Психоаналітик Одеса відгуки
|
|
hungryNs | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:07 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітик Одеса відгуки
Здраствуйте, порадьте, будь ласка, хорошого психоаналітика із сімейних стосунків.
|
|
| |
RabbitSv | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:07 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хочу порадити Козлова Яна Леонідовича - психолог з великої літери, дуже уважний, розташовує до себе з першої хвилини, коли я звернулася до нього, мій стан був критичним. За 1 місяць уже були помітні поліпшення. Дуже раджу!
|
|
| |
Svetlana77 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:07 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Психолог з великої літери, і людина, яка обрала професію за покликом серця - це відчувається. М'яка і комфортна терапія без зайвих маніпуляцій. Тетяна Сергіївна викликає прихильність до себе «з порога», знайде корінь проблеми і спрямує пацієнта таким чином, що здається і сам вилікувався. Якщо потрібна допомога психоаналітика, то тільки до Гончарової Тетяни!
|
|
| |
Agent007 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:07 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відчувається, що Ян Леонідович щиро зацікавлений у результатах лікування, не байдужий до долі пацієнта. До звернення до нього я вже й не вірила, що мені хтось зможе допомогти. Однак після початку лікування несподівано покращилося самопочуття, стали прокидатися любов і інтерес до життя, з'явився позитивний настрій.
|
|
| |
SaintSndrew | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:08 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Був важкий період у моєму житті, стала агресивною, дратівливою, постійно сварилася з оточуючими мене людьми. Була в багатьох психоаналітиків: Максименко, Ляпіної, Бондаренко, прописували препарати, від яких проблема тільки посилювалася. І ось, потрапивши на прийом до Тетяни Сергіївни, я знайшла свого психолога. Під час довгої бесіди вона ставила точні і правильні запитання, які допомогли мені зрозуміти суть моєї проблеми.
|
|
| |
Ewjorj9 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:08 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Козлов Я.Л. - фахівець із великої літери! Володіє унікальними технологіями. Кожен сеанс - це потрапляння в «ціль». Кожне відвідування - це буря позитивних емоцій і захоплення роботою цього лікаря. І повірте, мені є з чим порівняти, побувала в інших психоаналітиків Бондаренка і Максименко. Я дуже ціную, що життя подарувало мені такого психолога! Ян Леонідович вчить мене заново зрозуміти себе, слухати і чути себе, взаємодіяти з собою.
|
|
| |
GimmyBear | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:08 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я звернулася до Гончарової Тетяни в непростій життєвій ситуації (розлучення з чоловіком), перебуваючи на пристойному терміні вагітності. Дуже професійно, психолог допоміг мені розібратися в моїй проблемі, побачити все зовсім в іншому світлі, поглянути на ситуацію, як вона є, допоміг позбутися страхів, невпевненості, виявити їхні причини, навчив контролювати свої думки та емоції. А головне - терапія призвела до поліпшення мого психічного стану, заспокоєння нервової системи без лікарських препаратів, що дуже важливо в моєму становищі.
|
|
| |
Olenka2 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:09 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Спеціаліст з великої літери! Якщо Ви в пошуку психоаналітика, хочете знайти людину, яка розумна, поставиться до Вас зі співчуттям і повагою і завжди буде вселяти впевненість у майбутньому, то звертайтеся до Яна Леонідовича! Я вдячна долі за такий подарунок - зустріч із чудовим психологом!
|
|
| |
moolly | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:10 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можна дізнатися як записатися до психолога Козлова?
|
|
| |
Svetlana77 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:10 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Козлов Ян працює в клініці Лікаріум, записатися на прийом можете за телефоном - 093 5727387.
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:10 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Скажіть, де приймає Тетяна Гончарова?
|
|
| |
GimmyBear | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:10 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
rassvet14 | Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:11 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Приємний фахівець. Допомагає, розбирається в багатьох ситуаціях. На прийомі почувалася комфортно і розслаблено. Ян Леонідович викликає прихильність до себе, при цьому дуже тактовний.
|
|
| |