menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий нейропсихолог Одеси
ЯнаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:10 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий нейропсихолог Одеси

У мого чоловіка на тлі нервового зриву почала утворюватися дизартрія. Сімейний лікар порекомендував пройти курс лікування у нейропсихолога. Підкажіть до кого краще звернутися в Одесі?

НіккіДата: Неділя, 28.04.2024, 22:10 | Повідомлення # 2
Сержант
Я щиро рекомендую Яна Леонідовича Козлова тим, хто шукає допомоги у розв'язанні емоційних проблем, подоланні негативних установок і досягненні особистого зростання. Його професіоналізм, емпатія та навички в галузі гіпнотерапії зроблять ваш шлях до психологічного благополуччя більш ефективним і задовільним.

УланаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:13 | Повідомлення # 3
Рядовий
Хочу залишити відгук для тих, хто сумнівається йти до фахівця. Коли я звернулася до Тетяни Гончарової, була дуже пригніченою, інтересу до життя не було, нічого не приносило радості, була замкнута, невпевнена. Роботи не було, стосунки з чоловіком йшли під укіс. Після консультацій я почала приходити до тями, з'явилася радість до життя, упевненість, легкість, з'явилася робота, з чоловіком зараз дуже теплі стосунки, в усьому мене підтримує, з'явилася енергія і бажання творити і творити. Якщо є якісь проблеми, звертайтеся до Тетяни Сергіївни і життя буде в радість.

АріельДата: Неділя, 28.04.2024, 22:14 | Повідомлення # 4
Рядовий
Це був мій перший досвід спілкування з такого роду фахівцями, і я шкодую, що тільки не прийшла раніше. Ян Леонідович дуже сильно змінив на той момент мій моральний стан і бачення світу. І за що я йому буду вдячна завжди! Він не скаже вам нічого зайвого, ніякої «води», а тільки конкретно потрібні вам терапія!

ГердаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:14 | Повідомлення # 5
Рядовий
Тетяна Гончарова - професіонал своєї справи, розуміє, доброзичлива, чуйна. Кожне заняття я чекаю з великим нетерпінням. У непростих життєвих ситуаціях дуже допомагає мені справлятися з усім. Також я бачу результати нашої роботи. Я дуже їй вдячна за все! Однозначно рекомендую.

ДжинаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:14 | Повідомлення # 6
Рядовий
Після спілкування з такою людиною виростають крила!  Мені здавалося, що мені необхідна допомога медикаментозна, але Ян Леонідович запевнила в тому, що я і так можу впоратися. Я вийшла з кабінету щасливою і вдячною йому. Думаю, це саме та людина, яка мені допоможе. Пішла за рекомендацією знайомої, якій він допоміг, ефект був позитивний.

МишкаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:15 | Повідомлення # 7
Рядовий
Тетяна Гончарова - чудовий психолог! Її підтримка і розуміння допомогли мені подолати складні емоційні проблеми. Рекомендую її всім, хто шукає компетентного фахівця.

АлевтинаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:15 | Повідомлення # 8
Рядовий
Можете дати контакти Тетяни Гончарової?

НіккіДата: Неділя, 28.04.2024, 22:15 | Повідомлення # 9
Сержант
Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.

ДанутаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:16 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можна дізнатися де приймає Ян Козлов?

УланаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:16 | Повідомлення # 11
Рядовий
З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.

СільвіяДата: Неділя, 28.04.2024, 22:17 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дуже вдячна Тетяні Сергіївні за професіоналізм і допомогу Рада, що нарешті в Одесі з'явився фахівець такого рівня!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: