Психотерапевт онлайн Одеса
|
|
Фекла | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:17 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психотерапевт онлайн Одеса
Мені дуже потрібна консультація психотерапевта, який спеціалізується на неврозах різного походження. Невроз розвинувся, вочевидь, через тривалий стресовий стан протягом кількох років. Порекомендуйте до кого можна звернутися?
|
|
| |
Захарія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:17 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зверніться до Яна Козлова або Тетяни Гончарової, дуже тямущі й обізнані фахівці.
|
|
| |
Афанасія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ян Леонідович - джерело натхнення і мотивації. Його енергія і пристрасть до своєї роботи передаються мені щоразу, коли я відвідую його сеанси. Він справді піклується про благополуччя своїх клієнтів і допомагає їм розкрити свій потенціал. Я настійно рекомендую його для всіх, хто шукає підтримку і зростання.
|
|
| |
Таша | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я рекомендую Тетяну Гончарову, вона видатний професіонал і прекрасна людина. Допомогла мені розібратися в складних ситуаціях і навчила мене цінувати себе і будувати здорові стосунки. Я вдячний їй за її експертизу і доброту.
|
|
| |
Бьянка | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ян Козлов - допоміг мені впоратися з постійною тривогою і почуттям провини за свої думки і дії, пояснив причини моєї агресивної поведінки. Я навчилася справлятися з панічними атаками, стала спокійнішою, емоційно сильнішою.
|
|
| |
Слава | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:19 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Зверталася до інших спеціалістів Гофман і Ляпіної кілька разів, але тільки з Тетяною Сергіївною вдалося знайти рішення. Мені було дуже важко говорити, але психолог Гончарова привернула до себе з першого сеансу. Уважна і співчутлива на кожному прийомі. Вона допомогла мені зрозуміти причину і як рухатися далі. Завдяки її допомозі та підтримці мені хочеться жити!
|
|
| |
Аманда | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:19 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Козлов Ян - це надійний путівник у подорожі власною душею. Він допоміг мені розкрити мій потенціал і усвідомити свої цілі. Його підтримка та професійна майстерність дали мені впевненість та інструменти для особистого зростання.
|
|
| |
Мальвіна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:19 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звернулася до Яна Леонідовича через нав'язливі думки. Після 2-ї консультації, відчула полегшення стану. Ця людина професіонал своєї справи, сама терапія розбавляється простим Людським спілкуванням, що, безумовно, йде на користь.
|
|
| |
Мрія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися до Тетяни Сергіївни або Яна Леонідовича?
|
|
| |
Слава | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:24 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.
|
|
| |
Yanochka15 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:24 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |