menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий психоаналітик Одеса
TimurrBitsДата: Неділя, 28.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий психоаналітик Одеса

Підкажіть, будь ласка, фахівця, який ефективно працює з психосоматикою?

Brittany71Дата: Неділя, 28.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 2
Сержант
Проходила курс психоаналізу у Гончарової Тетяни Сергіївни. Це грамотний фахівець і приємна людина, відразу викликає прихильність до себе з першого заняття, почуваєшся комфортно, а це дуже важливий крок на шляху до одужання. Ми багато працювали, шукали коріння моїх проблем. Усе ж психоаналіз - це праця, а не чарівна пігулка. Загалом, я дуже задоволена, що отримала такий цінний інструмент для роботи над собою. Усім раджу саме цього психолога!

morningsun5Дата: Неділя, 28.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 3
Рядовий
Обирала психолога за відгуками, і не помилилася! Тримається завжди професійно і впевнено. Було відчуття, що він все про все знає! Допоміг мені знайти себе, перестати постійно себе «пиляти» і «довбати». Гострі напади тривоги, з якими я і звернулася, минули вже за пару-трійку зустрічей.  Щиро рекомендую Яна Леонідовича всім людям, які читають мій відгук!

sleepprincessДата: Неділя, 28.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 4
Рядовий
Звернулася по допомогу, стан був жахливий... Проблему пробувала вирішувати з іншими фахівцями Гофман Ю.О. і Гурською Т.В.. Допомогла мені тільки Гончарова Т.С. Грамотний, досвідчений фахівець, професійно підійшла до моєї проблеми. Рекомендую всім!

klavakkkДата: Неділя, 28.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 5
Рядовий
Звертався по психологічну допомогу. Емоційний стан був важким, із соматичною симптоматикою. Пройшов 6 сеансів. Дуже задоволений. Це не перший досвід звернення до психоаналітиків, з Капітоненко мені не пощастило, досвід був негативний. Допомога надана Гончаровою Тетяною - кваліфікована та ефективна.

marinnnieДата: Неділя, 28.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 6
Рядовий
Дуже задоволена психологом Козловим Яном Леонідовичем! Тільки він зміг повернути мене до нормального життя. Такого психолога знайти велика рідкість, повірте. Допоміг мені саме Ян Леонідович, за що я йому дуже вдячна буду до кінця життя.

PollysweetДата: Неділя, 28.04.2024, 01:59 | Повідомлення # 7
Рядовий
Без перебільшення можна сказати, що Гончарова Тетяна врятувала життя моєму братові, який після смерті дружини перебував у важкій депресії. Високий професіоналізм, уважне і добре ставлення до людей, повага, співчуття і вміння знайти підхід до будь-якого пацієнта в найважчому стані - це чудові якості Тетяни Сергіївни.

bulochka24Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:00 | Повідомлення # 8
Рядовий
Мені пощастило зустріти такого чудового фахівця як Ян Козлов. Мені дуже сподобався він своїм сумлінним ставленням до справи, професіоналізмом і уважністю. Вміє розташувати до себе. Крім усього цього одразу відчувається любов до своєї роботи і бажання допомогти. Я одразу зрозуміла, що в надійних руках професіонала.

kariiine1Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:00 | Повідомлення # 9
Сержант
Спостерігаюся у Тетяни Сергіївни близько півроку. На перших заняттях я й уявити не могла, наскільки зміниться моє життя на краще. За такий короткий час до мене повернулися сили, здоров'я, бажання жити, налагодилися стосунки в родині. Я змогла відмовитися від шкідливих звичок і все це завдяки терапії.

yastrubbbdariaДата: Неділя, 28.04.2024, 02:00 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете скинути контактні дані Тетяни Сергіївни та Яна Леонідовича і чи проводять вони консультації дистанційно?

morningsun5Дата: Неділя, 28.04.2024, 02:00 | Повідомлення # 11
Рядовий
Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.

vinniktonyaДата: Неділя, 28.04.2024, 02:01 | Повідомлення # 12
Рядовий
Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: