menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Психоаналітики Одеси відгуки
zhaaanna09Дата: Неділя, 28.04.2024, 01:31 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Психоаналітики Одеси відгуки

Добрий день! Підкажіть грамотного лікаря, який допоможе вибратися з важкої депресії.

alixДата: Неділя, 28.04.2024, 01:32 | Повідомлення # 2
Рядовий
До Гончарової Тетяни Сергіївни мені рекомендував звернутися мій знайомий, коли я боровся з депресією після розлучення з дружиною. Ми працювали кілька місяців, у результаті мені стало набагато краще. Зараз, коли з моменту розлучення минуло вже більше року, я можу сказати, що Тетяна Сергіївна мені дуже допомогла. Депресія минула. Можу порекомендувати її, як хорошого фахівця.

janee66Дата: Неділя, 28.04.2024, 01:32 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я зверталася до Козлова Яна через велику тривожність і проблеми у стосунках.  Доктор Козлов - чуйний і чуйний психолог. Він швидко зрозумів суть моїх проблем і зміг показати їх мені. У підсумку, я стала значно спокійнішою, змогла по-новому поглянути на своє життя, багато чого зрозуміла.

nadyafadeevaДата: Неділя, 28.04.2024, 01:33 | Повідомлення # 4
Сержант
Я дуже рада тому, що нарешті знайшла хорошого фахівця. Моя депресія почалася не вчора, і за цей час я відвідала трьох психоаналітиків: Лемещук, Бугачевську та Гофман. Але ситуація не вирішувалася, а навпаки, тільки погіршувалася з часом. Четвертим стала Гончарова Т.С. Я ходжу до неї трохи більше місяця, але навіть за цей короткий термін вже є хороший результат. Мені дуже подобається її підхід - без зайвих слів і будь-якої містики, при цьому з дуже дбайливим, грамотним і уважним ставленням до пацієнта. Зрозуміло, я рекомендуватиму її і продовжуватиму терапію, оскільки тепер нарешті є тенденція до того, що одного разу вона мені більше не знадобиться.

peach7natalyДата: Неділя, 28.04.2024, 01:33 | Повідомлення # 5
Рядовий
Звернувся з проблемою, психоаналітик Козлов підібрав лікування, дав різні техніки. Через місяць лікування помітне поліпшення самопочуття, зниження тривожності та інших неприємних симптомів. Однозначно буду радити Яна Леонідовича!

lollipoliДата: Неділя, 28.04.2024, 01:33 | Повідомлення # 6
Рядовий
Тетяна Сергіївна на першому ж прийомі діагностувала в мене депресію, яку до неї не помітили 2 психотерапевти Штефан і Гофман. Мені дуже сподобалося і здивувало в хорошому сенсі, що вона повірила моїм відчуттям, у яких я сам сумнівався, і підтримала!

zoyazzziДата: Неділя, 28.04.2024, 01:41 | Повідомлення # 7
Рядовий
Тільки після терапії зрозуміла, в якому поганому стані я звернулася до Козлова Я.Л. За 2 місяці ми позбулися установок, які заважали мені жити і повністю прибрали фонову тривогу. Я ніколи не почувалася так добре, як зараз. Усі мої друзі говорять про зміни і про те, як я їх надихаю. Хочу порадити цього фахівця!

marmeladdkaДата: Неділя, 28.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 8
Рядовий
Тетяна Сергіївна - вельми прогресивний психолог, який думає. У роботі застосовує конкретні техніки. Спрямовує пацієнта до прийняття ним самостійного рішення, не нав'язує свою думку. Якщо під час сеансу виникають запитання, він дохідливо і детально все пояснює. Психолог зацікавлений у вирішенні проблеми пацієнта, зосереджений протягом усього сеансу.

roshel37Дата: Неділя, 28.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 9
Сержант
Вдячна Яну Леонідовичу за лікування, яке він мені надав. Страждала на безсоння - півроку! Я думала з глузду з'їду. Обійшла лікарів Бондаренка, Максименка, ефект від лікування в них був тимчасовий. До Яна Леонідовича йшла вже без надії на порятунок! І ви уявляєте, через 4 сеанси все минуло! Такою щасливою я давно не була! Не втомлюся радити його всім друзям і знайомим!

lolitta827Дата: Неділя, 28.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як потрапити до Тетяни Сергіївни чи Яна Леонідовича?

nadyafadeevaДата: Неділя, 28.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 11
Сержант
Під час війни Тетяна Сергіївна виїхала за кордон, консультує онлайн через телеграм, вайбер, ватсап - 0987000260.

AdelaidaaaДата: Неділя, 28.04.2024, 01:47 | Повідомлення # 12
Рядовий
Ян Леонідович приймає в клініці Лікаріум, його контактний номер телефону - 093 572 73 87.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: