Невропатолог Чорноморськ
|
|
Хлоя | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:57 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невропатолог Чорноморськ
Останнім часом стала сильно паморочиться голова, сімейний лікар відправив на обстеження до невропатолога. До якого лікаря краще звернутися в Чорноморську?
|
|
| |
Варя | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:57 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Після моїх поневірянь неврологами Чорноморська, я грамотних і кваліфікованих там не знайшла. Щоб потрапити до хорошого невролога, потрібно їхати в Одесу, мені допомогла Патращку Катерина Вікторівна.
|
|
| |
Ельга | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:57 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже сподобався лікар Патрашку, є з чим порівняти. Результати обстежень подивилася дуже уважно, на відміну від інших лікарів, як це зазвичай буває. Видно, що ставлення до пацієнта не байдуже, давно такого не зустрічала. Призначила дообстеження, і лікування. Буду в неї лікуватися. І людина вона, мабуть, дуже хороша. Ідіть до неї, навіть не роздумуйте!
|
|
| |
Магда | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:58 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Катерина Вікторівна - дуже приємний, чуйний, уважний, а головне - компетентний фахівець. Звернулася зі складною проблемою, призначене лікування допомогло. Приємно, що є такі лікарі.
|
|
| |
Марта3 | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:58 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| До Катерини Вікторівни я була у двох невропатологів у Чорноморську. Вона єдиний лікар, яка призначила мені ефективне лікування. Прислухається до всіх деталей пацієнта, дізнається всі симптоми. Призначає адекватне лікування. Грамотний фахівець!
|
|
| |
Марі | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:58 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Багато років спостерігаюся у лікаря Патрашку О.В. Щоразу вона уважно вислуховує й аналізує скарги, ретельно проводить огляд, аналізує результати досліджень. Як результат чіткий, і по справі рекомендації. Відмінна лікарка в усіх відношеннях. Рекомендую.
|
|
| |
Фая | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:58 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Чудовий лікар. Рекомендую. До звернення до Катерини Вікторівни обстежувалася не один раз і не в одного лікаря. Вона поставила правильний діагноз, підібрала нову комбінацію препаратів і одразу стало видно результат. Завжди призначає всі необхідні аналізи, щиро переживає за результати лікування.
|
|
| |
Регіна | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:59 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть у якій клініці приймає Катерина Патрашку і як можна до неї записатися?
|
|
| |
Варя | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:59 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Катерина Вікторівна приймає в поліклініці №1. Записатися можете за телефонами: 0934815955.
|
|
| |
Василь | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:59 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Катерина Патрашку дійсно піклується про своїх пацієнтів. На відміну від інших неврологів, з якими я стикався, вона дає зрозумілі пояснення і докладні інструкції щодо лікування.
|
|
| |
Магда | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 17:00 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Уже кілька років я лікуюся у Катерини Вікторівни і вона завжди демонструє професіоналізм і турботу. Не порівняти з попереднім неврологом, який здавався байдужим.
|
|
| |
Ксюха | Дата: П`ятниця, 26.04.2024, 17:01 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Катерина Патрашку - це найдобріший і найтерплячіший лікар із тих, що зустрілися на моєму шляху. Лікуюся у Катерини Вікторівни, вона підтримує мене на життєвому шляху, допомагає справлятися з рідкісним і підступним захворюванням. Я їй дуже вдячна!
|
|
| |