Психоаналітик Чорноморськ
|
|
Герда | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:14 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітик Чорноморськ
Я самотня, якщо знайомлюся з чоловіком вони одразу від мене тікають. Хочу проконсультуватися з психоаналітиком, може я щось роблю не так. Підкажіть, грамотного лікаря, бажано в Чорноморську?
|
|
| |
Джина | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:14 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я з цим питанням їздила консультуватися в Одесу, у Чорноморську мені допомогти не змогли. Можу порекомендувати хороших психоаналітиків - Гончарову Тетяну Сергіївну і Козлова Яна Леонідовича.
|
|
| |
Парасковія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:16 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Зверталася до Гончарової Тетяни з проблемою стосунків із матір'ю, яка занадто втручається в моє життя, намагається контролювати. Психолог справила позитивне враження. У роботі з Тетяною Сергіївною усвідомила проблему з кордонами у себе.
|
|
| |
Анфіса | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:16 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Дуже вражена роботою Козлова Яна. Він надав мені простір, де я могла без страху і сумнівів висловити свої думки та емоції. Його підтримка і керівництво були неоціненні для мого зростання і самовідкриття.
|
|
| |
Рада | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:17 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Тетяна Гончарова - кваліфікований і дуже грамотний фахівець, найкраща з найкращих! Дуже швидко знайшла до мене підхід (вдається це зробити не всім). Якщо шукайте хорошого фахівця, то вам до Тетяни Сергіївни!
|
|
| |
Октябрина | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:17 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я щаслива, що звернулася до Яна Леонідовича] по допомогу. Його мудрість і розуміння допомогли мені подолати труднощі та знайти гармонію всередині себе. Завдяки його підтримці, я змогла подолати особисті перепони і набути впевненості
|
|
| |
Аделя | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:17 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я вже й забула, що таке спокійне, щасливе життя, довго сумнівалася, перш ніж записатися на прийом. Неймовірний ефект. Проблема, яку я не могла розв'язати протягом тривалого часу, виявилася розв'язуваною буквально за пару сеансів. Рекомендую Тетяну Сергіївну!
|
|
| |
Неллі | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:18 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як можна записатися на консультацію до Тетяни Гончарової?
|
|
| |
Октябрина | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:18 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Аміна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:20 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У якій клініці приймає Ян Козлов?
|
|
| |
Рада | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:20 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
Герда | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 13:21 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім дякую за відгуки, була на першій консультації, справді грамотний фахівець.
|
|
| |