Психотерапевт Чорноморськ
|
|
Ельміра | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:24 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психотерапевт Чорноморськ
Після розлучення, у мене стався нервовий зрив. Шукаю хорошого психотерапевта, щоб допоміг мені вирішити проблему. До якого лікаря в Чорноморську краще звернутися?
|
|
| |
Даша | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:24 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я рекомендую вам звернутися до Гончарової Тетяни, вона консультує онлайн або до Козлова Яна, він консультує в Одесі. У Чорноморську я не знайшла психотерапевта, який би зміг мене грамотно проконсультувати.
|
|
| |
Камалія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:24 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Тетяна Гончарова - уважний і чуйний фахівець. Не ллє воду, говорить по суті, вміє слухати і чути. Залишилася задоволена прийомом, піду ще. Рекомендую. Тетяна Сергіївна вміє знаходити «порвану ланку», акуратно поєднуючи ланки в ціле. Зачепило те, що лікарка грамотно розклала те, в чому я сумнівалася і була не впевнена. Тепер мета зрозуміла, йду заданим курсом. Рекомендую!
|
|
| |
Шура | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:25 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Не можу собі уявити кращого психолога, ніж Ян Леонідович. Його вміння бачити глибину проблеми і допомогти знайти шляхи її вирішення просто вражає. Я прийшов до нього з надією на допомогу, і вона перевершила всі мої очікування.
|
|
| |
Венера | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я страждала на панічні атаки протягом року, Тетяна Сергіївна допомогла мені з ними розібратися за кілька сеансів. Навчила прийомів боротьби з думками, що провокують панічні атаки. Розібралися з проблемами в голові. Відкрила для себе багато нового. Рекомендую, як хорошого психотерапевта!
|
|
| |
Сабріна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:25 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Якщо й звертатися по пораду чи допомогу, то тільки до Козлова Яна. Одразу видно, що він - досвідчений психолог, який знає свою справу. Дуже уважно вислуховує клієнта і дає рекомендації, які дійсно необхідні на даний відрізок часу. Усе чітко і по справі. Про такт цього фахівця можна писати поеми. Рекомендую!
|
|
| |
Дарьяна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:25 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ян Леонідович - грамотний фахівець, який знає свою справу, дуже тактовно і коректно веде бесіду. Професійно підходить до будь-якого питання з психотерапії. Можна отримати відповідь на всі теми, що цікавлять. Приємна людина. Час у спілкуванні з нею пролітає непомітно. Рекомендую!
|
|
| |
Феліція | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:26 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Як я можу проконсультуватися з Гончаровою Тетяною онлайн?
|
|
| |
Камалія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:26 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Земфіра | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає Ян Козлов?
|
|
| |
Даша | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ян Козлов працює в клініці «Лікаріум», з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
Ельміра | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дякую за допомогу і ваші поради, вже записалася на онлайн консультацію.
|
|
| |