Онлайн психолог Одеса
|
|
Жанна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:49 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Онлайн психолог Одеса
Шукаю психолога, який допоможе розібратися в собі і вирішити питання особистого характеру, дитячих образ тощо. Підкажіть до кого краще звернутися в Одесі?
|
|
| |
Smirikk | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:49 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можу порадити Гончарову Тетяну, дуже сподобався її сучасний підхід до вирішення моєї проблеми.
|
|
| |
magicAnna | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:50 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А я хочу порекомендувати Козлова Яна Леонідовича, який володіє чудовими психологічними техніками і поєднує їх із гіпнозом. Ефект приголомшливий.
|
|
| |
Ksuha61 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:50 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Козлов Я.Л. - чудовий психолог. Він уміє розташувати до себе, викликати на довірчу бесіду. Дуже точно бачить суть проблеми і може дійсно допомогти впоратися з труднощами. Я йому дуже вдячна, хоча спочатку і сумнівалася, що мені взагалі потрібен психолог, що він зможе якось поліпшити ситуацію, але коли почала до нього ходити, зрозуміла, що була не права. Це саме те, що мені було потрібно.
|
|
| |
zlatayaKarina | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:51 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Все сподобалося. Всім раджу. Відмінний індивідуальний підхід і повна конфіденційність. Повне опрацювання всіх питань і запитів. Усім, хто боїться звернутися до психолога, але відчуває, що можливо це потрібно, звертайтеся до Козлова Я.Л.
|
|
| |
Adelaidaaa | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:51 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Звернулася до Тетяни Сергіївни за рекомендацією подруги, а тепер сама всім її рекомендую. Запит був пов'язаний з роботою, вона допомогла мені розібратися і підштовхнула до потрібних і правильних дій. Зараз почуваюся чудово і повноцінно, до відвідування консультацій було все зовсім навпаки. Рекомендую!
|
|
| |
Galinochka36 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ян Леонідович допоміг мені усвідомити і змінити негативні установки, що призвело до позитивних змін у моєму житті. Я вдячний за його підтримку і рекомендую його всім, хто прагне особистого зростання і розвитку.
|
|
| |
VSLnikka | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна допомогла мені впоратися з тривожністю і страхами. Дуже вдячний за її підтримку.
|
|
| |
Olenka2 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Ян Леонідович прекрасний психолог, професіонал своєї справи. Його знання і досвід допомогли мені усвідомити і подолати безліч складнощів у моєму житті. Я вдячний за його терпіння, розуміння і підтримку. Рекомендую його всім, хто шукає допомоги у вирішенні своїх емоційних і психологічних проблем.
|
|
| |
GimmyBear | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть як записатися до Яна Козлова і Тетяни Гончарової?
|
|
| |
Adelaidaaa | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.
|
|
| |
Soychenko6 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |