menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Психотерапевт онлайн Одеса
ФеклаДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:17 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Психотерапевт онлайн Одеса

Мені дуже потрібна консультація психотерапевта, який спеціалізується на неврозах різного походження. Невроз розвинувся, вочевидь, через тривалий стресовий стан протягом кількох років. Порекомендуйте до кого можна звернутися?

ЗахаріяДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:17 | Повідомлення # 2
Рядовий
Зверніться до Яна Козлова або Тетяни Гончарової, дуже тямущі й обізнані фахівці.

АфанасіяДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 3
Сержант
Ян Леонідович - джерело натхнення і мотивації. Його енергія і пристрасть до своєї роботи передаються мені щоразу, коли я відвідую його сеанси. Він справді піклується про благополуччя своїх клієнтів і допомагає їм розкрити свій потенціал. Я настійно рекомендую його для всіх, хто шукає підтримку і зростання.

ТашаДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я рекомендую Тетяну Гончарову, вона видатний професіонал і прекрасна людина. Допомогла мені розібратися в складних ситуаціях і навчила мене цінувати себе і будувати здорові стосунки. Я вдячний їй за її експертизу і доброту.

БьянкаДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:18 | Повідомлення # 5
Рядовий
Ян Козлов - допоміг мені впоратися з постійною тривогою і почуттям провини за свої думки і дії, пояснив причини моєї агресивної поведінки. Я навчилася справлятися з панічними атаками, стала спокійнішою, емоційно сильнішою.

СлаваДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:19 | Повідомлення # 6
Рядовий
Зверталася до інших спеціалістів Гофман і Ляпіної кілька разів, але тільки з Тетяною Сергіївною вдалося знайти рішення. Мені було дуже важко говорити, але психолог Гончарова привернула до себе з першого сеансу. Уважна і співчутлива на кожному прийомі. Вона допомогла мені зрозуміти причину і як рухатися далі. Завдяки її допомозі та підтримці мені хочеться жити!

АмандаДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:19 | Повідомлення # 7
Рядовий
Козлов Ян - це надійний путівник у подорожі власною душею. Він допоміг мені розкрити мій потенціал і усвідомити свої цілі. Його підтримка та професійна майстерність дали мені впевненість та інструменти для особистого зростання.

МальвінаДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:19 | Повідомлення # 8
Рядовий
Звернулася до Яна Леонідовича через нав'язливі думки. Після 2-ї консультації, відчула полегшення стану. Ця людина професіонал своєї справи, сама терапія розбавляється простим Людським спілкуванням, що, безумовно, йде на користь.

МріяДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:20 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як можна записатися до Тетяни Сергіївни або Яна Леонідовича?

СлаваДата: Понеділок, 29.04.2024, 02:24 | Повідомлення # 10
Рядовий
Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.

Yanochka15Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:24 | Повідомлення # 11
Рядовий
Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: