, чуйну інтелігентну людину і професіонала найвищого рівня! Будь-яка проблема вирішується вдумливо, завжди готується комплексне рішення. І можна бути впевненим, допомога прийде!
|
|
| |
Алім | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:52 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Найкращий лікар, який мені коли-небудь траплявся, уважний, тактовний, розумний, і найголовніше, професійний. Пояснює кожну знайдену проблему в найдоступнішій формі, розшифровує аналіз на раз-два, приділяє максимально можливий час на прийом пацієнта, справжній доктор Хаус. Дуже подобається його підхід до лікування. Такому лікарю абсолютно не страшно довірити своє здоров'я. Найголовніше - лікує причину, а не симптоми.
|
|
| |
АлексКлінтон | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:53 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Давно лікуюся у Павлова С.В. Дуже уважний лікар-кардіолог. Компетентний, доброзичливий. Завжди вислухає, порадить як потрібно правильно лікуватися, щоб уникнути негативних наслідків.
|
|
| |
Spiller | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Хороший кардіолог, спостерігаюся вже тривалий час, допоміг адаптуватися після інфаркту. Дуже добре знає професію і вміє допомагати хворим.
|
|
| |
73zhasmine | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Найкращий лікар-кардіолог, професіонал своєї справи, уважний, чуйний, чуйний, все роз'яснив, пояснив - зрозуміло і просто, одразу ж поставив правильний діагноз, все чітко і по справі. Призначає хороші препарати, які дійсно допомагають.
|
|
| |
Марк | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У когось залишилися контакти цього лікаря, поділіться зі мною.
|
|
| |
roshel37 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| 096 388-18-99, 095 751-31-63, 093 542-94-87 - це контакти клініки Лікаріум, де приймає кардіолог Павлов, клініка розташована на вул. Генуезькій, 1/2.
|
|
| |
Хакім | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:55 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Професіонал! Великий стаж! Уважний, компетентний, прекрасно володіє професією, знаннями, новими технологіями. Раджу!
|
|
| |