menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Психолог Чорноморськ
СусаннаДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Психолог Чорноморськ

Я з чоловіком на межі розлучення, хочу проконсультуватися з психологом. Підкажіть до якого психолога краще звернутися в Чорноморську?

АльміраДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:30 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я зіткнулася з такою самою проблемою, але нормального психолога, який зможе відповісти на всі мої запитання в Чорноморську, я не знайшла.  Їздила в Одесу до психолога Козлова Я.Л. - він зміг розкласти все по поличках і я сама знайшла рішення моєї проблеми. Також можете проконсультуватися онлайн з Гончаровою Тетяною теж чудовий фахівець.

ЮліаннаДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:31 | Повідомлення # 3
Рядовий
Мені теж змогла допомогти Тетяна Гончарова - вона приємний і уважний співрозмовник. Компетентний фахівець. Розібрали з нею ключові питання і визначили шляхи вирішення. Рекомендую.

ПолінаДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:34 | Повідомлення # 4
Сержант
Робота з Яном Козловим була справжнім проривом для мене. Його терпіння, емпатія та експертне знання допомогли мені подолати довгі роки страждань. Я вдячна за його професіоналізм і рекомендую його як видатного фахівця

ОнисяДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:35 | Повідомлення # 5
Сержант
З Яном Леонідовичем я відчув себе зрозумілим і прийнятим. Його здатність створити атмосферу довіри та безумовної підтримки дала мені змогу щиро висловити свої почуття і думки. Він не тільки допоміг мені розібратися в собі, а й навчив мене будувати здорові стосунки з оточуючими.

ІришкаДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:37 | Повідомлення # 6
Сержант
Звернулася до Тетяни Гончарової з найсильнішою тривогою. У процесі роботи вона дала дуже багато технік, допомогла розібратися в собі, зрозуміти, як виникає тривога, і як її не допускати. Прекрасний психолог, це був мій перший такий досвід. Але я впевнена, що і надалі буду звертатися до Тетяни Сергіївни!

АїшаДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:37 | Повідомлення # 7
Рядовий
Пройшла три сеанси у Тетяни Сергіївни онлайн, оскільки не можу бути присутньою на сеансі особисто. Я на самому початку шляху, але бачу, що результат колосальний! Стало легше в непростих взаєминах із матір'ю, впоралася з наслідками розлучення, налагодилися стосунки з дітьми. Тетяна Сергіївна, дуже чуйний психолог, рекомендую звертатися до неї!

ФрідаДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:38 | Повідомлення # 8
Сержант
Як можна зв'язатися з Тетяною Гончаровою?

АльміраДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:38 | Повідомлення # 9
Рядовий
Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.

ЕллаДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:38 | Повідомлення # 10
Сержант
У якій клініці приймає Ян Козлов?

ІришкаДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:38 | Повідомлення # 11
Сержант
Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.

ВіллДата: Понеділок, 29.04.2024, 15:39 | Повідомлення # 12
Рядовий
Тетяна Гончарова - дуже компетентний фахівець, який вислухає, проведе тест і реально виявить проблему. А потім допоможе її вирішити. Після сеансу ти йдеш весь у думках і починаєш діяти. Вважаю, що психологи мають бути саме такі!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: