Психотерапевт Одеса онлайн
|
|
Лізавета | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:11 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психотерапевт Одеса онлайн
Потрібна консультації психотерапевта. Мені 30 років - втретє міняю професію, усередині порожнеча, невизначеність, чим займатися далі, і розпач, що накочується у зв'язку з цим. Як із цим розібратися? Самостійно не навчається, порадьте, до кого краще звернутися з цим питанням.
|
|
| |
Ірада | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:11 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я раджу звернутися до Гончарової Тетяни, добре знається на психології людських душ, уміє грамотно підійти до проблеми і спрямувати на її розв'язання. Рекомендую!
|
|
| |
ауда | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:11 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я раджу Козлова Яна Леонідовича. Він - справжній компас у моєму житті. Його мудрі поради та підтримка допомагають мені долати труднощі та рухатися вперед. Я почуваюся натхненним і впевненим, знаючи, що Ян Леонідович завжди поруч, готовий допомогти.
|
|
| |
латира | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна - прекрасний слухач і наставник. Вона не тільки професійно підходить до своєї роботи, а й щиро цікавиться моїм благополуччям. Завдяки її підтримці та мудрим порадам я змогла знайти ясність і впевненість у своїх діях.
|
|
| |
Руза | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ян Козлов - справжній професіонал своєї справи! Він допоміг мені розібратися в складних емоційних ситуаціях і знайти рішення для особистого зростання. Завдяки його турботі та підтримці, я зміг подолати безліч перешкод. Рекомендую його всім, хто шукає кваліфікованої допомоги.
|
|
| |
Олександра | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ян Леонідович Козлов - прекрасний психотерапевт. Ніколи не думала, що психотерапевт може чимось допомогти, але після відвідин саме цього фахівця я зрозуміла, як помилялася. Життя заграло новими барвами!
|
|
| |
Бося | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Тетяна Гончарова - чудовий гід у світі самопізнання та розвитку. З її допомогою я зрозуміла свої сильні та слабкі сторони, і змогла навчитися ефективно використовувати свій потенціал. Я вдячний їй за професіоналізм і підтримку на кожному кроці.
|
|
| |
Фенька | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ян Козлов допомагає дуже м'яко, поступово заглиблюючись у проблему. Я стала краще себе розуміти, розуміти причини своїх страхів, тривог. Я стаю більш усвідомленою і відповідальною. Дуже подобається довірча і безпечна атмосфера на консультації, для мене це дуже цінно.
|
|
| |
Малинка | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можна дізнатися, як записатися до Тетяни Гончарової?
|
|
| |
латира | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Бана | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:15 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як можна записатися на консультацію до Яна Леонідовича?
|
|
| |
ауда | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:15 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.
|
|
| |
Варна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:15 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Грамотний, компетентний фахівець. Занурилася у власні думки і за допомогою психолога Козлова навела лад.
|
|
| |