Нейропсихолог Одеса Таїрове
|
|
Ліля | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:48 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нейропсихолог Одеса Таїрове
Після сильного стресу в житті, проходила лікування у психологів, не допомогло. Радять звернутися до нейропсихолога, підкажіть грамотного фахівця?
|
|
| |
Daffna9 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Із грамотних нейропсихологів можу відзначити тільки Гончарову Тетяну Сергіївну і Козлова Яна Леонідовича, як кваліфікованих і знаючих фахівців.
|
|
| |
ronika827 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ян Леонідович допоміг мені впоратися з труднощами та віднайти внутрішню силу для зростання і розвитку. Його індивідуальний підхід і глибоке розуміння допомогли мені усвідомити і подолати мої обмеження. Я завжди почуваюся підтриманим і зрозумілим у його присутності.
|
|
| |
Soychenko6 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Уміння Тетяни Сергіївни ставити правильні запитання і допомагати розібратися в думках і емоціях було неймовірно цінним. Вона допомогла мені знайти ясність і розуміння щодо моїх цілей і пріоритетів. Її підтримка і мудрі поради допомогли мені впоратися з труднощами і знову відчути впевненість і радість у житті. Я рекомендую Гончарову Т.С. усім, хто шукає професійну допомогу і керівництво.
|
|
| |
loveU13 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Щиро рекомендую Яна Козлова! Його підтримка і мудрі поради допомогли мені подолати складнощі і знайти внутрішню силу. Відмінний професіонал!
|
|
| |
Adelaidaaa | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Тетяна Гончарова - справжній слухач. Вона створює комфортну атмосферу, де я можу вільно висловлювати свої думки та емоції. Завдяки її підтримці, я став більш впевненим і спокійним.
|
|
| |
peach7nataly | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ян Леонідович із величезним терпінням та емпатією допоміг мені розібратися у своїх проблемах. Його поради та стратегії стали справжньою допомогою в моєму особистісному зростанні. Безумовно рекомендую!
|
|
| |
alix | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Тетяна Гончарова - професіонал із золотим серцем. Вона не тільки допомогла мені розв'язати мої проблеми, а й уважно вислухала та підтримала мене на кожному етапі. Завдяки їй, я повернувся до радості та впевненості в собі.
|
|
| |
Malinamilena | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Моє джерело натхнення і розуміння - це Ян Козлов. Його експертні знання і глибоке розуміння допомогли мені розвиватися і долати свої особисті перепони. Я вдячний за його цінні настанови та підтримку.
|
|
| |
bulochka24 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть контакти Тетяни Сергіївни та Яна Козлова?
|
|
| |
Soychenko6 | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.
|
|
| |
ChillMary | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і працює тільки онлайн, зв'язатися можете за телефоном - 0987000260.
|
|
| |