menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Нейропсихолог Одеса Київський район
МаріаннаДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:40 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Нейропсихолог Одеса Київський район

Після пройденої психологічної травми під час розлучення, знайомі порадили звернутися до нейропсихолога. До якого лікаря мені краще звернутися?

СомаДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 2
Рядовий
Гадаю, вам треба звернутися до Гончарової Тетяни Сергіївни, хорошого фахівця, який володіє чудовими відновлювальними методиками.

СтефаніяДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 3
Рядовий
Так, дійсно Тетяна Сергіївна - професіонал вищого класу! Її підхід до роботи з пацієнтами заснований на глибокому розумінні та емпатії. Вона допомогла мені розібратися в складних емоційних проблемах і навчила ефективних стратегій подолання. Я почуваюся більш впевненим і здатним завдяки її керівництву. Дуже рекомендую її всім, хто шукає професійну підтримку.

ЕрікаДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 4
Рядовий
А я хочу порекомендувати Козлова Яна Леонідовича - істинний чарівник у сфері психології! Він створює затишну і довірчу атмосферу, в якій я почуваюся комфортно відкриватися і досліджувати свої емоції. Завдяки його глибокому розумінню і ніжному керівництву, я зміг знайти нові способи вирішення складних проблем.

ЯдвігаДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 5
Рядовий
Так, Ян Леонідович - винятковий професіонал, який зміг допомогти мені в моєму шляху самопізнання. Його розуміння і співчуття безмежні. Він не тільки слухає, а й ставить точні запитання, які допомагають мені побачити себе з нової перспективи. Завдяки йому, я став більш усвідомленим і емоційно стабільним. Я вдячний Яну Леонідовичу] за його унікальні навички і рекомендую його всім, хто шукає професійну допомогу.

РозанаДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 6
Рядовий
Тетяна Сергіївна - джерело натхнення і підтримки! Її тепла і доброзичлива натура створює приємну атмосферу під час сесій. Вона допомогла мені подолати мої страхи і навички міжособистісного спілкування, і я став більш впевненим у собі. Її поради та техніки прості у використанні та дієві. Я вдячний Тетяні Сергіївні за її професіоналізм і тепле ставлення до клієнтів.

ЗуляДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 7
Сержант
Ян Леонідович - справжній експерт у своїй галузі! Його знання і досвід у психології вражають. Він допоміг мені розібратися в складних проблемах і знайти шляхи вирішення. Ян Леонідович надає не тільки ефективні стратегії, а й наставляє на шлях самопізнання. Я рекомендую його всім, хто прагне особистого зростання та розвитку.

СусаннаДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:45 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я вдячний Тетяні Сергіївні за її глибоке розуміння і чуйність. Її емпатичний підхід і вміння слухати без осуду створили для мене безпечний простір для самовикриття і зростання. Вона дала мені цінні інструменти і стратегії для роботи з емоціями і конфліктами, які я можу застосовувати в повсякденному житті. Я рекомендую Тетяну Сергіївну всім, хто шукає підтримку і керівництво в складних життєвих ситуаціях.

ЕльгаДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:45 | Повідомлення # 9
Сержант
Підкажіть контакти Тетяни Сергіївни та Яна Леонідовича?

СтефаніяДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:46 | Повідомлення # 10
Рядовий
Гончарова Тетяна Сергіївна проводить свої сеанси онлайн через ватсап, вайбер і телеграм - 0987000260.

ПраськаДата: Понеділок, 29.04.2024, 01:46 | Повідомлення # 11
Рядовий
З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: