menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лікар нейропсихолог Одеса
АняДата: Неділя, 28.04.2024, 22:19 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Лікар нейропсихолог Одеса

Помітила останнім часом, що мій чоловік став емоційно нестійким, знайомі порадили проконсультуватися з нейропсихологом. Якого лікаря ви можете порекомендувати?

СніжанаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:19 | Повідомлення # 2
Сержант
Проконсультуйтеся з Тетяною Гончаровою, вона практичний психолог і якраз займається такими випадками.

МаріДата: Неділя, 28.04.2024, 22:20 | Повідомлення # 3
Сержант
Після кількох сеансів у Козлова Яна у мене зникли фобії. Моє життя наповнилося новими фарбами і прекрасними моментами! Всім рекомендую, дуже хороший фахівець!

КсюхаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:20 | Повідомлення # 4
Рядовий
Тетяна Гончарова - уважний, чуйний, мегаадекватний лікар.  Допомогла мені з моєю проблемою, вникла в суть, порадила лікування, яке в підсумку мені дуже допомогло. Буду звертатися ще й радити знайомим і друзям!

АріанаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:20 | Повідомлення # 5
Сержант
Ян Козлов - чудовий психолог, який створює довірливу та комфортну атмосферу. Завдяки його допомозі я знайшов нові способи справлятися з життєвими труднощами.

АміраДата: Неділя, 28.04.2024, 22:21 | Повідомлення # 6
Рядовий
Тетяна Гончарова - прекрасний фахівець у своїй галузі! Раджу, не роздумуючи, записатися на прийом. Допомога і підтримка гарантовані. Після сеансів повністю змінюється світогляд, зникають страхи і затиски. Лікар працює з психосоматикою, тому що всі хвороби від нервів - і це факт. Що важливо, на сеансах можна повністю розкритися і розслабитися, тому що лікарка розташовує до себе на всі 100 %!

ВанессаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:21 | Повідомлення # 7
Сержант
Я вдячний Яну Леонідовичу за його професіоналізм та емпатію. Завдяки його підтримці та керівництву я зміг подолати деякі глибокі емоційні проблеми і почати нову главу в житті.

ПавлинаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:21 | Повідомлення # 8
Рядовий
До Яна Козлова потрапила у відчаї виправити щось у житті. Після першої ж зустрічі здивувалася досвіду, професіоналізму та налаштованості на результат! Лише кілька зустрічей, і світ відкрився з іншого боку! Конкретні завдання і техніки для зміни себе! Від душі можу радити цю чудову людину!

ІльнараДата: Неділя, 28.04.2024, 22:21 | Повідомлення # 9
Рядовий
Тетяна Сергіївна - розуміючий і турботливий психолог, який допомагає пролити світло на складні питання і знаходити рішення. Я рекомендую її всім, хто шукає підтримку і зростання.

katerinn1Дата: Неділя, 28.04.2024, 22:22 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися до Тетяни Гончарової або до Яна Козлова?

МаріДата: Неділя, 28.04.2024, 22:22 | Повідомлення # 11
Сержант
З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.

АгнесаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:22 | Повідомлення # 12
Рядовий
Гончарова Тетяна Сергіївна проводить сесії онлайн через ватсап, вайбер, телеграм - 0987000260.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: