menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Психолог Фендюра Марія Олегівна відгуки
ДинаКДата: Неділя, 28.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Психолог Фендюра Марія Олегівна відгуки

У нас з'явилися проблеми із сином 15 років.  Моя знайома порадила звернутися до підліткового психолога Фендюри Марії Олегівни. Є люди які зверталися до цього фахівця і вона їм допомогла?

ІраГДата: Неділя, 28.04.2024, 01:23 | Повідомлення # 2
Рядовий
Марія Олегівна - неймовірний професіонал і справжній рятівник для нашої родини. Її підхід до когнітивно-поведінкової терапії дав нам новий погляд на проблеми нашого підлітка і допоміг нам навчитися ефективно вирішувати їх.

МашаЗДата: Неділя, 28.04.2024, 01:23 | Повідомлення # 3
Рядовий
Завдяки Марії Олегівні мій син почав бачити світ в іншому світлі. Її когнітивно-поведінкова терапія допомогла йому усвідомити і змінити негативні переконання, що призвело до поліпшення його стосунків з оточуючими і до підвищення самооцінки.

ВікаСДата: Неділя, 28.04.2024, 01:23 | Повідомлення # 4
Рядовий
Марія Олегівна - справжній професіонал своєї справи! Її терапевтичні методики допомогли моїй дитині звільнитися від негативних установок і навчили її ефективно керувати своїми емоціями в складних ситуаціях.

РостикСДата: Неділя, 28.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 5
Рядовий
Дуже вдячні Марії Олегівні за її увагу та підтримку! Її терапія не тільки допомогла нашому синові розв'язати психологічні проблеми, а й навчила його цінувати та поважати свої емоції.

СвєтаФДата: Неділя, 28.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 6
Рядовий
Марія Олегівна - справжній майстер своєї справи! Її терапія допомогла моїй доньці не тільки подолати симптоми тривожності, а й знайти в собі сили для саморозвитку та особистісного зростання.

НінаШДата: Неділя, 28.04.2024, 01:26 | Повідомлення # 7
Рядовий
Марія Олегівна - винятковий фахівець, який допоміг нашій сім'ї вийти з важких життєвих ситуацій. Її терапія не тільки змінила наше уявлення про підліткову психологію, а й допомогла нам стати щасливішими та врівноваженішими.

КатяЖДата: Неділя, 28.04.2024, 01:27 | Повідомлення # 8
Рядовий
Марія Олегівна - справжній компас у житті мого підлітка. Її терапія допомогла йому знайти своє покликання і почати рухатися до своїх цілей з упевненістю і рішучістю.

ЛюсяДДата: Неділя, 28.04.2024, 01:27 | Повідомлення # 9
Рядовий
З Марією Олегівною наш підліток став більш цілеспрямованим і амбітним. Її професійний підхід до терапії дав йому необхідні інструменти для саморозвитку та самопізнання.

ОленаДДата: Неділя, 28.04.2024, 01:27 | Повідомлення # 10
Рядовий
Завдяки Марії Олегівні, мій син перестав блукати в пошуках свого місця в житті. Її мудрі поради та підтримка допомогли йому набути впевненості та визначитися з майбутнім планом дій.

МілаОДата: Неділя, 28.04.2024, 01:28 | Повідомлення # 11
Рядовий
Я дуже хочу записатися на консультацію до Фендюри Марії Олегівни. Будь ласка напишіть мені, де приймає психолог Фендюра Марія Олегівна. Дякую.

ДинаКДата: Неділя, 28.04.2024, 01:29 | Повідомлення # 12
Рядовий
Марія Олегівна - справжній наставник для наших підлітків. Її терапія не тільки допомагає їм розв'язати внутрішні конфлікти, а й надихає на нові звершення і досягнення.

ЛюсяДДата: Неділя, 28.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 13
Рядовий
Підлітковий психолог Фендюра Марія Олегівна працює в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2. Телефон 0635360647. Телефонуйте.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: