menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Психоаналітик Одеса Таїрове
snezhanna7Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:15 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Психоаналітик Одеса Таїрове

Порекомендуйте, будь ласка, психоаналітика для хлопця 25 років. Цього року, як підмінили, з доброго став агресивним, навіть по відношенню до близьких, немає інтересу до життя, окрім ПК, розмови по душах результату не дають. Відчуваю, втрачаю сина.

SakaraRinaДата: Неділя, 28.04.2024, 02:15 | Повідомлення # 2
Рядовий
Від усієї душі хочу порекомендувати гідного психолога Яна Леонідовича Козлова, він уміє знаходити підхід до таких пацієнтів і застосовує комплексну терапію разом із гіпнозом.

ShukPavelДата: Неділя, 28.04.2024, 02:17 | Повідомлення # 3
Рядовий
Візит до цього лікаря мені дуже допоміг. Тетяна Гончарова дуже грамотна, розумна, ставить несподівані запитання, раптом розставила все на свої місця і на багато що відкрила мені очі. Записатися повторно поки не вдалося, а звернення до іншого «психоаналітика» Моряну викликало жах. Вдячна Тетяні Сергіївні за професіоналізм, який так рідко зараз зустрічається.

Yanochka15Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:38 | Повідомлення # 4
Рядовий
У мене було дивовижне дослідження з Яном Козловим. Його навички гіпнозу і розуміння людської психології призвели до глибокого проникнення в мої підсвідомі проблеми. Він створив комфортну і безпечну атмосферу, щоб я міг відкритися і розповісти про свої емоції. Завдяки його роботі, я усвідомив і подолав деякі старі патерни поведінки, що зробило мене більш збалансованим і спокійним.

ChillMaryДата: Неділя, 28.04.2024, 19:38 | Повідомлення # 5
Рядовий
Тетяна Сергіївна це лікар з великої літери. Усім її рекомендую. У мене була сильна депресія, було пригнічене почуття, ночами погано спала, не висипалася, не могла виходити на вулицю. Вона повернула мене до життя. Добре, що я її вибрала. Була в багатьох психоаналітиків: Бугачевської, Гурської, Бондаренко, але допомогла мені тільки Тетяна Сергіївна. Таких психологів зараз мало.

RomaNenkoДата: Неділя, 28.04.2024, 19:39 | Повідомлення # 6
Рядовий
Мій досвід роботи з Яном Леонідовичем був неймовірно позитивним. Він демонстрував глибоке розуміння моїх проблем і був щиро зацікавлений у моєму благополуччі. За допомогою гіпнозу він допоміг мені подолати страхи та фобії, які заважали мені в повсякденному житті. Я дуже вдячний за його ефективні методи та підтримку на шляху до психологічного одужання

Rianna99Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:39 | Повідомлення # 7
Рядовий
Обійшовши купу психоаналітиків (Ковбасюк А.С., Максименко Л.В., Семінська О.В.) нашого міста, нарешті-таки потрапила до Гончарової Тетяни. З першого разу я зрозуміла, що це мій лікар і розповіла їй абсолютно все, дуже доброзичлива і завжди уважно слухає. Грамотно призначена психотерапія, вивели мене зі стану вічних страхів, нав'язливих думок, фобій. Рекомендую!

Parksons25Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:40 | Повідомлення # 8
Рядовий
Ян Леонідович, з яким я працював, був винятковим професіоналом. Його вміння створювати спокійну і розслаблену атмосферу дало мені змогу повністю розслабитися і відкритися перед ним. Він настільки тонко відчував мої емоції та потреби, що кожна сесія гіпнозу була націлена на точні аспекти мого життя, які потребували уваги. Результати були дивовижними, і я рекомендую його всім, хто шукає глибокого розуміння і допомоги у вирішенні особистих проблем.

ТимофійДата: Неділя, 28.04.2024, 19:40 | Повідомлення # 9
Рядовий
Я щиро вдячний психологу Козлову за його професіоналізм, співчуття і відданість моєму благополуччю. Робота з ним принесла мені неймовірне полегшення і зростання як особистості. Я настійно рекомендую його як виняткового фахівця в галузі психології.

KAILY6Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:40 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете дати телефончик Тетяни Гончарової? Контакти Козлова Я.Л.?

Yanochka15Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:41 | Повідомлення # 11
Рядовий
Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.

Dann26Дата: Неділя, 28.04.2024, 19:41 | Повідомлення # 12
Рядовий
Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: