menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Психоаналітик онлайн Одеса
СвітланаДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:29 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Психоаналітик онлайн Одеса

Перебуваю зараз у пошуку толкового психоаналітика. Планую довгострокову співпрацю, тому що є певні проблеми, які сильно знижують якість життя, хочеться розібрати хаос у голові.  Порекомендуйте перевіреного психоаналітика.

SakaraRinaДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:29 | Повідомлення # 2
Рядовий
Мене вразила робота Тетяни Сергіївни Гончарової. Уже довго збиралася звернутися до психолога, але не могла зважитися. Вона викликає прихильність до себе з першої хвилини, почуваєшся комфортно, розумієш, що потрапила в потрібні руки. У нас вийшов діалог, після якого з'явилася чіткість у думках, свою проблему я побачила абсолютно в іншому ракурсі. Шкодую, що не прийшла раніше.

ЧелсіДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:30 | Повідомлення # 3
Рядовий
Професійний і емпатичний психолог Козлов Я.Л., який допоміг мені розібратися в собі і знайти шлях до особистого зростання. Завдяки його підтримці, я змогла подолати свої труднощі і стати більш впевненою в собі. Рекомендую!

ХаннаДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:30 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я не можу собі уявити своє життя без допомоги Тетяни Сергіївни. Вона допомогла мені подолати депресію і повернути радість до життя. Її методи і підхід були індивідуально адаптовані під мої потреби, і я змогла впоратися з безліччю емоційних проблем.

ЛіДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:30 | Повідомлення # 5
Рядовий
Чудовий психолог Козлов Я.Л., з яким у мене було приємне і продуктивне спілкування. Він був уважним слухачем, допоміг мені поставити цілі та розробити стратегії для їх досягнення. Дуже вдячна за його професіоналізм і підтримку та рекомендую вам.

СандіДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:31 | Повідомлення # 6
Рядовий
Дуже вдячна Тетяні Сергіївні за виконану роботу. Чудова людина і професіонал своєї справи. Коли я прийшла до неї вперше - відчувала себе зламаним механізмом. Завдяки старанній роботі Тетяни Сергіївни багато чого стало на свої місця. Я змінив ставлення до травмуючих ситуацій, багато чого дізналася про себе, свою психіку, внутрішні конфлікти і проблеми. Частину з них успішно вирішили, хоча, гадаю, на мене чекає ще довга робота, оскільки все це накопичувалося роками.

АланаДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:30 | Повідомлення # 7
Рядовий
Ян Леонідович навчив мене нових стратегій управління стресом і конфліктами. Його техніки та вправи були дуже корисними в повсякденному житті. Я вдячний йому за допомогу в досягненні емоційної рівноваги.

ЛоріДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:30 | Повідомлення # 8
Рядовий
Рекомендую цю Тетяну Сергіївну всім, хто шукає професійну та ефективну допомогу. Вона вміло ставила запитання, які дали мені змогу розібратися у своїх думках та емоціях. Її підтримка і поради допомогли мені впоратися з труднощами і стати більш впевненою у своїх рішеннях.

надираДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:31 | Повідомлення # 9
Рядовий
Можна дізнатися, як записатися на прийом до Яна Козлова?

СандіДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:31 | Повідомлення # 10
Рядовий
З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.

ХейзерДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:32 | Повідомлення # 11
Рядовий
Як я можу проконсультуватися з Гончаровою Тетяною?

ХаннаДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:41 | Повідомлення # 12
Рядовий
Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.

ДанаДата: Понеділок, 29.04.2024, 11:41 | Повідомлення # 13
Рядовий
Уважне ставлення до пацієнта. Відчувається особиста зацікавленість у результаті лікування. Лікування принесло відчутний результат.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: