menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лікар психоаналітик Одеса
Mary7AnnДата: Неділя, 28.04.2024, 01:48 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Лікар психоаналітик Одеса

У мене в сім'ї сильні розбіжності з чоловіком, хочеться зберегти шлюб. Шукаю хорошого психоаналітика, який допоможе мені розібратися в наших проблемах.

bigmomДата: Неділя, 28.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 2
Рядовий
У мене з чоловіком було важке розлучення, прожили разом більше десяти років, чоловік знайшов дівицю молоду, а мене зрадив Без психоаналітика не обійтися, тому і звернулася до Гончарової Тетяни Сергіївни. Після кількох сеансів психолог вселив у мене надію на майбутнє. Я стала набагато впевненішою, повірила в себе, що я ще красива і можу подобатися чоловікам. Про чоловіка майже не згадувала, а зайнялася собою, покращала, схудла, і все це завдяки сеансам Тетяни Сергіївни, вона справжній професіонал. Я тепер вірю, що все, що не робиться, все на краще. Але ж до психолога я не знала, навіщо мені жити далі.

holynnaMaryДата: Неділя, 28.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 3
Рядовий
До Яна Леонідовича Козлова ми звернулися з дружиною. Під час сесій я став краще розуміти себе, свої почуття та емоції. На сеансах ми навчилися розмовляти одне з одним, домовлятися. Тому стосунки стали теплішими, у них поменшало образ і побільшало взаєморозуміння. Я радий, що ми звернулися до Яна Леонідовича, незважаючи на моє спочатку скептичне ставлення до психоаналітиків

houseofmemoriesДата: Неділя, 28.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 4
Рядовий
У мене виключно позитивне уявлення про цього фахівця. Гончарова Т.С. була не першим психоаналітиком, до кого я зверталася за життя, раніше відвідувала Ковбасюка О.С. і Бугачевську О.В. Але однозначно найуважнішим і найрозумнішим. Вона швидко відчула мою проблему (я приходила з приводу фобії), поспілкувалася зі мною продуктивно. Деякі моменти вже прояснилися. Цього психоаналітика я б рекомендувала і своїм близьким.

Valencia007Дата: Неділя, 28.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 5
Рядовий
Були на сімейній терапії! Нам із чоловіком дуже сподобалося! Ян Леонідович відразу ж викликає прихильність до себе! Ми дуже вдячні, що він так швидко нам допоміг і все розставив на свої місця. Дуже грамотний і компетентний психотерапевт! Раді, що знайшли такого фахівця!

MalinamilenaДата: Неділя, 28.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 6
Рядовий
Ходили до Тетяни Сергіївни через сварки з чоловіком. Вона допомогла нам знайти причини конфлікту, я нарешті зрозуміла чоловіка, і він почув мене, навчилися розмовляти з ним майже без крику. Зараз сваримося набагато рідше, і легше миримося, тому що можемо спокійно обговорити, а не як раніше - мовчали й ображалися одне на одного тижнями. Іноді тепер і домовляємося, не доводячи до конфлікту. Рекомендую!

73zhasmineДата: Неділя, 28.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 7
Рядовий
До Козлова Я.Л. я ходила до психоаналітика Лемещука О.В., який не зміг розібратися з моїми проблемами і тільки заплутав. Ян Леонідович допоміг проаналізувати мій стан, знайти ті моменти, на які я не звертала уваги, допомогла структурувати свої думки, щоб аналізувати поведінку. Рекомендую!

evangelina18Дата: Неділя, 28.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я звернулася до Тетяни Сергіївни через постійні скандали вдома. Я навіть думала про розлучення. Чоловік спочатку категорично відмовлявся йти до психоаналітика, але Тетяна Сергіївна розповіла, як правильно запросити його на консультацію. У підсумку чоловік погодився, і ми почали працювати всі разом над нашими проблемами. Вона нам дуже сподобалася тим, що вона змогла зрозуміти кожного з нас, а потім допомогла нам поговорити один з одним без криків і образ. Виявилося, що в нас із чоловіком дуже багато почуттів одне до одного. Зараз ми не сваримося, а якщо виникає якась напруга, то записуємося на консультацію і вирішуємо свої проблеми за допомогою психоаналітика.  Вдячна психологу, що вона допомогла зберегти сім'ю.

loveU13Дата: Неділя, 28.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 9
Рядовий
Ян Козлов вирішив мою проблему, я звільнився від жахливих відчуттів, які, думав, неможливо витягнути з голови. Є пацієнти, які хочуть лінійної динаміки, я був такий пацієнт і навіть трохи бурчав, що немає результату, але коли настав час, усе було зроблено як треба - я став вільним, видихнув, наче з ями виліз, з полону звільнений.  Я вдячний Яну Леонідовичу за його важку працю!

lubovvvДата: Неділя, 28.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як можна записатися до Тетяни Сергіївни і де вона приймає? Залиште ще телефон Козлова Яна Леонідовича.

bigmomДата: Неділя, 28.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 11
Рядовий
Ян Леонідович приймає в Лікаріумі на Генуезькій ½. Записатися можна за її особистим телефоном - 0987000260.

bogDANA9Дата: Неділя, 28.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 12
Рядовий
Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: