Психолог Чорноморськ
|
|
Сусанна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог Чорноморськ
Я з чоловіком на межі розлучення, хочу проконсультуватися з психологом. Підкажіть до якого психолога краще звернутися в Чорноморську?
|
|
| |
Альміра | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:30 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я зіткнулася з такою самою проблемою, але нормального психолога, який зможе відповісти на всі мої запитання в Чорноморську, я не знайшла. Їздила в Одесу до психолога Козлова Я.Л. - він зміг розкласти все по поличках і я сама знайшла рішення моєї проблеми. Також можете проконсультуватися онлайн з Гончаровою Тетяною теж чудовий фахівець.
|
|
| |
Юліанна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:31 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені теж змогла допомогти Тетяна Гончарова - вона приємний і уважний співрозмовник. Компетентний фахівець. Розібрали з нею ключові питання і визначили шляхи вирішення. Рекомендую.
|
|
| |
Поліна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:34 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Робота з Яном Козловим була справжнім проривом для мене. Його терпіння, емпатія та експертне знання допомогли мені подолати довгі роки страждань. Я вдячна за його професіоналізм і рекомендую його як видатного фахівця
|
|
| |
Онися | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:35 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| З Яном Леонідовичем я відчув себе зрозумілим і прийнятим. Його здатність створити атмосферу довіри та безумовної підтримки дала мені змогу щиро висловити свої почуття і думки. Він не тільки допоміг мені розібратися в собі, а й навчив мене будувати здорові стосунки з оточуючими.
|
|
| |
Іришка | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:37 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Звернулася до Тетяни Гончарової з найсильнішою тривогою. У процесі роботи вона дала дуже багато технік, допомогла розібратися в собі, зрозуміти, як виникає тривога, і як її не допускати. Прекрасний психолог, це був мій перший такий досвід. Але я впевнена, що і надалі буду звертатися до Тетяни Сергіївни!
|
|
| |
Аїша | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:37 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Пройшла три сеанси у Тетяни Сергіївни онлайн, оскільки не можу бути присутньою на сеансі особисто. Я на самому початку шляху, але бачу, що результат колосальний! Стало легше в непростих взаєминах із матір'ю, впоралася з наслідками розлучення, налагодилися стосунки з дітьми. Тетяна Сергіївна, дуже чуйний психолог, рекомендую звертатися до неї!
|
|
| |
Фріда | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:38 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як можна зв'язатися з Тетяною Гончаровою?
|
|
| |
Альміра | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:38 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Елла | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:38 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| У якій клініці приймає Ян Козлов?
|
|
| |
Іришка | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:38 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.
|
|
| |
Вілл | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:39 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тетяна Гончарова - дуже компетентний фахівець, який вислухає, проведе тест і реально виявить проблему. А потім допоможе її вирішити. Після сеансу ти йдеш весь у думках і починаєш діяти. Вважаю, що психологи мають бути саме такі!
|
|
| |