menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Нейропсихолог Одеса Таїрове
ЛіляДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:48 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Нейропсихолог Одеса Таїрове

Після сильного стресу в житті, проходила лікування у психологів, не допомогло. Радять звернутися до нейропсихолога, підкажіть грамотного фахівця?

Daffna9Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 2
Сержант
Із грамотних нейропсихологів можу відзначити тільки Гончарову Тетяну Сергіївну і Козлова Яна Леонідовича, як кваліфікованих і знаючих фахівців.

ronika827Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 3
Рядовий
Ян Леонідович допоміг мені впоратися з труднощами та віднайти внутрішню силу для зростання і розвитку. Його індивідуальний підхід і глибоке розуміння допомогли мені усвідомити і подолати мої обмеження. Я завжди почуваюся підтриманим і зрозумілим у його присутності.

Soychenko6Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 4
Рядовий
Уміння Тетяни Сергіївни ставити правильні запитання і допомагати розібратися в думках і емоціях було неймовірно цінним. Вона допомогла мені знайти ясність і розуміння щодо моїх цілей і пріоритетів. Її підтримка і мудрі поради допомогли мені впоратися з труднощами і знову відчути впевненість і радість у житті. Я рекомендую Гончарову Т.С. усім, хто шукає професійну допомогу і керівництво.

loveU13Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 5
Рядовий
Щиро рекомендую Яна Козлова! Його підтримка і мудрі поради допомогли мені подолати складнощі і знайти внутрішню силу. Відмінний професіонал!

AdelaidaaaДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 6
Рядовий
Тетяна Гончарова - справжній слухач. Вона створює комфортну атмосферу, де я можу вільно висловлювати свої думки та емоції. Завдяки її підтримці, я став більш впевненим і спокійним.

peach7natalyДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 7
Рядовий
Ян Леонідович із величезним терпінням та емпатією допоміг мені розібратися у своїх проблемах. Його поради та стратегії стали справжньою допомогою в моєму особистісному зростанні. Безумовно рекомендую!

alixДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 8
Рядовий
Тетяна Гончарова - професіонал із золотим серцем. Вона не тільки допомогла мені розв'язати мої проблеми, а й уважно вислухала та підтримала мене на кожному етапі. Завдяки їй, я повернувся до радості та впевненості в собі.

MalinamilenaДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 9
Рядовий
Моє джерело натхнення і розуміння - це Ян Козлов. Його експертні знання і глибоке розуміння допомогли мені розвиватися і долати свої особисті перепони. Я вдячний за його цінні настанови та підтримку.

bulochka24Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть контакти Тетяни Сергіївни та Яна Козлова?

Soychenko6Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 11
Рядовий
З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.

ChillMaryДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 12
Рядовий
Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 0987000260.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: