Нейропсихолог Чорноморськ
|
|
Флора | Дата: Неділя, 28.04.2024, 22:24 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нейропсихолог Чорноморськ
Шукаю грамотного нейропсихолога для дорослого в Чорноморську. Можете порекомендувати хорошого лікаря?
|
|
| |
Нора | Дата: Неділя, 28.04.2024, 22:24 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я не змогла знайти хорошого нейропсихолога в Чорноморську, знайомі порадили звернутися до Гончарової Т.С., яка консультує онлайн. З лікаркою у нас був курс терапії, який повернув мене до звичайного життя! Тепер я можу сказати, що я дихаю на повні груди, і радію дрібницям.
|
|
| |
Берта | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Тетяна Гончарова - приголомшливий фахівець, дуже обережно і делікатно працює. Максимально витримано і професійно, спілкування у лікаря побудовано на діалозі, що особисто для мене основоположний фактор. Ми розмовляємо разом, і в процесі бесіди вона розкриває мені причини, коріння моїх проблем і шляхи їх вирішення. Не думала, що все настільки глибоко в мене було зарито.
|
|
| |
Ісідора | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:31 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я хочу порекомендувати психолога-гіпнолога Яна Козлова. Загалом, робота з ним була надзвичайно цінною для мого особистісного зростання і психологічного благополуччя. Його вміння використовувати гіпноз у терапевтичних цілях зробило процес глибшим, інтенсивнішим і ефективнішим. Я рекомендую його тим, хто шукає інноваційний та ефективний підхід до вирішення своїх проблем і досягнення бажаних змін у своєму житті.
|
|
| |
Клавуня | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:31 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Протягом тривалого часу турбували підвищена тривожність, іпохондрія. Коли звернулася до Яна Козлова, зовсім змучила себе, і здавалося, що ніщо й ніхто не зможе мені допомогти. Але я помилялася, завдяки лікарю тривоги та негативні думки нарешті відступили, і повернувся спокій та душевна рівновага!
|
|
| |
Лівія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:33 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна - молодий фахівець, але дуже професійний, грамотний. Розташовує дуже до себе. Хочеться знову і знову спілкуватися, довіритися. Це так важливо для такої спеціальності. Націлена на результат. А він є однозначно, вже з першого прийому в голові розкладається все по поличках. Однозначно рекомендую. Приходьте, не закривайтеся в собі. Адже життя таке прекрасне, а коли є фахівці, які можуть допомогти тобі його поліпшити, це ж круто.
|
|
| |
Владлена | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Зустріч з Яном Леонідовичем виявилася неймовірно цінним досвідом для мене. Він володіє високим рівнем компетенції та професіоналізму в галузі гіпнології, що відразу ж викликало у мене довіру. Він ретельно вивчив мої індивідуальні потреби і створив атмосферу комфорту і безпеки.
|
|
| |
Аза | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна викликає прихильність до себе з першої секунди, дуже приємна атмосфера, що дуже важливо під час відвідування. Все пояснює, робили практики, які працюють. Рекомендую!
|
|
| |
Гога | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть у якій клініці приймає Тетяна Гончарова?
|
|
| |
Лівія | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.
|
|
| |
Магда | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Як можна записатися на прийом до Козлова Я.Л.?
|
|
| |
Нора | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.
|
|
| |
Сарочка | Дата: Понеділок, 29.04.2024, 01:38 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ян Леонідович уважний, доброзичливий. Професіонал. Намагається допомогти з першої зустрічі. Запитання ставить по суті, нічого зайвого. Застосовувані ним методи працюють допомагають. Рекомендую!
|
|
| |