Психоаналітик Одеса Черемушки
|
|
Victoria | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:41 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітик Одеса Черемушки
Протягом останніх п'яти років сниться один і той самий страшний сон, прямо як наяву. Підкажіть перевіреного психоаналітика, з яким можна проконсультуватися з цього приводу.
|
|
| |
Karoline55 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:43 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я б хотів порекомендувати і висловити свою щиру вдячність психологу Козлову Я.Л., який допоміг мені у важкі часи мого життя. Його професіоналізм, розуміння і підтримка дали мені сили і впевненість, щоб впоратися з моїми емоційними проблемами.
|
|
| |
Mermaid45 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:43 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Відвідував Тетяну Гончарову - чудовий психолог. Дуже грамотно і по поличках пояснює проблему і дає рекомендації, які працюють! Дуже задоволений. Однозначно рекомендую відвідати фахівця! Ваш час і гроші будуть витрачені по суті!
|
|
| |
TopalAlina | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:43 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене довгий час були проблеми зі сном, не могла нормально спати, були постійні перепади настрою, часом ставала дуже тривожною. Після консультацій з Яном Козловим, нарешті зрозуміла, в чому причина. Стало легше. Ночами сплю, це вже радує. Тривога іноді повертається, але думаю, і вона скоро відступить.
|
|
| |
BoimystrukIr | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:44 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Гастроентеролог порадила звернутися до психоаналітика. Скажу чесно, не вірила, що це допоможе. І мій перший досвід звернення до психоаналітика був невдалим. Вирішила ще раз спробувати і дякую долі, що я потрапила до Козлова Яна Леонідовича. Дуже уважний, професіонал від Бога. Усе пояснив, лікування підбирав так уважно, враховуючи індивідуальну непереносимість. Почуваюся добре. Рекомендую всім не здаватися, не замикатися у своєму горі, а звернутися по допомогу до чудового лікаря!
|
|
| |
Поліна | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:44 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| До цього був досвід із 2 психологами Гурською і Гофман. Але саме з Козловим Яном був результат. Були дані і пояснені інструменти регулювання свого емоційного стану. Тривожність пішла. Прийшло розуміння в який бік рухатися. Рекомендую!
|
|
| |
Агнія | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:44 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Професіонал своєї справи! Так уже склалося, що по допомогу до цього психолога мені довелося звертатися не один раз. Ситуація була критична, досі згадувати спокійно не можу, панічні атаки - це квіточки порівняно з думками, які щохвилини відвідували мене, не було сил і бажання жити далі, страх, що моя маленька дитина може залишитися без матері, змусив записатися на прийом до вже раніше знайомої психологині Гончарової Т. С. Вдячна від щирого серця за чуйність, уважність, людяність. Проходжу курс терапії вже кілька місяців, і нарешті стала впізнавати себе колишню, веселу, впевнену, мрійливу дівчину! Про таких фахівців кажуть лікар від Бога!
|
|
| |
KovalevaD | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:45 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я потрапила до Тетяни Сергіївни, коли вже практично місяць мене мучило безсоння, життєвих сил практично не залишилося ніяких. Ходіння по психологах Григоращенко і Штефан змучило, але не допомогло. Зі стану глибокої депресії вона вивела мене за кілька тижнів. Я продовжую ходити на терапію, бо знаю, що мені є ще над чим працювати. Мені більше не страшно, я знаю тепер, де мені нададуть кваліфіковану допомогу і не дадуть знову провалитися в такий страшний стан.
|
|
| |
GepardArtem | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:46 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися на прийом до Тетяни Гончарової?
|
|
| |
Mermaid45 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:47 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Tyleshova9 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:47 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Де приймає Ян Козлов?
|
|
| |
TopalAlina | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:48 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ян Козлов працює в клініці «Лікаріум», з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
6LACK | Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:48 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Висококваліфікований психолог Козлов. Прийом пройшов якісно. Ян Леонідович чуйно підійшов до моєї проблеми, вислухав і дав рекомендації. Я задоволена!
|
|
| |