menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хороший нейропсихолог Одеса
АлексаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:01 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хороший нейропсихолог Одеса

Підкажіть, до кого краще звернутися з особистими негараздами, потрібен грамотний фахівець.

Мія20Дата: Неділя, 28.04.2024, 22:04 | Повідомлення # 2
Рядовий
Рекомендую Яна Козлова, він чудовий психолог, який зумів допомогти мені розібратися в складних емоційних проблемах. Його тепла і добра натура створює затишну атмосферу, в якій легко відкриватися і ділитися. Завдяки його глибокому розумінню та професійним навичкам я зміг віднайти внутрішню гармонію та впоратися з труднощами.

ШураДата: Неділя, 28.04.2024, 22:04 | Повідомлення # 3
Сержант
Співпраця з Яном Леонідовичем принесла мені величезну користь. Він володіє неймовірною емпатією і розумінням, завжди готова вислухати і підтримати. Ми разом досліджували мої емоції і стараннями Яна Леонідовича я усвідомив свої страхи і негативні переконання, що дало мені змогу переглянути своє мислення і відкрити нові можливості для особистісного зростання.

Машка45Дата: Неділя, 28.04.2024, 22:05 | Повідомлення # 4
Рядовий
Рекомендую всім звертатися до Тетяни Гончарової. Дуже хороший лікар. Нічого зайвого не призначає, уважно вислухає, щиро, по-людськи порадить, як можна вирішити проблему.  Від візиту до неї залишилися дуже добрі враження.

ЕстельДата: Неділя, 28.04.2024, 22:05 | Повідомлення # 5
Сержант
Тетяна - професіонал у своїй галузі. Вона допомогла мені знайти внутрішні ресурси і подолати складні життєві ситуації. Завдяки її підтримці та мудрим порадам я став більш упевненим у собі та навчився ефективно керувати своїми емоціями. Я рекомендую Тетяну як досвідченого фахівця, здатного допомогти у вирішенні найрізноманітніших психологічних проблем

ГеллаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:06 | Повідомлення # 6
Рядовий
Ян Леонідович володіє вражаючими навичками і глибоким розумінням різних аспектів психології та гіпнотерапії. Він застосовує різноманітні методики і техніки гіпнозу, щоб допомогти мені викорінити негативні установки і подолати різні проблеми, з якими я стикався.

НінаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:06 | Повідомлення # 7
Сержант
Під час консультації у Тетяни Сергіївни я змогла поділитися тим, що турбує мене. Вона уважно слухала мене. Видно було, що лікар аналізує сказане мною. Помітне бажання допомогти пацієнту. Після прийому був відразу ж помітний позитивний ефект. Зараз я в процесі лікування. Рекомендую.

АркадіяДата: Неділя, 28.04.2024, 22:07 | Повідомлення # 8
Рядовий
Одним із найважливіших аспектів роботи з Яном Леонідовичем є його здатність точно слухати й адаптувати свої методики під мої індивідуальні потреби. Він уважно вислуховував мої проблеми, ставив глибокі й гострі запитання, щоб допомогти мені викорінити їхнє коріння і знайти нові способи мислення та поведінки.

ВенераДата: Неділя, 28.04.2024, 22:08 | Повідомлення # 9
Рядовий
Тетяна Сергіївна майстер своєї справи і хороший професійний психолог. Задоволена консультацією та рекомендаціями, все виконую. Я всім знайомим про неї розповіла і раджу її. Дуже задоволена таким фахівцем.

ВоронессаДата: Неділя, 28.04.2024, 22:08 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете написати контакти Тетяни Сергіївни та Яна Леонідовича?

ШураДата: Неділя, 28.04.2024, 22:08 | Повідомлення # 11
Сержант
З Яном Леонідовичем можна зв'язатися за номером телефону - 093 5727387, приймає він у клініці Лікаріум.

ЮляДата: Неділя, 28.04.2024, 22:09 | Повідомлення # 12
Сержант
Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: