Доктор психоаналітик Одеса
|
|
Sashaaaa | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:11 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар психоаналітик Одеса
Після сильної ДТП з'явився страх, не можу їздити в транспорті будь-якому. Знайома радить проконсультуватися з психоаналітиком. До якого лікаря в Одесі краще звернутися?
|
|
| |
Sebastian21 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Уперше побувала на прийомі у Гончарової Тетяни Сергіївни. Турбували тривожні та нав'язливі думки. Уже після першого прийому відчувала довгоочікуваний спокій. І вже через два місяці зникла більшість тривожних думок! Продовжую лікування. Рада, що прийшла саме до Тетяни Гончарової.
|
|
| |
SielFan | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ян Леонідович Козлов - чудовий, грамотний психолог і просто приємна у спілкуванні людина. До лікування життя здавалося нестерпним і навіть вставати і їсти не хотілося. Уже за два тижні стан став поліпшуватися, а за місяць практично прийшов у норму. Рекомендую!
|
|
| |
Grall8 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна створила комфортну і підтримуючу атмосферу, в якій я міг відкритися і поділитися своїми емоційними проблемами. Її спостережливість, емпатія і професіоналізм допомогли мені розібратися в багатьох аспектах свого життя і зрозуміти, як подолати складнощі. Я дуже вдячний їй за її терапевтичну підтримку і настійно рекомендую її послуги.
|
|
| |
Galochkka | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:12 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ян Леонідович знаходить особливий підхід до кожної людини і намагається заглибитися в її життя, зрозуміти витоки проблеми і підібрати найкраще рішення. Чудовий психолог, який вміє слухати і розуміти. Коли ти розповідаєш про себе, відчуваєш зацікавленість і підтримку, а не байдужість. Ян Леонідович - чудовий приклад зразкового психоаналітика, якому варто довірити свій емоційний стан.
|
|
| |
PolIneya | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Маючи солідний досвід лікування від своєї недуги, довелося зіткнутися не з одними фахівцями - Семінською О.В., Штефан О.О., Лемещук О.В.. Тетяна Сергіївна Гончарова помітно виділяється на їхньому тлі. Професіонал. Дуже відповідально підходить до своїх обов'язків. Дуже мені допомогла.
|
|
| |
Marikk82 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочеться відзначити високий професіоналізм, що поєднується з природним почуттям інтелігентності психолога Козлова. Уміння «розговорити», «підібрати ключик» до душі будь-якої людини, а найголовніше, реально допомогти, коли потребуєш допомоги і підтримки - ось основні якості професіонала! Побільше таких фахівців!
|
|
| |
KiraLll | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Увага до пацієнта. Це така рідкість на сьогоднішній день! Коли розумієш, що не залишишся зі своїми проблемами сам на сам, що потрібен ще комусь! Стільки пройшли лікарів Штефан, Гурську, Бондаренко, а допомогу отримали тільки від Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
KanekiKenn | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:13 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Козлов Ян Леонідович - дуже уважна, чуйна, тактовна і співпереживаюча людина, професіонал високого рівня. Лікування у неї досить швидко призвело до полегшення мого стану і поліпшення якості життя мого і всієї моєї родини. Рекомендую!
|
|
| |
RenataZz | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть контактні дані Тетяни Гончарової та Яна Козлова?
|
|
| |
Galochkka | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.
|
|
| |
Girl08 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:14 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ян Козлов працює в клініці «Лікаріум», з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |