menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Доктор психоаналітик Одеса
SashaaaaДата: Неділя, 28.04.2024, 02:11 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Лікар психоаналітик Одеса

Після сильної ДТП з'явився страх, не можу їздити в транспорті будь-якому. Знайома радить проконсультуватися з психоаналітиком.  До якого лікаря в Одесі краще звернутися?

Sebastian21Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 2
Рядовий
Уперше побувала на прийомі у Гончарової Тетяни Сергіївни. Турбували тривожні та нав'язливі думки. Уже після першого прийому відчувала довгоочікуваний спокій. І вже через два місяці зникла більшість тривожних думок! Продовжую лікування. Рада, що прийшла саме до Тетяни Гончарової.

SielFanДата: Неділя, 28.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 3
Рядовий
Ян Леонідович Козлов - чудовий, грамотний психолог і просто приємна у спілкуванні людина. До лікування життя здавалося нестерпним і навіть вставати і їсти не хотілося. Уже за два тижні стан став поліпшуватися, а за місяць практично прийшов у норму.  Рекомендую!

Grall8Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 4
Рядовий
Тетяна Сергіївна створила комфортну і підтримуючу атмосферу, в якій я міг відкритися і поділитися своїми емоційними проблемами. Її спостережливість, емпатія і професіоналізм допомогли мені розібратися в багатьох аспектах свого життя і зрозуміти, як подолати складнощі. Я дуже вдячний їй за її терапевтичну підтримку і настійно рекомендую її послуги.

GalochkkaДата: Неділя, 28.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 5
Рядовий
Ян Леонідович знаходить особливий підхід до кожної людини і намагається заглибитися в її життя, зрозуміти витоки проблеми і підібрати найкраще рішення. Чудовий психолог, який вміє слухати і розуміти. Коли ти розповідаєш про себе, відчуваєш зацікавленість і підтримку, а не байдужість. Ян Леонідович - чудовий приклад зразкового психоаналітика, якому варто довірити свій емоційний стан.

PolIneyaДата: Неділя, 28.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 6
Сержант
Маючи солідний досвід лікування від своєї недуги, довелося зіткнутися не з одними фахівцями - Семінською О.В., Штефан О.О., Лемещук О.В..  Тетяна Сергіївна Гончарова помітно виділяється на їхньому тлі. Професіонал. Дуже відповідально підходить до своїх обов'язків.  Дуже мені допомогла.

Marikk82Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 7
Рядовий
Хочеться відзначити високий професіоналізм, що поєднується з природним почуттям інтелігентності психолога Козлова. Уміння «розговорити», «підібрати ключик» до душі будь-якої людини, а найголовніше, реально допомогти, коли потребуєш допомоги і підтримки - ось основні якості професіонала! Побільше таких фахівців!

KiraLllДата: Неділя, 28.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 8
Рядовий
Увага до пацієнта. Це така рідкість на сьогоднішній день! Коли розумієш, що не залишишся зі своїми проблемами сам на сам, що потрібен ще комусь! Стільки пройшли лікарів Штефан, Гурську, Бондаренко, а допомогу отримали тільки від Тетяни Сергіївни.

KanekiKennДата: Неділя, 28.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 9
Рядовий
Козлов Ян Леонідович - дуже уважна, чуйна, тактовна і співпереживаюча людина, професіонал високого рівня. Лікування у неї досить швидко призвело до полегшення мого стану і поліпшення якості життя мого і всієї моєї родини. Рекомендую!

RenataZzДата: Неділя, 28.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть контактні дані Тетяни Гончарової та Яна Козлова?

GalochkkaДата: Неділя, 28.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 11
Рядовий
Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.

Girl08Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 12
Рядовий
Ян Козлов працює в клініці «Лікаріум», з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: