menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Психолог онлайн Одеса
ЛіліяДата: Понеділок, 29.04.2024, 12:35 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Психолог онлайн Одеса

Доброго дня. Потрібен психолог, який спеціалізується на психосоматичних захворюваннях, хронічних болях. До якого психолога краще звернутися з цими проблемами?

TopalAlinaДата: Понеділок, 29.04.2024, 12:37 | Повідомлення # 2
Рядовий
До Тетяни Сергіївни Гончарової зверталася не один раз. У професіоналізмі її я повністю впевнена. Лікування, яке вона призначає - завжди ефективне, вона завжди знає, що і кому призначити і порекомендувати. Я довіряю тільки їй і вже відправила до неї всіх своїх знайомих. Рекомендую, як обізнаного психолога!

Chernyavskaya456Дата: Понеділок, 29.04.2024, 12:37 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я рекомендую Яна Козлова всім, хто шукає глибокого розуміння і мудрих порад. Його інтелект та емпатія допомогли мені розглянути проблеми з нової перспективи та знайти шляхи їх вирішення. Він прекрасний слухач і справжній професіонал у своїй галузі.

Kalinskaya86Дата: Понеділок, 29.04.2024, 12:38 | Повідомлення # 4
Рядовий
Детально пояснила мені всі приховані причини мого стану, допомогла зробити висновки і визначитися з подальшою стратегією для вирішення моєї проблеми. Завдяки роботі з Тетяною Сергіївною я розібралася в самому собі, у стосунках з батьками, начальством і колегами. Моє життя змінилося на краще, чому я дуже рада.

MarmeladofДата: Понеділок, 29.04.2024, 12:38 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже вдячний Яну Леонідовичу за його професіоналізм і турботу. Він створив для мене комфортну і підтримуючу атмосферу, де я міг відкрито розмовляти про свої емоції та проблеми. Результати наших сесій були просто приголомшливими, і я відчуваю, що став сильнішим і впевненішим завдяки його допомозі.

serafima05Дата: Понеділок, 29.04.2024, 12:39 | Повідомлення # 6
Сержант
Мені порекомендували Яна Леонідовича і я звернулася. Анітрохи не пошкодувала про своє рішення. Звертаюся систематично, отримую від нього психологічну допомогу і підтримку. У нас склалося добре спілкування з цим психологом, я йому дуже довіряю і прислухаюся до кожної поради.  Але відзначити хочу, що Ян Леонідович із розумінням ставиться до мене, тактовно спілкується, ми легко розуміємо одне одного. Я раджу звертатися до цього психолога всім, хто в складній життєвій ситуації.

oksaanochhkaДата: Понеділок, 29.04.2024, 12:39 | Повідомлення # 7
Рядовий
З Тетяною Сергіївною] я знайшов розуміння і підтримку, які завжди шукав. Її емпатичний підхід і здатність ставити точні запитання допомогли мені прояснити мої думки та емоції. Я вдячний їй за допомогу у набутті психологічної впевненості та саморозуміння.

serafima05Дата: Понеділок, 29.04.2024, 12:39 | Повідомлення # 8
Сержант
Підкажіть, як можна записатися до Тетяни Гончарової?

MarmeladofДата: Понеділок, 29.04.2024, 12:40 | Повідомлення # 9
Рядовий
Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.

LeilaniiiДата: Понеділок, 29.04.2024, 12:40 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна зв'язатися з Яном Козловим?

Chernyavskaya456Дата: Понеділок, 29.04.2024, 12:41 | Повідомлення # 11
Рядовий
Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.

Talia66Дата: Понеділок, 29.04.2024, 12:41 | Повідомлення # 12
Сержант
Тетяна Сергіївна експертка в галузі міжособистісних стосунків. З її допомогою я покращив свої навички спілкування і навчився вирішувати конфлікти конструктивно. Дуже вдячний за її терпіння і толерантність.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: