menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Психоаналітик Одеса онлайн
ЯринаДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:44 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Психоаналітик Одеса онлайн

Порекомендуйте, будь ласка, кваліфікованого сімейного психолога. Потрібна допомога в кризі сімейних стосунків, бажано, щоб можна проконсультуватися онлайн.

Vinnychenko76Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:44 | Повідомлення # 2
Рядовий
Раджу Гончарову Тетяну Сергіївну тим, хто дійсно опинився наодинці з проблемою сімейних стосунків! Ще дуже здорово, що сеанс можна провести онлайн.

ГешаДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:45 | Повідомлення # 3
Рядовий
Тетяна Сергіївна - дуже хороша психоаналітикиня, вона знайшла і прояснила для мене такі речі, які дали мені змогу почати серйозну роботу зі зміни своїх основоположних життєвих сценаріїв.

СабрінаДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:45 | Повідомлення # 4
Сержант
Відмінний психолог Козлов Я.Л., який навчив мене новим стратегіям управління стресом і конфліктами. Його техніки і вправи були дуже корисними в повсякденному житті. Я вдячний йому за допомогу в досягненні емоційної рівноваги і можу вам сміливо його рекомендувати.

zinnok7Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:45 | Повідомлення # 5
Рядовий
Завдяки роботі з Тетяною Сергіївною, я став більш усвідомленим і впевненим у собі. Її мудрі поради і техніки допомогли мені подолати мої особисті перепони і навчитися будувати здорові стосунки. Дуже задоволений результатами і рекомендую її всім, хто шукає глибинного розуміння і підтримки.

serafima05Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:46 | Повідомлення # 6
Сержант
Козлов Я.Л. - справді професійний фахівець. За останній рік змінила двох спеціалістів Штефан і Гофман, намагаючись знайти свого. З Яном Леонідовичем за кілька зустрічей вдалося не тільки розібратися в причинах і наслідках багаторічної проблеми, а й ефективно вирішити її. Усе чітко, конкретно.

AdelaidaaaДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:46 | Повідомлення # 7
Рядовий
Дуже тактовний і грамотний фахівець. Вміє слухати і чути. Ходжу вже півроку. Прогрес величезний! Після терапії я стала більш впевненою в собі, зникла тривожність і страх, покращилося ставлення до самої себе. Дуже раджу Тетяну Сергіївну!

roshel37Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:46 | Повідомлення # 8
Сержант
Ян Леонідович був ключовим фактором у моєму особистісному розвитку. Його знання і досвід допомогли мені краще зрозуміти себе і навчитися ефективного управління емоціями. Я вдячний йому за його професіоналізм і підтримку на шляху до самопізнання.

marmeladdkaДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:47 | Повідомлення # 9
Рядовий
Підкажіть як можна записатися на прийом до Тетяни Сергіївни? Цікавить ще телефон Козлова Я.Л.

ГешаДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:47 | Повідомлення # 10
Рядовий
Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.

Vinnychenko76Дата: Понеділок, 29.04.2024, 11:47 | Повідомлення # 11
Рядовий
Ян Козлов - чудовий професіонал, чуйний психолог. Дає слушні рекомендації і пропонує дійсно працюючу терапію, зв'язатися з ним можете за телефоном - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: