Онлайн психотерапевт Одеса
|
|
Пауліна | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:58 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Онлайн психотерапевт Одеса
Потрібен грамотний психотерапевт. Проблеми в спілкуванні, занижена самооцінка. порекомендуйте перевіреного фахівця?
|
|
| |
Лінара | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Знаю двох психологів, які можуть допомогти, - це Козлов Ян Леонідович і Гончарова Тетяна Сергіївна, мені вони надали реальну допомогу у важкі моменти мого життя.
|
|
| |
Рената | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ян Леонідович - чудовий психолог, який володіє глибоким розумінням людської психіки. Його емпатія і професіоналізм допомагають мені шукати відповіді на свої питання і вирішувати складнощі, з якими я стикаюся. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Лірра | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Тетяна Гончарова - справжній професіонал, який ставиться до своєї роботи з глибокою повагою і турботою. Її знання і навички в галузі психології допомогли мені розібратися в складних ситуаціях і знайти шляхи до вирішення проблем. Я вдячний за її підтримку і рекомендую її всім, хто шукає компетентного психолога.
|
|
| |
Рабі | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:00 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Співпраця з Яном Козловим перевершила мої очікування. Він створює атмосферу довіри і розуміння, що допомагає мені почуватися комфортно і відкрито висловлювати свої думки і почуття. Завдяки його підтримці я знайшла нові інсайти і навчилася краще керувати своїми емоціями.
|
|
| |
Молі | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:00 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Видатний фахівець Гончарова Т.С, який допоміг мені змінити своє життя на краще. Її проникливість і вміння ставити вірні запитання допомогли мені усвідомити свої сильні сторони і подолати особисті перепони. Я рекомендую Тетяну Сергіївну всім, хто прагне до особистого зростання і психологічного благополуччя.
|
|
| |
Міні | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:08 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Тетяна Гончарова - винятковий професіонал, який уважно вислуховує і розуміє мене. Її підтримка і поради допомогли мені подолати складнощі і знайти внутрішню силу для особистого розвитку. Я вдячний Тетяні Сергіївні за її важливу роботу і настійно рекомендую її для тих, хто шукає допомоги у вирішенні своїх проблем.
|
|
| |
Раїфа | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:08 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ян Козлов - неперевершений професіонал із величезним теплом та емпатією. Його здатність слухати і розуміти без осуду створює особливу атмосферу, в якій я почуваюся прийнятим і підтриманим. Він допоміг мені перебудувати своє мислення і навчитися будувати здорові стосунки з самим собою і оточуючими людьми. Дуже рекомендую!
|
|
| |
вила | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:09 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ян Леонідович - розумний та ерудований фахівець, який дає глибокі та усвідомлені поради. Його підхід ґрунтується на наукових дослідженнях і практичному досвіді, що робить його рекомендацій ще ціннішими. Я завжди відчуваю себе в надійних руках, коли звертаюся до нього по допомогу.
|
|
| |
Ізіда | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:09 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете дати контакти Тетяни Сергіївни та Яна Леонідовича?
|
|
| |
Лірра | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:09 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
Тата | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 02:10 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |