Сергій Володимирович Павлов відгуки
|
|
Альфредик | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:38 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Сергій Володимирович Павлов відгуки
Доброго часу доби! Зацікавив кардіолог Павлов Сергій Володимирович. Яку інформацію про нього можете надати? Чи зміг він вирішити вашу проблему? Чи варто до нього звертатися?
|
|
| |
Раїса | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:38 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже чуйний і уважний лікар, пояснив усе зрозумілою мовою, призначив додаткові дослідження, розвіяв усі мої страхи. Якщо потрібен кардіолог, рекомендую!
|
|
| |
Гавриїл | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:41 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Зверталася кілька разів із різних приводів. Дуже грамотний кардіолог, уважний, усе докладно пояснює, лікування пройшло успішно.
|
|
| |
Yuri | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:41 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У Павлова Сергія Володимировича я спостерігаюся вже третій рік, дуже грамотний, уважний лікар, все розповість, пояснить, дасть призначення і лікування. Рекомендую цього лікаря всім.
|
|
| |
Варна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:41 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Були проблеми з тиском. Після призначеного лікування знизився до норми через 3 тижні. Намагався лікувати тиск уже 10 років у інших кардіологів, нічого не допомогло. Низький уклін Сергію Володимировичу за допомогу. Рекомендую всім, побільше б таких лікарів.
|
|
| |
TopalAlina | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:42 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Сергій Володимирович - лікар досвідчений, дуже багато знає і доносить це зрозумілою мені мовою, а не науковими медичними термінами. Хороший фахівець, за кілька прийомів знайшов причину і пояснив, як з нею впоратися.
|
|
| |
serafima05 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:42 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Лікуюся в Сергія Володимировича 2 роки. Головне - результативно. Призначаються необхідні обстеження, на їх підставі - підбір ліків. Пояснення докладні, доступні для розуміння. Рекомендую!
|
|
| |
Lilnas | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:42 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Прекрасний фахівець, який злагоджено виконує свою роботу. Прийом пройшов чудово. Призначено грамотне лікування, яке мені підійшло і ефективність була відразу помітна.
|
|
| |
Таїсія39 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Сергій Володимирович - єдиний лікар, який розпитав мене про мої симптоми з самого дитинства. Начебто, дуже прискіпливо, але потім розумієш - для чого. Чуйний і уважний, що дуже важливо для кардіохворих. Якщо ще є такі лікарі, то в нашій медицині не все втрачено!
|
|
| |
Феба | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Сергій Володимирович допоміг мені з першого прийому! Я не очікувала, що в приватних клініках ще існують такі лікарі! Дуже рекомендую!
|
|
| |
Olenka2 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:43 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Привіт! Розкажіть, у якій клініці я можу знайти Сергія Володимировича Павлова?
|
|
| |
Варна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Сергій Володимирович приймає в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Крістофер | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 16:44 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хороших лікарів мало, а хороших лікарів і хороших людей в одному флаконі одиниці. Це дуже чуйний професіонал, для якого пріоритет один - здоров'я пацієнта!
|
|
| |