Онлайн психоаналітик Одеса
|
|
Женева | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:25 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Онлайн психоаналітик Одеса
Потрібен фахівець, який працює із соціальним тривожним розладом, тобто соціофобією. Прошу порадити перевіреного фахівця саме в цьому напрямку.
|
|
| |
Кіма | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:25 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Рекомендую Гончарову Тетяну - професіонала своєї справи, вона не тільки допомагає шукати причину, а й вчить справлятися і розбирати все по поличках. У наш час знайти хорошого фахівця - рідкість! Повторюся, професіоналізм, підхід і грамотне лікування.
|
|
| |
Тіфані | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:26 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| А я раджу звернутися до Яна Леонідовича Козлова - вправний психоаналітик, який допоміг мені позбутися старих зразків мислення та поведінки. Його індивідуальний підхід та ефективні техніки перевершили всі мої очікування. Я рекомендую його для всіх, хто прагне психологічного благополуччя та гармонії.
|
|
| |
Памела | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:26 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звернувся до Тетяни Сергіївни з комплексом проблем: сон, апатія, втома. За час лікування встигла вирішити свої проблеми і зараз насолоджуюся життям. Сподобалося те, що весь процес був побудований так, що я навчилася самостійно розбирати ситуації, які раніше мене «вибивали» і знижувати рівень стресу.
|
|
| |
РІКИ | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:26 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Підтверджую, Ян Леонідович - справжній професіонал, здатний створити атмосферу довіри та безпеки. Його глибоке розуміння і терпляче слухання допомогли мені подолати особисті труднощі і знайти свою силу всередині себе. Я вдячний йому за її підтримку і рекомендую його з упевненістю.
|
|
| |
Меган | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:27 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже хороший психоаналітик Гончарова Т.С. Досить швидко зрозуміла проблему і підібрала шляхи вирішення. Не намагалася «розтягнути» лікування з метою наживи. Тепер я знаю, як вирішувати свої проблеми психологічного плану і більше їх не боюся.
|
|
| |
Роксі | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:27 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Справжній експерт у своїй галузі - це Ян Козлов, перевірено на особистому досвіді. Його мудрі поради та глибоке розуміння допомогли мені усвідомити свої потреби та будувати більш збалансоване життя. Я вдячний йому за його професіоналізм і рекомендую його як турботливого психолога.
|
|
| |
Ніколь | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:27 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Звернувся до Тетяни Гончарової з проблемою втрати мети життя, радості. Часто були стани депресії, які часом закінчувалися алкоголем. Уже за 3 тижні значно став почуватися краще, життя наповнилося барвами. Через два місяці вона повідомила, що гострий період закінчився, і більше немає потреби в щотижневих онлайн-консультаціях, достатньо буде зустрічей за проблемами, завданнями, які з'являються.
|
|
| |
Ася1976 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:28 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Ян Леонідович - прекрасний наставник і наставник. З його допомогою я зміг розвинути навички саморефлексії та краще зрозуміти себе. Я рекомендую його для всіх, хто шукає підтримки у своїй подорожі самопізнання та зростання.
|
|
| |
Гулі | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:28 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть Тетяна Гончарова консультує онлайн? Як зв'язатися з Козловим Я.Л?
|
|
| |
Тіфані | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:28 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Кафі | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:29 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.
|
|
| |