menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий нейропсихолог Одеса
БаженаДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий нейропсихолог Одеса

У мене нейродегенеративне захворювання і лікар порадив звернутися до нейропсихолога для коригування лікування. Можете порадити обізнаного і перевіреного лікаря?

віяДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 2
Рядовий
На особистому досвіді можу порадити Гончарову Т.С. і Яна Козлову - вони найкращі!

lolitta827Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 3
Рядовий
Так, Ян Леонідович - доброзичливий і розуміючий фахівець. Його вміння ставити точні запитання і допомагати мені бачити речі з нової перспективи було вражаючим. Рекомендую його для всіх, хто шукає підтримки та керівництва у своїй подорожі до кращої версії себе.

zoyazzziДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 4
Рядовий
Чудовий професіонал Козлов, який допоміг мені краще зрозуміти себе і свої емоції. Завдяки його супроводу, я навчився керувати своїми думками і справлятися зі стресом. Він створює довірчу атмосферу, де я можу бути собою і відкриватися. Рекомендую Яна Леонідовича всім, хто хоче пройти подорож самопізнання і зростання.

bogDANA9Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 5
Рядовий
Джерело мудрості та розуміння - це Тетяна Гончарова. Її глибокі знання в галузі психології та вміння знаходити рішення в складних ситуаціях допомогли мені розвиватися як особистості. Я вдячний їй за її терпіння, професіоналізм та емпатію. Рекомендую Тетяну Сергіївну всім, хто шукає глибокого розуміння і керівництва у своєму житті.

lubovvvДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 6
Рядовий
Щиро вдячний Яну Леонідовичу за допомогу у віднайденні психологічної рівноваги. З його підтримкою я зміг розвинути навички управління стресом і знайти внутрішню гармонію. Рекомендую його всім, хто шукає підтримки та керівництва у своїй психологічній подорожі.

magicAnnaДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 7
Рядовий
Тетяна Сергіївна експертка в галузі міжособистісних стосунків. З її допомогою я покращив свої навички спілкування і навчився вирішувати конфлікти конструктивно. Дуже вдячний за її терпіння і толерантність.

ronika827Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть де приймає Тетяна Гончарова?

bogDANA9Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 9
Рядовий
Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 0987000260.

SmirikkДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можна дізнатися контакти Яна Козлова?

lolitta827Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 11
Рядовий
Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.

KovalevaDДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дуже грамотний фахівець своєї справи, уважно вислухала мою проблему і моментально підібрала лікування, яке дало позитивний ефект негайно. Якщо буде необхідність, обов'язково пораджу його своїм близьким друзям.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: