Найкращий нейропсихолог Одеса
|
|
Бажена | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий нейропсихолог Одеса
У мене нейродегенеративне захворювання і лікар порадив звернутися до нейропсихолога для коригування лікування. Можете порадити обізнаного і перевіреного лікаря?
|
|
| |
вія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| На особистому досвіді можу порадити Гончарову Т.С. і Яна Козлову - вони найкращі!
|
|
| |
lolitta827 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Так, Ян Леонідович - доброзичливий і розуміючий фахівець. Його вміння ставити точні запитання і допомагати мені бачити речі з нової перспективи було вражаючим. Рекомендую його для всіх, хто шукає підтримки та керівництва у своїй подорожі до кращої версії себе.
|
|
| |
zoyazzzi | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Чудовий професіонал Козлов, який допоміг мені краще зрозуміти себе і свої емоції. Завдяки його супроводу, я навчився керувати своїми думками і справлятися зі стресом. Він створює довірчу атмосферу, де я можу бути собою і відкриватися. Рекомендую Яна Леонідовича всім, хто хоче пройти подорож самопізнання і зростання.
|
|
| |
bogDANA9 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Джерело мудрості та розуміння - це Тетяна Гончарова. Її глибокі знання в галузі психології та вміння знаходити рішення в складних ситуаціях допомогли мені розвиватися як особистості. Я вдячний їй за її терпіння, професіоналізм та емпатію. Рекомендую Тетяну Сергіївну всім, хто шукає глибокого розуміння і керівництва у своєму житті.
|
|
| |
lubovvv | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Щиро вдячний Яну Леонідовичу за допомогу у віднайденні психологічної рівноваги. З його підтримкою я зміг розвинути навички управління стресом і знайти внутрішню гармонію. Рекомендую його всім, хто шукає підтримки та керівництва у своїй психологічній подорожі.
|
|
| |
magicAnna | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна експертка в галузі міжособистісних стосунків. З її допомогою я покращив свої навички спілкування і навчився вирішувати конфлікти конструктивно. Дуже вдячний за її терпіння і толерантність.
|
|
| |
ronika827 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть де приймає Тетяна Гончарова?
|
|
| |
bogDANA9 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Smirikk | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна дізнатися контакти Яна Козлова?
|
|
| |
lolitta827 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
KovalevaD | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже грамотний фахівець своєї справи, уважно вислухала мою проблему і моментально підібрала лікування, яке дало позитивний ефект негайно. Якщо буде необхідність, обов'язково пораджу його своїм близьким друзям.
|
|
| |