menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Невролог Чорноморськ
ФаняДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:52 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Невролог Чорноморськ

Мама перенесла інсульт, потрібна консультація грамотного невролога в Чорноморську. Якого лікаря ви можете порекомендувати?

УланаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:53 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я в Чорноморську не знайшла обізнаного невролога, довелося їхати в Одесу до Калюжної Т. Е., тільки вона змогла допомогти.

ДжинаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:53 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я довго лікувалася в Чорноморську в неврологів, причому в різних, поліпшень не було. Знайома порадила мені проконсультуватися з Калюжною Тетяною в Одесі.  Виявляється, мені неправильно поставили діагноз і лікування не приносило результатів.  Я дуже вдячна їй за правильне лікування! Рекомендую, тим хто має проблеми з неврологією звертатися до Калюжної Тетяни Євгенівни.

КазимирДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:53 | Повідомлення # 4
Рядовий
У лікарях, до яких звертався, ціную відповідальність і професіоналізм, а також бажання рости й розвиватися у своїй професії. Тільки так можна досягти якихось успіхів, адже в медицині постійно все вдосконалюється.  Тетяна Євгенівна - чудовий фахівець, і я однозначно рекомендував би її всім, кому необхідна допомога невролога. Результатом лікування залишився задоволений.

СусаннаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 5
Рядовий
Тетяна Калюжна - зарекомендувала себе як чудовий фахівець. Мені її порадили знайомі, як грамотного невролога.  За підсумком - лікування було призначено, і результатами я більш ніж задоволена. Задоволена залишилася і самою консультацією, і ставленням до себе.  Раджу!

АндрюхаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 6
Рядовий
Своє здоров'я довіряю тільки професіоналам. Перед тим, як обрати лікаря, завжди читаю відгуки, перевіряю інформацію, запитую у знайомих. Так порадили Калюжну. Не пошкодував, що звернувся саме до неї. Допомогла мені поправити здоров'я.  І вам раджу, якщо маєте проблеми йдіть одразу до Тетяни Євгенівни!

ДанутаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 7
Рядовий
Спостерігаюся у Тетяни Калюжної. Дуже грамотний фахівець, небайдужий, індивідуальний підхід до кожного пацієнта! Все пояснить, розповість, їй можна довіритися! Поверне сенс життя, розвіє всі сумніви. Рекомендую!

УланаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:54 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть. як можна записатися на прийом до Тетяни Калюжної?

ВоронессаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:55 | Повідомлення # 9
Рядовий
Записуйтеся - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.

СусаннаДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:56 | Повідомлення # 10
Рядовий
Тетяна Євгенівна - це лікар із золотими руками, і я рекомендую її всім, хто шукає надійного фахівця в галузі неврології

НораДата: П`ятниця, 26.04.2024, 16:56 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дуже хороший, добропорядний лікар, який знає свою справу і виконує свою роботу на найвищому рівні. Раджу всім!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: