Психолог Одеса онлайн
|
|
Ярина | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:57 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психолог Одеса онлайн
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, хорошого і перевіреного психолога із сімейних взаємин. У мене проблеми із взаємовідносинами з чоловіком, потрібна консультація психолога.
|
|
| |
Фіва | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:57 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я рекомендую Козлова Яна Леонідовича, як надійного і компетентного фахівця. Він проявляє глибокий інтерес до моїх проблем і питань, і завжди пропонує індивідуальний підхід до вирішення. З ним я почуваюся в безпеці та розумінні, і вірю у свої сили завдяки його підтримці.
|
|
| |
52Stella | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:57 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| З Яном Леонідовичем я знайшов натхнення і нові шляхи мислення. Його творчий підхід до психологічної роботи допоміг мені розблокувати свій потенціал і усвідомити свої можливості. Я рекомендую його всім, хто шукає глибокого розуміння та якісної підтримки.
|
|
| |
snezhanna7 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:00 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Непроста життєва ситуація привела мене до Тетяни Гончарової. До цього в мене був досвід спілкування з Штефан і Моряну, але результату я не побачила. Під час першої бесіди Тетяна Сергіївна мене уважно вислухала, а потім, ставлячи додаткові запитання, потрапляла просто в точку, чим і проявила свою високу кваліфікацію. Уважна, тактовна і небайдужа до чужих проблем. Довіра до фахівця у мене безумовно є, тому раз на тиждень, я з нею онлайн-консультуюся. Особисто я задоволена фахівцем, прогрес безумовно є, і думаю, що скоро відпаде потреба в консультаціях.
|
|
| |
Daffna9 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:00 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дуже задоволена онлайн-сеансами з Тетяною Сергіївною. Її підтримка та професійний підхід допомогли мені розібратися в складних ситуаціях і подолати особисті перепони. Рекомендую її всім, хто шукає психологічну допомогу та підтримку.
|
|
| |
Тимофій | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:01 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм досвідом. До психолога мене потягла подружка. Хтось зі знайомих порадив Козлова Яна Леонідовича. Погодився, щоб відстали. Але працювати з Яном Леонідовичем виявилося цікаво. Я реально зміг позбутися деяких комплексів. Загалом, результат був вартий того. Респект професіоналу.
|
|
| |
Ariel888 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:01 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я не часто ходжу до психолога. Але іноді так притисне, що немає сил впоратися самій. Тоді на допомогу такі фахівці, як Тетяна Гончарова. Допомагають знайти рішення, вихід і жити далі в гармонії та радості життя!
|
|
| |
zlatayaKarina | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:01 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Завдяки Яну Козлову я змогла краще зрозуміти себе і свої емоції. Його емпатія та вміння слухати без осуду створили атмосферу, де я могла відкрито говорити про свої проблеми. Він запропонував мені цінні інструменти для саморозвитку та особистого зростання.
|
|
| |
ronika827 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:09 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| З Тетяною Сергіївною я відчула відразу ж сильний зв'язок і довіру. Її індивідуальний підхід та ефективні методики допомогли мені знайти нові перспективи та рішення. Я вдячна їй за її увагу та підтримку.
|
|
| |
zinnok7 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:10 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна дізнатися де приймає Тетяна Сергіївна і як до неї записатися? Контактні дані Яна Козлова?
|
|
| |
Ariel888 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:11 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.
|
|
| |
Mermaid45 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 14:11 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 0987000260.
|
|
| |