menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Онлайн психолог Одеса
ЖаннаДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:49 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Онлайн психолог Одеса

Шукаю психолога, який допоможе розібратися в собі і вирішити питання особистого характеру, дитячих образ тощо. Підкажіть до кого краще звернутися в Одесі?

SmirikkДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:49 | Повідомлення # 2
Рядовий
Можу порадити Гончарову Тетяну, дуже сподобався її сучасний підхід до вирішення моєї проблеми.

magicAnnaДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:50 | Повідомлення # 3
Рядовий
А я хочу порекомендувати Козлова Яна Леонідовича, який володіє чудовими психологічними техніками і поєднує їх із гіпнозом. Ефект приголомшливий.

Ksuha61Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:50 | Повідомлення # 4
Рядовий
Козлов Я.Л. - чудовий психолог. Він уміє розташувати до себе, викликати на довірчу бесіду. Дуже точно бачить суть проблеми і може дійсно допомогти впоратися з труднощами. Я йому дуже вдячна, хоча спочатку і сумнівалася, що мені взагалі потрібен психолог, що він зможе якось поліпшити ситуацію, але коли почала до нього ходити, зрозуміла, що була не права. Це саме те, що мені було потрібно.

zlatayaKarinaДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:51 | Повідомлення # 5
Рядовий
Все сподобалося. Всім раджу. Відмінний індивідуальний підхід і повна конфіденційність. Повне опрацювання всіх питань і запитів. Усім, хто боїться звернутися до психолога, але відчуває, що можливо це потрібно, звертайтеся до Козлова Я.Л.

AdelaidaaaДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:51 | Повідомлення # 6
Рядовий
Звернулася до Тетяни Сергіївни за рекомендацією подруги, а тепер сама всім її рекомендую. Запит був пов'язаний з роботою, вона допомогла мені розібратися і підштовхнула до потрібних і правильних дій. Зараз почуваюся чудово і повноцінно, до відвідування консультацій було все зовсім навпаки. Рекомендую!

Galinochka36Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 7
Рядовий
Ян Леонідович допоміг мені усвідомити і змінити негативні установки, що призвело до позитивних змін у моєму житті. Я вдячний за його підтримку і рекомендую його всім, хто прагне особистого зростання і розвитку.

VSLnikkaДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 8
Рядовий
Тетяна Сергіївна допомогла мені впоратися з тривожністю і страхами. Дуже вдячний за її підтримку.

Olenka2Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:52 | Повідомлення # 9
Сержант
Ян Леонідович прекрасний психолог, професіонал своєї справи. Його знання і досвід допомогли мені усвідомити і подолати безліч складнощів у моєму житті. Я вдячний за його терпіння, розуміння і підтримку. Рекомендую його всім, хто шукає допомоги у вирішенні своїх емоційних і психологічних проблем.

GimmyBearДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть як записатися до Яна Козлова і Тетяни Гончарової?

AdelaidaaaДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 11
Рядовий
З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.

Soychenko6Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:54 | Повідомлення # 12
Рядовий
Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: